Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

שבוע שעבר ידידה שלי ביקרה באולם התצוגה של יונדאי והחליטה לרכוש יונדאי I20 אוטומטית ברמת איבזור INSPIRE. לצערינו לא היה במלאי צבע אפור וכנראה גם לא יגיע כבר למלאי I20 בצבע אפור.

לאחר מספר ימים התקשרו אליה מיונדאי ומסרו לה שקיים במלאי הרכב בצבע שהיא בחרה. שאלנו את נציגת המכירות מאיפה פתאום צצה I20 במלאי ? הנציגה הנחמדה ענתה שהרכב היה משוריין לחברת ליסינג ומכיוון שהם החליטו לא לרכוש את הרכב לכן הוא זמין עבורה.

שאלה

האם הייבואנים נוהגים לשריין לחברות ליסינג כמות מסויימת של רכבים ? האם יש פה איזה קאצ' ?

איזה כייף לי :)

פורסם

זה אפשרי , לפעמים הרכבים נמסרים לליסינג גם לצורך רישום כאילו נמכר -

אפשרות נוספת הרכב נמסר לליסינג ברשומות אבל עדיין אצל היבואן , ומאחר ואתם עמדתם חזק על הרצון לצבע הנ"ל .

הרכב נלקח לפני ביצוע רישום עליה לכביש , ונמסר לליסינג רכב בצבע אחר .

בכל מצב - כמו כל רכב חדש בדוק היטב את הרכב , ותאריך רישום (טסט ) .

שאל אם הרכב עבר רישום וטסט - או רק לאחר התשלום שלכם הוא יעבור זאת , וירשם בינואר 2014 .

** אפשר לבקש את ההיסטוריה הרשומה של הרכב אצל היבואן , ובמידה ואין בעיה לדעתי אפשר לקנות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האם עדיין ניתן לבטל ההזמנה? לא בגלל הצבע, חלילה... פשוט המכונית הזו לא אטרקטיבית. מכיוון שהנהלת האתר לא מאפשרת לי (משום-מה!) לתת קישור לכתבת מבחן שהעליתי לאתר יד2, קרא את דברי הסיכום שלי:

"יונדאי i20 היא מכונית ממוצעת ולא בולטת בשום סעיף לטובה או לרעה. לטובתה מרווח פנימי טוב בעיקר מלפנים, ואבזור נאה, בעיקר בגרסאות היקרות יותר, ונפוצותו ואמינותו הצפויה של הדגם יעשו לה טוב לא רק כמכונית חדשה, אלא גם כמתמודדת על שוק היד השנייה. אבל, קחו בחשבון שהיא נופלת בסעיפים החשובים לרובכם (אלא אם זה רכב עבודה...)כמו ביצועים, צריכת דלק, נוחות והתנהגות כביש, בייחוד ביחס למה שנותנות כיום כמה מהמתחרות בסיגמנט".

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כרגע הרכב משוריין עבורה כלומר בהחלט ניתן לבטל את ההזמנה.

אשמח לשמוע ממך על המלצות לרכב אחר באותה קבוצה.

פורסם

יש הרבה רכבים מעניינים יותר ופחות "רכבי השכרה" בקבוצה הזאת.

היונדאי מוצלחת כשלעצמה, אולם בהחלט לא מתבלטת באף תחום.

מפה זה כבר עניין של העדפות. אם צרפתיה באה בחשבון, תוכל לבחון את ה- C3 שנמכרת במחירי מבצע באזור ה- 90 אלף.

איביזה גם נמכרת במבצעים דומים.

לא חסרות אפשרויות.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לגבי נושא השיריון וכו' אין לי ממש מושג מה הלך שם,

אבל ברמה הכללית למי שלא מחפש הפתעות וריגושים אני חושב ש I20 מאוד מתאימה,

אמינות לא רעה, מחירי טיפולים סבירים, רמת בטיחות טובה.

so far so good so what

פורסם

שלום מרק,

בקטגוריה שאתה מחפש תוכל לבדוק אופציה נוספת כמו הפיאסטה 1.6 אוטומטית אשר מגיעה עם

6 הילוכים,מבחינת נוחות נסיעה ובטיחות מעבר ליונדאי,כמו כן העיצוב הפנימי ברמה גבוהה יותר.

תוכל לבוא ולהתרשם אצלנו באולם תצוגה.

פורסם

מה היא מציעה מעבר ליונדאי בבטיחות? עוד כרית אוויר אחת? לשתיהן 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

מעבר לכך, האמינות של הגיר הרובוטי מוטלת בספק, אמנם בi20 גיר אוטומטי מיושן בעל 4 יחסי העברה, אך אמין מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין מה להשוות,פנים הפיאסטה איכותי בהרבה יותר מהI20.

המנוע מרגיש יותר נמרץ,אישית אני דווקא אוהב את הגיר הרובוטי,קצת מציק בהתחלת נסיעה אבל מלבד זה אין תלונות.

הרכב יותר נעים לנסיעה יותר שקט ,רכב פשוט יותר איכותי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פותח הנושא רשם כדרישה:

" רכבים עם גיר רציף או רובוטי גם לא בא החשבון."

אז למה לנסות בכוח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב מיועד לבחורה שנוהגת כבר 15 שנים על גיר פלאנטרי פשוט וזול לתיקון ואינני חפץ שתקנה רכב עם גיר רובוטיקה :-D .

היא תמרר לי את החיים :-(

פורסם

אחדים אולי לא יסכימו עימי, אבל מניסיון, אפילו סוזוקי ספלאש היא סופר-מיני הרבה יותר אטרקטיבית: היא זריזה בהרבה, וגם הרבה יותר חסכונית (יש לה גיר אוטומטי פלנטרי מאד זריז ומתפקד היטב). נכון, שתא המטען שלה קטן מאד, ויהיו כאלו שלא ממש יאהבו את העיצוב (לטעמי דווקא מתוק, במיוחד כשמלווה בצבעים צעירים), אך אם אלה לא מהווים בעיה, נסו אותה ותראו כמה היא חמודה ומסתבר כי לאורך זמן, גם אמינה ועמידה מאד.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מנסיון של תקופה לא קצרה ומס' ק"מ לא מבוטל על ספלאש,

זה נכון שהרכב אמין ודיי זריז (אם לוחצים), אבל מבחינת הבגאג' הקטן,

נוחות סבירה (לא שה I20 מדהימה מבחינת נוחות אבל עדיין עדיפה)

וכוכב בטיחות אחד פחות בספלאש (4) לעומת היונדאי (5).

so far so good so what

• תוכן חדש...