Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2007

nadavt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי ברכב הנל עם 90 אלף קמ מליסינג מימוני(פרטי)

על פניו נראה שמור מאד.

הבחור דורש 29K , שמונה אלפים מתחת למחירון לוי יצחק.

כמובן שזה מחיר לפני מיקוח.

האם זה מחיר ראוי לרכב שכזה?

ממה להיזהר לפני קניה ואילו דגשים לבדוק לפני בדיקה?

כאמור יש לי תקציב מקסימום של 25K .

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

בתור אחד שמחזיק את אותו הרכב ושל אותה שנה אני יכול רק לשבח את הרכב מבחינת מה שהוא נותן לך במחיר שאתה משלם.

מה שכן, ראוי לציין שזה רכב בלי שוק. לכול חברות הרכב, כולל לובינסקי, יש המון רכבים כאלו שהם לא מצליחים למכור. הייתי בודק גם שם.

לסיכום, אתה מקבל תמורה הרבה מעל המחיר שאתה משלם אבל ביום שתרצה להחליף לרכב אחר, אתה תאבד לא מעט מערך הרכב כפי שהמוכר עושה איתך.

אני אומר שתלך על קניית הרכב אבל תבדוק גם מקומות אחרים.

פורסם

תבקש מהאיש ניירת על טיפולים. תבדוק שעשו בזמן ואם יש משו שצריך בקרוב וזה יקר. אם אין לו ניירת הוא יכול להשיג מהמוסך.

בדוק את האוטו במכון בדיקה או אצל פחח שאתה מכיר כדי להיות בטח שאין תאונה רצינית.

לך למוסך מתמחה סיטרואן באזור שלך עם האוטו ותקבל הערכה של מחירי תיקונים. סגור מחיר.

לפני שאתה טורח תבדוק שבעל האוטו ילך לקראתך במחיר.

• תוכן חדש...