Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי חבילה מחו"ל דרך USPS - מדובר במגן למחשב נייד בתצורת מדבקה אחורית, לא משהו שיכול להתקע במכס.

לא חבילה גדולה, רשום לי כבר לפי מס' מעקב שזה בשלב השני שלפני מסירה - "Attempted Delivery Abroad"

החבילה נמצאת בארץ מתאריך 23/12/13 - רשום לי שניסו ליצור איתי קשר בתאריך זה, לא ידוע לי כיוון שלא דיברתי איתם ולא ראיתי שיחה.

עכשיו כשאני מסתכל לפי המס' רשום שזה הגיע ליחידת הדואר ליד הבית שלי, איפה שאני אמור לקבל את הדואר, אבל לא קיבלתי את העלון עם המס' הזמנה כלל אלי, אבל יש לי תצלום דרך הנייד.

הראתי את זה היום בבוקר לנציגה שם שאמרה לי "אנחנו שולחים את הטופס ורק איתו אתה יכול למשוך את החבילה".

לפי בדיקה במערכת של הדואר - כתוב לי בפירוש לסור לדואר ישראל לפני ששולחים את החבילה חזרה לשולח. רשום לי שהוזמנתי שנית לקחת את החבילה (לא היה ולא נברא)

מה יהיה?! מה אני עושה מכאן?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

הולך שוב לדואר ומתעקש שיאתרו את החבילה לפי המספר שלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סניף דואר יכול למסור חבילה לפי מספר המעקב שלה, בהנחה שהיא אכן הגיעה לסניף.

משכתי לפני שבוע חבילה מהדואר - לא רציתי לחכות לפתק (למי יש סבלנות לחכות כששעון חדש ממתין בדואר... :-D) התקשרתי למוקד הדואר לוודא שאכן הגיעה - אישרו לי לפי מס' מעקב שהגיעה, הפקידה החביבה גם זיהתה את עובד הדואר שחתם על קבלת החבילה ולכן ידעה לומר בוודאות שזה בסניף ושאני אוכל למשוך משם.

הלכתי לסניף עם מס' המעקב ואיתרו לי את החבילה בין רגע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אז התקשרתי אל הסניף כרגע, אמרה לי שהיום היא הוציאה תעודות לשליחה של חבילות שלא הגיעו והודעות שניות, והבטיחה לי שאני אקבל גם היום את הדף של המשיכה. אני מקווה מאוד שזה נכון.

אם לא מגיע פשוט לגשת עם מס' החבילה שיוציאו לי אותה?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...