Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמירת ערך: אודי, סקודה, לקסוס וולוו

zmz
שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני עומד לרכוש את אחד הרכבים הבאים (חדש) ולמכור לאחר כ-4 שנים, איזה מהם יהיה לי הכי קל למכור לאחר 4 שנים במחיר מחירון:

Audi A3 sedan 1.8

Skoda Octavia 2.0 TDI

Skoda Superb 1.8 TSI

Lexus IS300

Volvo S60/S80

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם מישהו יגיד לך בעוד 4 שנים, איזה אוטו יהיה לך יותר קל למכור, בלי לדעת מה מצב האוטו - הוא נוכל. או נביא מוסמך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מישהו יגיד לך בעוד 4 שנים, איזה אוטו יהיה לך יותר קל למכור, בלי לדעת מה מצב האוטו - הוא נוכל. או נביא מוסמך.

אני מסכים.

בהתבסס על שלושת הרכבים הקודמים, מדובר על נסועה נמוכה למדי (כ-7000 ק״מ בשנה) ורכבים שנשמרים בצורה טובה מאד (טיפול רק במוסך המרכזי של היבואן), מקווה שזה עוזר לקבל הערכה גסה (על בסיס רמת המבוקשות של רכבים אלה כיום לפחות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח מחירון ותראה ירידת ערך יחסית של כל אחד מהם אחרי 4 שנים, היום.

זה ייתן לך אומדן של מה שקרה עד עכשיו.

מה יקרה ב-4 שנים הבאות - לא משקף כלום.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח שאף אחת לא תימכר במחיר מחירון. אם אני צריך להמר מי תאבד מערכה הכי פחות הייתי מהמר על האוקטביה (גם בגלל הנסוכה הנמוכה יחסית)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני צריך להמר מי תאבד מערכה הכי פחות - זו תהיה זו שתשאר ללא שריטה ובמצב תצוגה. בלי קשר ליצרן.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעונים עד כה, אבל אני רוצה להבהיר את השאלה כי התשובות שנתנו אינן לשאלה ששאלתי.

לא אכפת לי בכמה ירד הערך אחרי 4 שנים, מצידי שירד ב-80%, השאלה היתה איזה מהרכבים יהיה הכי קל למכור במחיר מחירון, גם אם מחיר המחירון מייצג ירידת ערך של 80%.

יש רכבים שמקובל לחשוב שקשה למצוא עבורם קונה במחיר מחירון, לדוגמא סיטרואן (אני לא טוען כך לגבי סיטרואן ואיני יודע אם זה נכון), השאלה היא לגבי הרכבים שמניתי בהודעה המקורית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני די בטוח שזו תהיה האוקטביה 2.0TDI.

אאודי וולוו אחרי 4 שנים נסחרות מתחת למחירון, מאמין שזה יהיה גם בשנים הקרובות.

סופרב 1.8 עם ק"מ נמוך זה לא משהו נדיר, יש המון, אם תבקש מחירון מישהו אחר יבקש 2,000 פחות ויקנו ממנו וזהו.

והלקסוס תהיה עדיין יקרה מידי ולא ברת השגה לרוב האוכלוסיה לאחר 4 שנים אז גם היא יורדת מהפרק.

אוקטביה 2.0TDI שהיא לא מונית עם ק"מ מאוד נמוך (7000 בשנה) תיחטף מעל המחירון לדעתי.

רכבים שמורים נמכרים במחירון ומעלה כשהם מגיעים למחיר של כ-80,000 ש"ח +- לפי מה שראיתי.

רכב במצב תצוגה עם מחירון של 300,000 יהיה קשה למכור במחירון ביחס לרכב של 80K כי רכב של 80K יותר אנשים

יכולים להרשות לעצמם. תסתכל בייעוץ פה לרכב משומש, בדר"כ הסכומים נעים סביב ה-80K +-.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מהמר על הלקסוס. רכב עם מוניטין של אמינות טובה יותר משאר הרכבים, חסכוני, נחשב יוקרתי. אמנם מחיר יותר גבוה אבל קהל היעד (קונים פוטנציאלים) הוא אחר. אישית זה הרכב שהייתי הולך עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא נראה לי נוכל. כנראה נביא מוסמך.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ZMZ יקר!

לפי מה שאתה כותב אתה כנראה נכה צה"ל שמקבל את מענק ההחלפה לפי מחיר המחירון. אם זה המצב - לא נראה לי שמישהו יוכל להתחייב על דבר כזה, למרות שרכב עם 28000 ק"מ מיד פרטית נמכר בקרוב למחיר מחירון.

אך אם למשל תהיה לך ח"ו תאונת דרכים זה יכול לשנות את התמונה לגמרי.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...

והלקסוס תהיה עדיין יקרה מידי ולא ברת השגה לרוב האוכלוסיה לאחר 4 שנים אז גם היא יורדת מהפרק.

-.

למה שתהיה יקרה מידי ביחס לאחרות? כל הרכבים שמניתי נעים בין 210 ל-250 אש״ח כחדשים, כולל הלקסוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק הלקסוס וה-S80 עולות כאן מעל 200K, על מה אתה מדבר?!

הלקסוס תהיה משמעותית יקרה יותר (להוציא את ה-S80 שלא שמתי לב אליה מקודם).

ZMZ יקר!

לפי מה שאתה כותב אתה כנראה נכה צה"ל שמקבל את מענק ההחלפה לפי מחיר המחירון.

הוא רשם שלא אכפת לו שהמחירון יתרסק בגלל זה לא הבנתי מה עומד מאחורי השיקולים האלה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...