Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח גליונות קומפיוטסט

nonagon
שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני ניצב בפני רכישת רכב מחברת ליסינג גדולה ומכובדת ואשמח לעזרתכם בפיענוח גליונות מקומפיוטסט.

אני מודע לכך שזו בדיקה "מטעם" ואינה בעלת ערך כמו בדיקה עצמאית שאבצע בעצמי במכון/מוסך מורשה. ובכל זאת.

קצת פרטים על הרכב:

Citroen C4 Picasso דגם בסיס.

עלייה לכביש: נובמבר 2010

ק"מ: 85000

בוגר 3 שנות ליסינג נהג יחיד, ללא תאונות (לטענתם).

הגליונות מצורפים כ pdf עקב תקלה בהעלאת תמונות (הבנתי שהנושא בעבודה)

לא צירפתי את הגרפים כי הכל ירוק 95-100% לצילינדר וממילא אני לא לחלוטין קונה את זה.

מעניין אותי הליקוי ב"סטיית אופן", האם מדובר בכיוון פרונט? או שמא משהו אחר ומה מידת החומרה.

יצא לי לראות את הרכב (בחופזה - אשוב לביקור ארוך) ואת המעיכה המוזכרת בגליון בדלת ימין אחורי - מדובר במרווח מוגדל בכמה מילימטרים בין הדלת לבין גוף הרכב בהשוואה לצד השני - האם זה זניח או מעיד על טראומה רצינית יותר?

תודה

compu1.pdf

compu2.pdf

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, הבדיקה טובה באופן מחשיד.

ברכב עם מעל 80,000 ק"מ צריכים להיות לפחות הכסת"חים הרגילים שחסרים פה.

בעיקר בסעיף המנוע.

קח את הרכב לבדיקה מטעמך דבר ראשון, אח"כ נדבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

לפני כחודש כמעט קניתי רכב מחברת ליסינג גם לי נתנו תוצאות בדיקות מטעמם-כמובן הכל תקין.

בכל זאת לקחתי את הרכב לבדיקה הלכתי למוסך רגיל (איפה שאני מטפל ברכבים- עלות בדיקה משמעותית יותר זולה)

בבדיקה של 4 דקות גילה שכל השטיחים(הריפוד) מתא המטען והמושבים האחוריים רטובים מים/נוזל כלשהו, בוצעו תיקונים לתיבת הילוכים או עברה איזשהו טיפול.... מיותר לציין שזה לא צויין בדוח.

מדובר ביונדאי I30.

פיאט פונטו :wink: סוזוקי בלנו :wink:

אופל וקטרה :x מאזדה לאנטיס :lol:

פיאט פנדה :x:-( מאזדה3 :x:-( יונדאי גטס:lol::-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

מכיוון שעד עכשיו טיפלתי ברכב הנוכחי שלי בצ'מפיון ואין לי מוסכניק בהכרות גבוהה, דיברתי עם מורשה סיטרואן שאמרו לי ללכת למכון בדיקה, להגיע עם התוצאות אליהם והם יפענחו אותן (ללא עלות ישירה).

נשמע סביר?

האם אתם מכירים מכון בדיקה בעל אמינות או מומחה סיטרואן באזור השפלה?

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקילומטרז' גבוה אבל לא מוגזם ואם הרכב במצב מכאני טוב, אין סיבה לפחד במידה והמחיר מתאים לך. סטיית אופן זה כיוון פרונט. האם החברה ממנה אתה קונה מתקנת על חשבונה את הריג'קטים ונותנת עליהם אחריות 3-6 חודשים כמקובל?! סך הכל זה אוטו מאוד נוח ומרווח בלי בעיות מיוחדות. שים לב שמגיע הדגם החדש שלו בקרוב לארץ ואז סביר להניח שהערך של הדור היוצא יורד וזאת נקודה שתוכל להתמקח עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה avivsi

החברה נותנת 12 חודשים או 20K ק"מ שזה כעשרה חדשים במקרה שלי. אחריות מקיפה יחסית לחברות ליסינג אחרות ולובינסקי.

לגבי מחיר:

מחירון יד2 85700

משוקלל 85K (עקב מועד עליה לכביש בנובמבר - לדעתי יותר ריאלי משהו כמו 80K בכל זאת ליסינג)

סגרנו על 72K לי זה נראה הוגן - מדובר בהמון אוטו.

חבל שאין ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לקחת את הרכב לנסיעת מבחן. אם אתה מרגיש שהנסיעה בסדר, קח את המכונית למכון מטעמך.

מה שמחשיד, זה שאמרו לי הרבה פעמים מכונאים מהמוסך המרכזי של לובינסקי שגם אם לוקחים רכב חדש שנסע 10,000 ק"מ ומכניסים אותו לבדיקה לפני קניה, המכון חייב לכתוב שיש רכשים בשסתומים, קצת החלקה בגיר ועוד מרעין בישין, בשביל לשמור על הכסת"ח.

כאן יש חב' שמזרימה להם הרבה בדיקות מטעם, אז הם הולכים לטובת המוכר. זה גועל נפש של התנהגות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...