Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני חדש פה. הודעה ראשונה שלי.

חברה שלי רכשה לפני כחודשיים וחצי גולף 2.0 אוט' 2003 .

הבעיה היא שהמזגן לא מחמם כל כך. (לגבי בקור לא בדקתי כל כך אבל הפעלתי אותו שהיא הביאה את הרכב וזה קירר יחסית סבבה)

לקחתי את האוטו למוסך והוא ניקה לי את הרדיאטור של המזגן וגם סידר לי נזילה מאחד הצינורות שראיתי שנוזל משם קצת מים.

בעקרון אני שם לב למספר דברים:

*שברגע שהאוטו חם (המד עומד על 90 מעלות זה מוציא חום סבבה), אך במהלך נסיעה החום יורד וזה לא מחמם.

*עוד דבר ששמתי לב שחוזק האויר שיוצא לא באותו חוזק בכל הפתחים. והחום יוצא רק משני הפתחים שבמרכז ולא הצדדיים.

* גם בדקתי כהרכב עובד וגם המזגן את 2 הצינורות שמחוברים לרדיאטור המזגן ושניהם חמים.

** אציין שזו מערכת קלימטרוניק .

תודה מראש!

פורסם

ייתכן ולא קיים ברכב טרמוסטט... איפה נמצא שעון חום המנוע ברגע שהרכב בנסיעה רציפה (בכביש בין עירוני) ולא בעמידה?

במידה וכן קיים טרמוסטט האם ניבדקה האופציה ע"י המוסכניק של סתימה ברדיאטור חימום פנימי?

ואיזה נוזל קירור קיים ברכב?

פורסם

אני שמתי נוזל קירור ירוק...

חום המנוע בזמן נסיעה יורד כמעט עד הסוף ואם הוא עולה קצת (לא במדויק אבל אולי בערך 20-40 מעלות)

אם הרדיאטור חימום פנימי היה סתום, חום המנוע היה עולה? לא?

אתה חושב שהבעיה בטרמוסטט? ולא במערכת הקלימטרוניק?

פורסם
אני שמתי נוזל קירור ירוק...

חום המנוע בזמן נסיעה יורד כמעט עד הסוף ואם הוא עולה קצת (לא במדויק אבל אולי בערך 20-40 מעלות)

אם הרדיאטור חימום פנימי היה סתום, חום המנוע היה עולה? לא?

אין לך טרמוסטט ברכב או שהטרמוסטט תפוס במצב פתוח. סדר זאת והחימום ברכב יישתפר פלאים. והנוזל קירור ששמת לא מתאים.

פורסם

אתה צריך נוזל קירור אדום G12

לגבי הטרמוסטט - מחזק את מה שנכתב, הטרמוסטט במצב פתוח, ומעבר לירידה בחימום זה גם לא בריא למנוע לעבוד מתחת לטמפרטורה 70-90. הבלאי יהיה מואץ יותר

פורסם

החלפת טרמוסטט אם הטרמוסטט הקיים תפוס במצב פתוח או הרכבה מחדש של טרמוסטט במידה וכרגע לא קיים טרמוסטט. כמובן לעקוב לאחר מיכן אחר היתנהלות מערכת הקירור.

פורסם

מה לגבי החוזק של האוויר שיוצא המפתחים? שהוא דונה בכל פתח.. ולא אחיד.

והאם החום אמור לצאת רק מהפתחים המרכזיים ?

• תוכן חדש...