Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הטילו עליי משימה, למצוא שעון עמיד בשביל חיילת בצבא, החיילת היא לא ג'ובניקית ורצוי שיהיה שעון עמיד, סגנון ג'ישוק.

הבעיה בג'ישוק הקלאסי שהוא די גברי ולא כ"כ מתאים לבחורה, השאלה היא האם מישהו מכיר משהו בסגנון ג'ישוק או דגם של ג'ישוק שיכול להתאים לבחורה?

מצאתי את הדגם הזה של ג'ישוק שטיפה יותר "מעודן" משאר הדגמים, דעתכם?

http://www.gshock.com/watches/Classic/DW6900SG-2

אודה לעזרתכם,

אריאל

פורסם

לא לקנות צבע צעקני מדי,אין סיבה לא לקנות דגם גברי או בצבע שחור של ג'ישוק לחיילת,אני זוכר את המכיות שלי עם G SHOCK של גברים.

הצבע התכלת שהצגת נראה בדיוק מה שצריך במידה והיא לא מעוניינת בשחור,בנוסף לקנות את הדגם הזול ביותר של ג'ישוק גם לחיילת קרבית,לא צריך יותר מזה,לג'ובניק/ית בכלל לא צריך שעון.

Miata ND2

פורסם
אמממ מישהו ערך לי את הכותרת:roll:

באמת התחלתי להסתכל קצת על הBABY-G יש שם דברים מעניינים.

עוד המלצות?

אין כמו הGSHOCK.

השעון שלי נדרס כמה פעמים ועבר איתי מסלול ארוך מאוד בצה"ל.

לאחר מכן הוא הועבר לאחי, שעבר גם איתו שרות מלא בשייטת.

מלבד החלפת רצועות וסוללה - שום בעיה.

אגב, הצבע שבחרת לא "מבצעי".

פורסם

החיילת עתידה להתגייס לתפקיד קרבי? אם כן, אך ורק שעון בצבא שחור, ג'י-שוק מיועד גם לגברים וגם לנשים כאחד. ממליץ על השעונים הזולים יותר של ג'י-שוק כמו Casio DW9052, לא צריך יותר מזה לשירות קרבי.

פורסם

החיילת מתגייסת לאיסוף קרבי.

לא גובניקית בקריה, אך גם לא קרק"ל.

לכן התכנון הוא לקנות שעון יפה(יחסית) אך מהצד השני עמיד.

כרגע ראיתי בארץ את השעון הזה-

http://www.ctime.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=354957

שמחירו זהה למחיר חו"ל.(אחרי משלוח לארץ)

מה אתם אומרים?

פורסם

יש ג'ישוקים יוניסקס בצבע שחור שיהיו בחירה מעולה. רק לחפש בגוגל לפי תמונות ולמצוא. קניתי כזה ב240 שח לפני כשלוש שנים והעברתי לאשתי לשעבר שתחייה כשקניתי שעון גברי יותר לעצמי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין ספק שזה שעון אידיאלי למצבים האלה.

הג׳ישוק שלי נרכש לפני 16 שנה, עבר שירות צבאי שלי ושל אחי, שלוש פעמים טיולי תרמילאים ארוכי טווח, כולל מצבי קיצון לא מעטים ולרגע אחד לא גמגם.

פורסם

אכן אין באמת תחליף לשעוני G SHOCK, שלי עבר איתי שירות צבאי לא קל, ספג חבטות, זחילות ויתר פינוקים ועדיין כמו חדש איפשהו במגירה בבית הוריי.

אני בחרתי בדגם שהוא גם סולרי כך שעד היום, כבר 13 שנה הוא פועל ללא צורך בהחלפת סוללה.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא רק סדרת G SHOCK,כל שעוני CASIO הם שעונים מאוד מאוד עמידים,חול מים רותחים או כל מצב קיצון-יעמדו בו בגבורה, סוללות שמחזיקות המון,אין שום בלאי או בעיה לאורך זמן.

Miata ND2

פורסם

חבר'ה, תודה על התשובות. :-)

את עמידותם של הG-SHOCK אני מכיר טוב מאוד. (גם לי יש אחד)

רק חיזקתם את דעתי ללכת עליהם, בגלל שזה לבחורה אנחנו נלך על הBaby-g שיראה לנו הכי יפה ומתאים לה.

לאיזה חנויות בארץ יש מבחר גדול שלהם עם מחירים סבירים? כרגע מצאתי את החנות '' ענק השעונים'' שיש לה מבחר די גדול עם מחירים סבירים בהחלט.

• תוכן חדש...