Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! - הקדמה חשובה! :

הרכב הוא סיוויק 2008 ידנית האצ'בק (FK2) אשר מגיעה עם מערכת שמע מקורית הכוללת רדיו ודיסקים בלבד.

די, זה 2014 ונמאס לי לצרוב, יותר מזה, אני ממש שונא את גלגלצ/רדיו חיפה, 80% פרסומות, 15% תכנית וז**ני שכל ומה שנשאר זה מוזיקה, אני מחפש רק מוזיקה!

בדרך כלל אני לא מסתבך עם דברים כאלה, פשוט הולך לחנויות מבצע סקר שוק, קורא קצת באינטרנט ורוכש מוצר טוב ואיכותי, הפעם - הסתבכתי.

(ישנה אפשרות למתאם CD2AUX כמו שראיתי כאן בפורום {ואפילו הזמנתי אחד מאיביי שלא עבד} אבל זה מצריך התעסקות כמו פתיחת תיקיות CD1 CD2 CD3 ומגביל אותי עד ל"9 דיסקים" וירטואלים, בקיצור לא מעוניין)

----- סוף הקדמה--------

תאכלס -

אני מחפש מוצר(דאבל דין) שיתן לי פתרון ויתאים 100% לסיוויק שלי ואני פשוט לא מוצא!

הבעיות הם:

1. {למיטב הבנתי, לא בטוח שזה נכון} המערכת המקורית בסיוויק חולקת "מסך מידע" עם הפיקוד של המזגן, זאת אומרת, ממה שהבנתי, ברגע שאנתק את הרדיו המקורי, "מסך המידע" יושבת ולא תהיה לי כל שליטה/אינדיקציה בקשר למזגן.

2. המוצר חייב לכלול שליטה על כפתורי הווליום/קדימה-אחורה מההגה, לא מוכן לוותר על זה.

3. למוצר חייבת להיות כניסה AUX וכניסת DISK ON KEY.

4. אני מעוניין שהמוצר יכלול "הכל כלול", זאת אומרת - מאד הייתי רוצה שיהיה לי WAZE במסך ברכב, תהיה לי גישה לRADIO INTERNET ובכללי, גישה לאינטרנט, אם לא קיימת מערכת כזו שמכילה את הכל, מצידי לחבר את הNEXUS 4 שלי עם כבל/אלחוטי אם קיים ופשוט להפעיל הכל דרך המסך (ולא דרך הפלאפון).

- 4א. קיים מכשיר של PIONEER שנקרא APPRADIO, לא הצלחתי להבין אם הוא תומך בNEXUS 4, לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין APPRADIO 1 / 2 / 3 /4 וכ'ו.

- 4ב. קיימים מכשירים מבוססי אנדרואיד - מבחינתי? עכשיו אני קונה, אבל שיהיו איכותיים עם כל הסעיפים מלמעלה 1- 4 ויעבדו פיקס, למיטב הבנתי, לא קיים.

5. המערכת חייבת להיות בעלת איכות שמע איכותית, ובנוסף חייבת לכלול אופציה לחיבור מגבר בעתיד/חיבור ישיר ל4 רמקולים כמו שיש כרגע.

6. אופציה לשלוף את המסך נגד גניבות\איכשהו להסתיר אותו (תריס פלסטיק?).

אני מאד אשמח לקבל פתרון לכל מה שאני מבקש, אני מוכן להזמין מאיביי או לרכוש בארץ, אין תקציב, מוכן לשלם על משהו איכותי.

בבקשה, אם אין התייחסות לכל הסעיפים, המוצר לא רלוונטי ואני לא באמת ירכוש אותו.

**סעיף 4 עם WAZE לא מחייב, הדברים החשובים זה DOK,AUX,שליטה מההגה, איכות ווליום גבוהה,חיבור למגבר.

** מוכן לשלם על מוצר עם סעיף 4 מן הסתם , רק שיהיה איכותי.

** דגם מעניין שמצאתי הוא CLARION AX-1, דאבלדין אנדרואיד שהאמת, לא הצלחתי להבין ממנו כלום.

תודה,

אוהד.

פורסם

בסיוויק שלך זה אפשרי ! ,

אתה צריך מתאם פלסטיק אותו אפשר לרכוש אצל היבואן

וצריך צמה מיוחדת שפותרת את הבעיה של תצוגת המזגן (תצוגת המזגן נשארת )

http://www.connects2.co.uk/ProductInformation.aspx?id=16798&p=CTKHD01

בקישור הזה הם נותנים פתרון מלא -

ואז תוכל לחבר כל דאבלדין או סינגל דין שתרצה על שלל אפשרויות ,

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר תודה רבה על המידע,

אז לאחר שביררתי גם במספר חנויות - תקנו אותי אם אני טועה:

1. צריך לרכוש מסגרת פלסטיק 2DIN.

2. המזגן מחובר ישירות אל הרדיו המקורי, אם מוציאים את הרדיו, תצוגת המזגן נעלמת. צריך לרכוש כבל שבעצם "יעקוף" את הרדיו ויתחבר ישירות לתצוגה.

ממש כמו פה:

כאן הכל טוב ויפה, רק שאני לא מעוניין ברדיו 2DIN רגיל.

3. במהלך חיפושים בחנויות ובאינטרנט, נתקלתי בחברה שנקראת ROADROVER.

מישהו יודע איך המכשירים שלהם? יש להם דגם אוניברסלי שמריץ אנדרואיד מדגם של 2.3.4.

http://auto.stylus.com.ua/ru/products/details/105774/index.html (לא מבין רוסית, תרגמתי בגוגל).

במידה ואני רוכש את המכשיר הזה -

3א. איך תתבצע השליטה של ההגה? הרי אני אשתמש באפליקציות כמו TUNEIN או WINAMP לצורך דוגמא, איך אשנה ווליום ואיך אעביר שירים מההגה?

3ב. איך המערכת הזו? אמינה? אנרואיד 2.3.4 זה לא מיושן? בחנות בחיפה ביקשו על המכשיר הנ"ל 4000שח! (לא כולל עבודה\פלסטיקה\כבלים למיניהם), ששאלתי אם 2.3.4 זה לא ישן? אמרו שזה לא משנה והעיקר שזה עובד חלק.

שוב, דעות על מערכות אנדרואיד טובות ומומלצות?

אוהד.

פורסם

רוב המערכות עם האנדרואיד הם סיניות עם איכות עלומה, לא מומלץ.

לגבי ה appradio, באתר של פיוניר יש רשימה של מכשירים תומכים, אם אני לא טועה האנדרואידים למינהם דורשים מתאם נוסף.

SCANSPEAK

פורסם

היי , תודה.

כתבת רוב האנדרואינים הסיניים הם זבל, אני מסכים.

אבל ציינתי מספר חברות איכותיות (מחיפוש באינטרנט) כמו:

ROADRUNNER

CLARION AX-1

ERISIN

כולם מריצות אנדרואיד, השאלה מה האיכות של המוצר, מה עושים לגבי השליטה מההגה?

אוהד.

פורסם

אתה צריך את הפלסטיק של הדאבל דין + מתאם של הונדה (שיכלול את המתאם להגה למערכת שאתה צריך)

כמובן צריך את הדאבל דין

• תוכן חדש...