Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום,

הזמנתי ניסן ג'וק ניסמו טורבו ידני (טרם קיבלתי אותו),

את נסיעת המבחן עשיתי על הדגם האוטומטי וה AWD.

לא התרשמתי במיוחד מיכולות המנוע שלו - (200 כ"ס), זאת בהשוואה להתרשמות שלי מרכבי hard core כמו הרנו RS או הלאון קופרה R. עם זאת מדובר היה בדגם האוטומטי, והבנתי מלא מעט ביקורות שתיבת ההילוכים הידנית מוציאה ביצועים טובים יותר ומהנה יותר.

שיקולי ברכישת הרכב היתה אמינות (יפנית), שמירת ערך, פרקטיות של הרכב (5 דלתות) ומחיר.

גם פחות אהבתי את צליל המנוע שנשמע גבוה וצורמני בטורים גבוהים ופחות בשרני.

שאלתי לפורום,

האם עתה אהיה חייב למלא דלק 98 אוקטן? או שאוכל להסתפק ב 95? (יחס הדחיסה הוא 9.5)

מה פוטנציאל השיפורים הגלום ברכב? (מעדיף שיפורים שלא ניתנים לזיהוי - או בבחינת "חוקיים")

תודה

פורסם

נסיעת המבחן היתה כנראה על הגירסה המוגדשת (190 כ"ס) והאוטומטית שבהחלט מסרסת ,יש עוד כמה שינויים בין הדגמים /הגרסאות ,לגבי שיפורים ,תוכל לההוסיף ציפ וכדי לבדוק כמה זה יוסיף תפנה לסדנאות .

http://www.autoexpress.co.uk/nissan/juke/84623/nissan-juke-nismo-rs-revealed-la-motor-show

פורסם
נסיעת המבחן היתה כנראה על הגירסה המוגדשת (190 כ"ס) והאוטומטית שבהחלט

למעשה המבחן היה עלגרסת הניסמו האוטומטית עם 200 כ"ס.

מה בדבר הדלק?

פורסם

תוכנת ניהול מנוע שונה תיתן לך תוספת של 30-40 כ"ס בעלות נמוכה.

אני אישית הייתי קודם לומד ומתרגל לרכב ורק לאחר כמה חודשים משדרג.

תמיד כיף.

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תוכנת ניהול מנוע שונה תיתן לך תוספת של 30-40 כ"ס בעלות נמוכה.

אני אישית הייתי קודם לומד ומתרגל לרכב ורק לאחר כמה חודשים משדרג.

תמיד כיף.

תתחדש,

עידן

קודם כל תודה, שנית, מסכים לגמרי, בטוח שלא אעשה שינויים ברכב בזמן הקרוב.

השאלה באה ממקום של דאגה שאולי הכוח לא יספק אותי בהמשך. ולכן מעוניין לדעת אם יש מקום לשיפורים...

אגב מבחינת תקפות האחריות, מה קורה אם משנים צ'פ? האם אפשר בקלות להחזירו למקורי?

פורסם

לרוב אפשר להחזיר למצב המקורי בכמה דקות בסדנה אבל זה תלוי בסוג התוכנה.

תפנה לסדנאות בארץ או בחול והם ידעו לענות לך על השאלה הזאת יותר בבירור כי זו כל תוכנה והתכונות שלה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כמו שאמרו - לפי דעתי תהנה מהאוטו בצורה המקורית שהוא מגיע,

שאלה -

במידה והוא משפר - מה יהיה עם האחריות של הרכב?

so far so good so what

פורסם

לדעתי בינתיים בארץ לא ממש מכירים את הרכב על ביריו, על כן אולי בינתיים תוכנה היא מה שאתה צריך, אל תשכח שהרכב יהיה באחריות, על כן אתה תהיה מוגבל בתקופה הראשונה ביכולת השיפורים שלך, אם תרצה להשאר באחריות היצרן.

פורסם
אני יודע שכבר הזמנת, אבל האם הייתה האפשרות גם להזמין את ה NISMO RS?

לא נראה לי שהיתה האופציה ל RS עדיין

פורסם

שאלתי לפורום,

לפי מה שרשום בספרות היצרן אוקטן 95 מתאים למנוע של הרכב הזה

פורסם
שלום לפורום,

הזמנתי ניסן ג'וק ניסמו טורבו ידני (טרם קיבלתי אותו),

את נסיעת המבחן עשיתי על הדגם האוטומטי וה AWD.

לא התרשמתי במיוחד מיכולות המנוע שלו - (200 כ"ס), זאת בהשוואה להתרשמות שלי מרכבי hard core כמו הרנו RS או הלאון קופרה R. עם זאת מדובר היה בדגם האוטומטי, והבנתי מלא מעט ביקורות שתיבת ההילוכים הידנית מוציאה ביצועים טובים יותר ומהנה יותר.

שיקולי ברכישת הרכב היתה אמינות (יפנית), שמירת ערך, פרקטיות של הרכב (5 דלתות) ומחיר.

גם פחות אהבתי את צליל המנוע שנשמע גבוה וצורמני בטורים גבוהים ופחות בשרני.

שאלתי לפורום,

מה פוטנציאל השיפורים הגלום ברכב? (מעדיף שיפורים שלא ניתנים לזיהוי - או בבחינת "חוקיים")

תודה

פרקטי -לא כל כך, הגוק צפוף בפנים והבאגז קטן נורא אבל אם 5 דלתות זה מה שבשבילך הופך רכב לפרקטי אז "תפאדל" :wink:

אתה ממש לא חייב למלא 98.

הגיר האוטומטי בגוק לא להיט אז תהיה בטוח שהוא מסרס את המנוע.

אני מאמין שיש כמה חברות שמציאות עדכון תוכנה לרכב בתוספת כוח. אם יעלו על זה במוסך המרכזי יש סבירות גבוהה שיעשו לך על זה צרות מבחינת האחריות(במקרה וקרה משהו) אבל אם אני לא טועה אפשר למחוק את העדכון תוכנה ואז אם יקרה משהו חלילה לא ימצאו כלום.

לגבי הצליל מנוע תחליף את הדוד האחורי בלבד ותקבל סאונד טיפה יותר בשרני. זה לא אמור לפגוע ברמת זיהום האוויר (הכשלה בטסט) לפי מה שזכור לי.

ממליץ לך להכיר קצת את הרכב לפני שאתה קופץ לשפר, ככה גם תרגיש את השיפור יותר כשתעשה אותו...

תתחדש.

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

• תוכן חדש...