Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבצע טיפול עשר אלף כי אני מניח שבעשרה חודשים אתה בטח התקרבת לאיזור הזה.

יחליפו לך פילטרים ונוזלים, על הדרך אני מאמין שאם המוסך אמין יבדקו לך דברים נוספים.

שיהיה בהצלחה לי באקסנט עלה הטיפול 500 ש"ח.

לגבי בלמים תלוי באופי הנהיגה שלך.. יכולים להחזיק גם 15 אלף ואם אתה נוהג בצורה חדה מאוד אז גם אחרי 6-7 אלף יכולים ללכת.

פורסם
ואם תסתכל על רצועת התזמון וגם תמשש אותה ביד , במה זה יעזור .

שאל את המוכר היכן טיפל ברכב , אולי רשום אצלהם טיפול/החלפה .

ממראה הרצועה החיצוני קשה לקבוע את מצבה , צריך לבדוק את אזור השיניים הפנימי וסדקים קטנים .

ואת מצב המותחן .

לא כדאי לסמוך על בדיקה חיצונית כי במקרה כשל של הרצועה והמותחן - אפשר כי הנזק יהיה כואב .

אייל .

בוקר טוב אייל. במיקרה ביונדאי אפשר לזהות בקלות את מצב הרצועה על ידי היסתכלות גם על חלקה הפנימי ללא קושי. הבעיה היחידה בכל העניין זה המותחן שאותו לא ניתן לבדוק ללא הסרת הרצועה. בכל מיקרה גם את ההיסתכלות מומלץ שיבצע מישהו שמבין.

• תוכן חדש...