Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק כפי שנאמר לך,

הכי קל יהיה למכור רכב דיזל עם הנסועה המצחיקה שלך במחיר מחירון.

כך גם ההורים שלי החליטו לעשות, הם רכשו רכב דיזל, כשהם נוסעים בסביבות 12-15 אלף ק"מ בשנה במקרה הטוב.

תחשוב שאחרי 4 שנים הוא יהיה עם 50-60 אלף ק"מ, זה כלום לרכב דיזל.

שלא נדבר על זה שאתה תמכור אותו עם ק"מ מצחיק. ללא ספק יחטף כמו לחמניה חמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שכשתבוא לסגור המחיר יהיה נמוך מ-200K (עלק מעל 200K לאוקטביה, השתגעו שם).

באאודי גם יש הנחות ובקלות סוגרים מתחת ל-200K.

נ.ב.

גם 150K לא הייתי משלם על האוקטביה הזאת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני הייתי גם בהתלבטויות האלו ולבסוף רכשתי את האודי רכב מדהים!

לגבי מה יהיה קל למכור ביד 2 ,צר לי לאכזב אותך ששוק הרכבים ביד 2 חלש וכבר לא נותנים מחירון .

לאודי יש ביקוש לא רע ביחס לאחרות.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם
Shmelov:

Skoda 2.0TDI - 209,500

Audi A3 Sedan 1.8 - 205,800

Superb 2.0 TSI - 217,500 (בהודעה המקורית כתבתי בטעות 1.8

210K לאוקטביה??

למישהו בסקודה ממש עלה השתן לראש.

קרוב לוודאי שאת הIS יהיה הכי קל למכור.

פורסם

אני לא יודע כמה זה תקף לעוד 4 שנים אבל:

יש לי חבר טוב שאמא שלו אישה מבוגרת ונהגת יחידה, קנתה אוקטביה דיזל חדשה מהחברה, הוא נוסעת הרבה והיה חשוב לה חיסכון בדלק.

קנתה את האוטוביה במחיר של 170 אלף, ברמת הגימור הגבוהה ביותר.

לאחר שלוש שנים עם 90 אלף ק"מ, רכב שעל החלפת נורה ניגש למוסך המרכזי.

שמור במצב מושלם, נמכר ב 87 אלף שקל.

27 אלף ש"ח בשנה (2200 ש"ח בחודש) רק ירידת ערך.

תוסיף לזה את מחירי הביטוח המוגזמים שהיא היתה משלמת בגלל שזה אוקטביה דיזל. (זאת גם היתה אחת הסיבות למכירה)

כמו שאתה מבין, חיסכון בטח לא יצא מכל העיסקה הזאת.

אז נכון שלא ניתן באמת לדעת מה היה עוד 4 שנים אך זה לא אומר שצריך ללכת ראש בקיר מבלי לבדק דבר ולומר הכל מזל.

*מניחים שהכדור יפול חזרה לרצפה בגלל שזה מה שקרה בכל המיליון פעמים שהיו לפני, אף אחד לא מבטיח לך שזה יקרה גם בפעם הזאת ואתה עדיין די בטוח בזה.

לדעתי לבדוק את ירידות הערך של הרכבים האלו בעבר זאת הינדיקציה לא רעה בכלל, לא תמיד ערך הרכב תלוי רק ברכב בהרבה פעמים זה גם תלוי בקהל היעד שלו, וזה נתון שלא משתנה כל כך מהר.

פורסם

פלג: 50% ירידה בשלוש שנים זה הסטנדרט בשוק עכשיו, ובדגמים יקרים במיוחד - אפילו יותר.

Shmelov: המחיר של 210K לדעתי אומר שהם לא ממש מעוניינים למכור מהדגם הזה, ולא נראה שיהיו הנחות מפליגות אם בכלל.

מי שיקר לו שיקנה את ה-1.6TDI ב-180 או סופרב 2.0TDI בסיסית עם מנוע חזק יותר ב...210K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מבין את זה, למה לרכוש רכב שבין דגם הבנזין שלו לבין דגם הדיזל יש הבדל של למעלה מ-60 אלף ₪. כבר עדיף לרכוש את הבנזין ולספוג את הוצאות הדלק.

פורסם
לא מבין את זה, למה לרכוש רכב שבין דגם הבנזין שלו לבין דגם הדיזל יש הבדל של למעלה מ-60 אלף ₪. כבר עדיף לרכוש את הבנזין ולספוג את הוצאות הדלק.

הם אמרו לי שהם מייעדים את הדגם הזה לנהגי מוניות, לכן הוא מגיע רק בלבן ואין אפשרות להזמין צבע אחר.

פורסם
Shmelov:

Skoda 2.0TDI - 209,500

Audi A3 Sedan 1.8 - 205,800

Superb 2.0 TSI - 217,500 (בהודעה המקורית כתבתי בטעות 1.8

אני מניח שאתה מודע לכך, שאיש לא משלם מחיר מלא באאודי, כן? גם לא בסקודה, לפי מה שידוע לי. כלומר, בסוכנות עצמה אתה יכול להוריד "בוחטה" יפה מהמחיר הרשמי שלהם, לפחות באאודי.

לגבי "מכירות", אני מהמר שהסקודה אוקטביה דיזל היא הבחירה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הם אמרו לי שהם מייעדים את הדגם הזה לנהגי מוניות, לכן הוא מגיע רק בלבן ואין אפשרות להזמין צבע אחר.

צ'מפיון במיטבם.

פורסם

אה הבנתי.. אז אתה נהג מונית שנוסע 7K ק"מ בשנה ולא אכפת לו מירידת הערך רק כמה רחוק ממחיר המחירון הרכב ימכר.

הגיוני..

וברצינות, זה אחד השרשורים הכי הזויים שראיתי.

מה לגבי הרכב עצמו, אין לך העדפה לשום כיוון?

האם הסופרב מבחינתך זהה לחלוטין לאוקטביה?!

אני מבין שלא אכפת לך לקחת את האוקטביה המתומחרת בצורה סופר לא הגיונית וזה כנראה רק בגלל שזה עומד בתקציב שקיבלת, אך עדיין זה משפחתומטית רגילה +/-.

מה הטעם להשוות אותה לרכבים שנמצאים בליגה/שתיים מעליה?

אני אישית הייתי מוריד את האוקטביה מהרשימה ובאותה ההזדמנות גם את ה-A3 (אוקטביה עם סמל יפה יותר..).

הייתי מתמקד ב-S60, סופרב ו-IS.

לדעתי אתה צריך לבחור במה שהכי כיף לך ולא רק לפי החור שבגרוש.

אך אם להמר, הימור שלי זה שה-IS תמכר הכי קרוב למחירון וזאת בגלל שקשה יחסית למצוא אחת שמורה.

אך מי יודע, אולי טויוטה ייצאו באיזה מבצע לציי הליסינג ובעוד שנה יעלו לכביש 500 רכבי IS, ובעוד שלוש שנים אתה תתחרה איתם על כיס הלקוח?

ואולי בכלל הם יבצעו הוזלה חדה במחיר (למרות שהמחיר כרגע הוא דיי נמוך ביחס לתמורה כך שלא נראה לי) מה שישחוק את הסיכוי למכור במחירון.

מי יודע...

פורסם

בהחלט יש העדפות:

1. בטיחות

2. תא מטען גדול יותר מהנוכחי (350 ליטר)

3. אבזור

3.5 לא להרגיש את המנוע בעליות של חיפה.

הסופרב בהחלט עדיפה מבחינתי על האוקטביה, אך הנהגת העיקרית המיועדת חוששת שהרכב ארוך מידי לחנייה נוחה (כן יש לה Park Assist אבל עדיין צריך למצוא מקום מתאים בתל אביב, את זה ה-Park Assist לא יעשה)

ה-S60 בעלת תא מטען קטן יחסית (כיום נוהגים בגולף עם 350 ליטר ורוצים תוספת גודל משמעותית יותר מה-30 ליטר שה-S60 מציעה), אולי ה-S80 תתאים יותר, צריכים לבדוק את האורך

ה-IS מועמדת אטרקטיבית אבל מגיעה עם מעט מאד אבזור בגרסת הבסיס שמתאימה לתקציב שלי, ואין באפשרותי להוסיף אבזור מחוץ לגבולות התקציב שלי, בכל אופן אנחנו מתוכננים לערוך נסיעת מבחן איתה.

כאמור יש פרמטרים נוספים מעבר לשכירות, אך שכירות היא פרמטר חשוב עבורנו, לכן פתחתי את השרשור.

פורסם

אם סחירות חשובה, יכול להיות שהסופרב 2.0T תיסחר טוב יותר מה- 1.8T שנפוצה מאוד.

בכל מקרה, ה- IS באמת לדעתי תהיה עדיפה יותר מהוולבו, למשל, שבלי קשר בדגם ה- T4 הבסיסי לא רק לא מאובזרת אלא גם לא "זזה" ביחס למשל לסופרב.

• תוכן חדש...