Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי שברולט אופטרה דגם LS שנת 2007 עשתה 191000 ק"מ

לאחרונה החלה להידלק לי מנורה של המנוע ( הכתומה) והרכב לא סוחב כמו שצריך

כשאני מכבה את הרכב ומדליק שוב המנורה מתכבה, כשהרכב דלוק ועומד לדוגמא ברמזור אדום

אני מרגיש כמו מעין רעידות קטנות והמחוג של הטורים כאילו קופץ

מה יכולה להיות הבעיה בדבר זה?

האם מישהו נתקל בדבר כזה ואם כן מה הטיפול?

לדעתי האישית יכול להיות שמדובר באחד החיישנים?

תודה רבה על העזרה

פורסם

צריך להתחבר עם סורק למחשב של הרכב כאשר המנורה דולקת ולראות מה הקוד תקלה, לדעתי יהיה הכי פשוט מאשר לנחש על גבי הפורום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

maatrixx

קודם תודה על התגובה המהירה

שנית אני מסכים איתך אולם בכל פעם שהנורה דלקה ונסעתי לכיוון המוסך בעת ההגעה למוסך המנורה כבתה

חוק מרפי :x כשהולכים לרופא תמיד מבריאים :roll:

האם אפשר לדעת מה התקלה למרות שהנורה כבתה?

קיים איזשהו דרך לדעת זאת?

• ספונסר פורום
פורסם

לעיתים קוד התקלה נרשם בזיכרון המחשב גם לאחר שהנורית כבתה, ועם סורק תקלות מתאים אפשר לשלוף אותו.

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיבר הרכב למחשב התגלתה התקלה של egr כל שהיה צריך לעשות או לנקות את החיישן הזה החלק הזה מה שזה לא יהיה וזה הכול לדברי המוסכניק שלי ( אמין מאוד בקלות יכל להגיד להחליף חיישן חמצן...) זו תקלה ידועה וזו המחלה של הרכב הזו אולם הוא ניקה את החלק הזה באמצעות ספריי קרבורטור ולחץ אוויר איפס את המחשב והפלא ופלא הנורה כבתה הרעידות נעלמו ושילמתי כמה שקלים בסך הכול (: נכון לעכשיו ובתקווה כי החיישן תקין זה היה הבעיה במידה וזה יחזור יהיה צורך בהחלפת החיישן סיפור של 530 ש״ח לפני מעמ עלות החלק במוסך Umi לפני עבודה והאלמנט :wink:

• תוכן חדש...