Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמה על הגנבים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת פשוט תופעה מגעילה של אנשים שגונבים \ משחיטים מכוניות. זה יכול להוציא את החשק להיות בעל מכונית יפה בארץ.

אנשים שגונבים \ פורצים \ משחיטים מכוניות אלה אנשים שצריכים לקבל עונש חמור ביותר !

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעמיים פרצו לי וגילחו את המערכת שהייתה לי בשני רכבים שונים, שני המקרים היו בערב בראשון לציון.

BMW כזה אוטו אהוב אצל גנבים?

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל הראשון שיתקרב לרכב שלי הוא....יקבל שיפוץ שרק בית חולים יעזור לו.או שאני לא אדע והרכב יגנב ואז הביטוח ישלם...וחסרים לי רק עוד 60 אלף שקל ל M3 :lol:.

אגב הונדה ו BMW כיום ואם הם במיוחד נהגים מתחת לגיל 24 והרכב הוא קופה....ישירות הביטוח שוחט אותך,אבל תאמין לי זה משתלם על כל נזק שמעל ל 700 שקל הביטוח ישלם אז פחות כואב אבל בלב יותר כואב.

פורסם

יכול לעזור במקרים כאלו שיש מכת גניבות-זה תגבור רציני למשטרה.

כמובן שצריך מתנדבים צעירים ונועזים כדי לשים ידיים על פורץ ולא מתנדבים שראו פורצים בימי הבריטים :-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לדעתי אתה צריך פעם אחת להוכיח שלא משתלם להם להתעסק איתך והם יעזבו אותך, אם זה באמת אותם גנבים כל פעם.

לפי מה שתיארת לגבי ההגנות החדשות שהתקנת, נשמע שיהיה להם יותר קשה לנסות לגנוב לך את האוטו, אם בכלל.

אם כל זה לא עוזר, אולי תמצא איזו חנייה מוסתרת במקום אחר בסביבות הבית, כך שלא ימצאו את האוטו שלך ואולי יחשבו שמכרת אותו.

פורסם
לדעתי אתה צריך פעם אחת להוכיח שלא משתלם להם להתעסק איתך והם יעזבו אותך, אם זה באמת אותם גנבים כל פעם.

לפי מה שתיארת לגבי ההגנות החדשות שהתקנת, נשמע שיהיה להם יותר קשה לנסות לגנוב לך את האוטו, אם בכלל.

אם כל זה לא עוזר, אולי תמצא איזו חנייה מוסתרת במקום אחר בסביבות הבית, כך שלא ימצאו את האוטו שלך ואולי יחשבו שמכרת אותו.

אני לא חושב שדבר כזה יעזור ויהיה ריאלי.

זה ממש כמו לחגור אזיקונים על טאסות, מלחמה פסיכולוגית לא תעזור כאן, לא באים וגונבים רכב סתם כך. זה דבר שדורש הרבה יותר חשיבה הגיון וידע מבצעי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני לא חושב שדבר כזה יעזור ויהיה ריאלי.

זה ממש כמו לחגור אזיקונים על טאסות, מלחמה פסיכולוגית לא תעזור כאן, לא באים וגונבים רכב סתם כך. זה דבר שדורש הרבה יותר חשיבה הגיון וידע מבצעי.

עזוב אזיקונים על הטאסות, איש שם אזיקונים על המגנזיום של המאזדה 6 שלו...

וכשאמרתי לו על זה הוא אמר "כן אני יודע שזה מגנזיום, שקניתי את האוטו חבר לא ידע ואמר לי לשים אז שמתי וזה ככה נשאר", שאמרתי לו להוריד כי זה דופק איזון, הוא צחק עלי, בעיה שלו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איפה אתה גר ?

בכל מקרה הייתה לי לחבר שלי בעיה דומה , והפתרון הוא לעשות AMBUSH כמה לילות ולתפוס אותם על חם , קחו הרבה קפה וחומר קריאה ... אם יש מחשב נישא אז גם סבבה , מעביר את הזמן.

שאתם תופסים אותם , אתם יכולים "לדבר" אתם ולאחר "דיבור" קל להעביר אותם למשטרה.

פורסם

תעשה מה ששכן שלי עשה לג'יפ המשופר שלו!

זה ג'יפ פתוח ממש גבוה! שאין לו גג במקום זה יש כלוב התהפכות שהוא בנה, ויש גם ג'נטים יפים וצביעה יפה והכל! בקיצר תמיד ילדים היו מחטטים לו באוטו מתחת לבניין מכיוון שהוא פתוח עד שהוא החליט שנמאס לו והוא בנה אשכרה כלוב!!!! שאי-אפשר להכניס אצבע אפילו! כל יום הוא נועל אותו עם מנעול והכל! וזה פשוט נראה מצחיק מה צריך לעשות כדי להרחיק אנשים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה אני יגיד לכם....?

אני ינסה לתפוס אותם פעם אחת , ותאמינו לי שאני ידע איך לטפל בהם ( בחור די בריא :wink: ).

הקטע זה שהם כן מפחדים ממני כי הם כנראה מכירים אותי ואת האוטו שלי , ומי שמכיר אותי יודע שאני קצת " עצבני " ואני "קצת " גדול ( 1.89 ס"מ 95 ק"ג ).

אבל כמו תמיד לא יעזור לך גם אתה רוקי אם רובה מתחת לכרית כל עוד אתה יושן.......

פורסם
מה אני יגיד לכם....?

אני ינסה לתפוס אותם פעם אחת , ותאמינו לי שאני ידע איך לטפל בהם ( בחור די בריא :wink: ).

הקטע זה שהם כן מפחדים ממני כי הם כנראה מכירים אותי ואת האוטו שלי , ומי שמכיר אותי יודע שאני קצת " עצבני " ואני "קצת " גדול ( 1.89 ס"מ 95 ק"ג ).

אבל כמו תמיד לא יעזור לך גם אתה רוקי אם רובה מתחת לכרית כל עוד אתה יושן.......

בני ,

באיזה עיר אתה גר ?

פורסם

אתם ממש חיים בסרט וכנראה חלקכם לא יודעים עם מי אתם מתעסקים.

אתם חושבים גנבי רכבים זה 2 ילדים קטנים שמשתינים במכנסיים שצועקים עליהם או אומרים להם משטרה?!

בוא נגיד שהבחור ה"בריא" וה"עצבני" תופס אחד מהם מתעסק לו עם האוטו.

הוא בא אליו... ואיך שהוא מגיע אליו השותך שלו דוקר אותו בכבד מאחורה וגומר אותו?

היו דברים מעולם.

לפעמים אין מה לעשות.

יש גנבים שאין להם אלוהים. לא כולם חושבים כמונו, יש אנשים שרק מחפשים סיבות לדקור.

תחשבו רק על איזה שטויות דוקרים היום.

אז אני מציע לכמה אנשים פה להרגיע את האגו שלהם. פן הם ייפגעו בצורה רצינית.

מה שכולם צריכים להבין זה שהעיה האמיתית בארץ היא בתי המשפט שמרחמים ונותנים עונשים מחפירים לפושעים.

כפי שכבר אמרתי כל גנב סופו להתפס, הרי תמיד אנחנו ושמעים בחדשות שהגנב/פורץ/אנס מוכר למשטרה.

הבעיה היא שכשהמשטרה תופסת אותו בית המשפט משחרר אותו בעונש בזוי של 5 ימים מעצר בית.

ואם נמשיך ככה אז עד שלא יהיה שוטר צמוד לכל גנב לא יהיה לזה סוף.

או שהגנב ייפחד לגנוב כי העונש יהיה כ"כ לא פרופורצינאלי שממש לא יהיה שווה לו לחשוב אפילו על לגנוב או שפשוט נמשיך לאכול חרא בגלל קבוצת שוליים קטנה שמשתלטת על המדינה.

פורסם
בני ,

באיזה עיר אתה גר ?

RedR, מתכנן לו על הרכב, אה?? :wink:

Nakamichi, תכלס, אתה צודק במאה אחוז. הפושעים היום (וגם אלה של אתמול), ממש מחפשים דקירות. אני לא רואה דרך בטוחה להתגונן מגנבים, וגם לא יעזרו כל מיני אמבושים למיניהם. למה כמה גנבים יש בארץ? 10? יש מאות גנבי רכב, ואם 2-3 לא יצליחו, ויתפסו באמבוש כזה (אם מי שתפס אותם לא יגמור על המדרכה מדמם מהבטן), אז יבואו החברים שלהם חודש אחרי.....

זה מבאס, אבל ככה זה, רכב ש"מוציא עיניים" גם מוציא את הגנבים מהחורים שלהם. זה סיכון שכל אחד שקונה רכב כזה צריך לקחת.

ומה לגבי ביטוח רכב? אני מניח שבעלי רכבים משופרים לא יקבלו את שווי הרכב במלואו, אך אולי יש אפשרות לביטוח בתוספת תשלום?

פורסם

נאקמיצ'י את כל כך צודק!!

היום ילד בן 14 יבוא וידקור אותך ולא משנה כמה אתה גדול ומאיים..

שהמשטרה תעצור אותו ישחררו אותו למעצר בית לכמה ימים וזהו, מערכת המשפט בארץ פשוט בזיון,

לא פלא שהאירועים של הדקירות והמכות רק מתווספים... וכל ילד מסתובב עם סכין בכיס וחושב שהוא גאנגסטר.

• תוכן חדש...