Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שנוצרה כעת, שכל המוסכים אשר הומלצו בפורום, נהפכו לחשודים. ברור שלא זו התוצאה לה ייחלת, אך כעת יש בעייה שהפתרון בידיך.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמה שהוא ירצה לקחת את הסיכון להיכנס למאבק משפטי? בין אם כזה שהוא יזכה בו בוודאות, ובטח שכזה שקיים סיכוי שיפסיד וייאלץ לשלם עשרות אלפי שקלים פיצויים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

Guy_25, סוף סוף מישהו עם ראש על הכתפיים.

והפתרון ממש לא בידי, זה לא שמישהו מעמיד לך אקדח לרקה ואומר לך לבחור בין המוסכים, אתה תעשה את החשבון שלך ותיגש לאיזה מוסך שאתה רוצה.

אני רק מקווה שלמדת משהו מהשרשור הזה, וזה להגן על עצמך מפני דברים כאלו ואחרים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בפעם ה 1000 יש עוד הרבה דברים מסביב שאתם לא יודעים....

CEYAL לגבי מחיקת שרשורים, אז זה נגד חכמולוגים כמוך, חטטנים שרוצים לדעת הכל ומרגישים גיבורים מאחורי מסך ומקלדת, שפשוט היו באים ומחפשים וזורקים פה לעיני כל את שם בעל המוסך.

זה בדיוק מה שכתבתי. כנראה שיש עוד הרבה דברים מסביב.

וידידי הנכבד, כשלי היו השגות כלפי התנהלות לא תקינה של אנשים, פתחתי שירשור ויריתי לכל הכוונים. אתה יכול למצוא את זה בהסטוריה שלי. לא ביקשתי למחוק.

והפלא ופלא, אף אחד לא תבע אותי, לא הפחיד אותי ולא הגיעו אלי לבית קווקזים גדולים.

להיפך, העניין נפתר לשביעות רצון הצדדים ואני חושב שהלקח נלמד.

ואגב, המחיקה שלך לא היתה מוצלחת ב 100 אחוז. פספסת קצת. אני יודע מי הבחור וכמוני עוד הרבה.

תגיד תודה שמכבדים אותך.

פורסם

מה שלי מאוד מוזר זה התנהלות המנהלים של הפורום ,למה המלצה חיובית כן אפשר ושלילית לא ? איפה נעלם פתאום השרשור על הרכב של סלבה ? איפה נעלמה ההמלצה של סלבה על המוסך הספציפי ? ואיפה נעלמה עוד המלצה שלילית אחרת גם היא על המוסך הזה ? וסלבה אתה לא רוצה לפרסם את שמו של המוסך זכותך (למרות שזה לא פייר כלפי החברים ) אבל איך תסביר את זה שאתה פתאום מוכן לחזור ולטפל שוב באותו המקום ? רב הנסתר על הגלוי ובגלל זה יש ויהיו עוד המון ספקולציות !

פורסם

כבר נאמר כאן:

פתח משתמש חדש עם פרוקסי\אתר גלישה אנונימי כמו HIDEMYASS, תפרסם את השם של המוסך, כולנו נדע שזה אתה, ואין למוסך הוכחה לבית משפט שזה אתה. זה יכל להיות מישהו מהמוסך שעשה את זה בכוונה כדי לתבוע, זה יכל להיות משתמש אחר שרצה ללכלך על מוסך אחר, וכו'.

דני

פורסם

וואו איזה קשיי הבנה! אני בסה"כ רשמתי שהוצע לי זיכוי כספי או קיזוז בגין החלפת קלאץ' עתידית שצריך לעשות ברכב.

כל מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד רחמן ואוהב לתת צ'אנס וניסיון שני לבני אדם, כי כולנו טועים ולכן אמרתי שאני אשקול את הכיוון הזה ואולי כן אלך על זה במקום הזיכוי, ואתם כבר רושמים פה דברים כאילו כבר הייתי אצלו ועשיתי עוד תיקון/טיפול.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
וואו איזה קשיי הבנה! אני בסה"כ רשמתי שהוצע לי זיכוי כספי או קיזוז בגין החלפת קלאץ' עתידית שצריך לעשות ברכב.

כל מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד רחמן ואוהב לתת צ'אנס וניסיון שני לבני אדם, כי כולנו טועים ולכן אמרתי שאני אשקול את הכיוון הזה ואולי כן אלך על זה במקום הזיכוי, ואתם כבר רושמים פה דברים כאילו כבר הייתי אצלו ועשיתי עוד תיקון/טיפול.

ואיפה פה הטעות שלו? יש הבדל עצום בין טעות של בן אדם לבין נסיון לרמות.

פורסם
כבר נאמר כאן:

Miraz כתב:

פתח משתמש חדש עם פרוקסי\אתר גלישה אנונימי כמו HIDEMYASS, תפרסם את השם של המוסך, כולנו נדע שזה אתה, ואין למוסך הוכחה לבית משפט שזה אתה. זה יכל להיות מישהו מהמוסך שעשה את זה בכוונה כדי לתבוע, זה יכל להיות משתמש אחר שרצה ללכלך על מוסך אחר, וכו'.

דני

יש כאן כמה גיבורים שחושבים שהם יודעים את השם של הבן אדם אני עדיין לא רואה שמישהו עשה את מה שהצאת, כנראה שיש סיבה לכך.

ו CEYAL אני מאוד מכבד את זה שאנשים יודעים ולא מפרסמים, ותודה להם על כך.

ויטלי הטעות שלו בזה שלבחור היה עניין אישי ובגלל זה הוא לא עבד על האוטו ונעדר מספר ימים מהעבודה, גם רשמתי זאת בתיאור המקרה ולכן על מנת לשחרר לי את האוטו ולא לעכב אותי הוא מסר את האוטו לתיקון אצל בעל מקצוע אחר ומשם התחיל כל הבלאגן. הטעות שלו שהוא לא בדק בסופו של דבר שאכן בוצע כל מה שנאמר לו ע"י בעל מקצוע אחר וחייב אותי על משהו שלא בוצע.

מה שכן אני אישית יכול להעיד שהוא יומיים לא היה בעבודה, ביום הראשון שהרכב הגיע אליו שלחתי חבר שעובד 2 דק' ממנו, החבר היה אצלו לקראת הצהריים ולאחר בדיקה ***** עזב את העבודה מוקדם באותו היום בגלל בעיה אישית, ולמחרת כשבאתי אליו בעצמי הוא גם לא היה במקום העבודה בגלל אותה סיבה שאותה הוא סיפר לי רק היום (לא כל אחד חייב לספר לכולם את הבעיות האישיות שלו שיש לו בחיים).

פורסם

לגבי מחיקת שרשורים, אז זה נגד חכמולוגים כמוך, חטטנים שרוצים לדעת הכל ומרגישים גיבורים מאחורי מסך ומקלדת, שפשוט היו באים ומחפשים וזורקים פה לעיני כל את שם בעל המוסך.

לק אל תקנה, תבוא אלי נשאר לי קצת.

תגיד אתה רציני ? אתה זה שהעלת את ההונאה הזאת ,מה אתה חושב ? בניגוד אלייך אנשים לא רוצים ללכת למוסך כזה ולכן בגלל שאתה וקארספורום משום מה לא מוכנים לתת את שם המוסך אנשים יחפשו בכל דרך לדעת כדי לא ליפול ולא בגלל "שהם "חכמולוגים כמוך, חטטנים שרוצים לדעת הכל ומרגישים גיבורים מאחורי מסך ומקלדת, שפשוט היו באים ומחפשים וזורקים פה לעיני כל את שם בעל המוסך" אז עכשיו אתה מגן על שמו של המוסך ומלכלך על חבריך בפורום ,כנראה שיש דברים גדולים מאיתנו או כמו שזהר ארגוב שר "יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע :wink:

:fadein:
פורסם

כמו שרשמתי כבר, איפה כל הגיבורי העל שיצילו את חברי הפורום שיודעים את השם של המוסך ויעשו את מה ש:

Miraz כתב:

אין פה כאלו ולא יהיו, אף אחד פה לא מוכן לעשות דבר כזה.

פורסם

ויטלי הטעות שלו בזה שלבחור היה עניין אישי ובגלל זה הוא לא עבד על האוטו ונעדר מספר ימים מהעבודה, גם רשמתי זאת בתיאור המקרה ולכן על מנת לשחרר לי את האוטו ולא לעכב אותי הוא מסר את האוטו לתיקון אצל בעל מקצוע אחר ומשם התחיל כל הבלאגן. הטעות שלו שהוא לא בדק בסופו של דבר שאכן בוצע כל מה שנאמר לו ע"י בעל מקצוע אחר וחייב אותי על משהו שלא בוצע.

זה יכול (בקושי רב מאד) להסביר מדוע חוייבת על תיקון מחשב שלא נעשה, אבל לא מסביר למה הוא שלח את המחשב לתיקון אם ידע שהבעיה היא חוסר דלק.

כמו כן לא מסביר את ענין האיום, אבל נניח שאפשר לקרוא לזה יחסי אנוש גרועים (גם כן בדוחק רב מאד).

דני

פורסם

מה שבטוח מנהל המוסך יושב ומתמוגג מול המסך כשהוא קורא את ההודעות של סלאבה, ממש יצוג של הסנגוריה הציבורית הוא קיבל.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רק ככה שתדעו שיש דבר כזה קבלן משנה (מעבדה לרכב ניידת וכדומה) שמגיע למוסך לבצע אבחונים וגם תיקונים של מחשבים וזה דווקא דיי מקובל אצל מוסכים כללים

אז יכול להיות שהגיע קבלן כזה שמתקן מחשבים ועשה אבחון במקום ובגלל עומס עבודה יתכן שבעל הבית או מנהל העבודה פשוט קבל חשבונית על תיקון מחשב ואז הרמאי האמיתי פה זה אותו קבלן חיצוני והמוסך חטא שלא עשה ביקורת כמו שצריך לפני חיוב הלקוח

האבל הגדול זה שאם באמת מילוי דלק פתר את התקלה איך המוסך לא עלה על זה שרימו אותו אבל יכול להיות שגם לזה יש הסבר למרות שאני סקפטי

פורסם

בכל פעם אני רואה: "להתרחק מהסוחר זה" "לא להיכנס למגרש הזה" "ניסיון רע במוסך הזה,,," "רימו אותי כאן, וכאן, הנה החשבונית" "החליפו לי חלקים שלא פתרו את הבעיה" ועוד כאלה.

אתה לא צריך לפחד מאיומי סרק. בדיוק כך. סתם איומי סרק. יש הרבה כאן שציינו שמות במפורש, ולא נראה לי שתבעו מישהו .

תתאר לך שכולם היו מפחדים, אז מה היה הטעם של הפורומים? הכל היה וורוד והכל היה בסדר, ופתאום כל הרמאים הללו היו דופקים אותנו על ימין ועל שמאל, נכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...