Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח כוזב והוכחה מצולמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בזה בפייסבוק

'שבוע טוב לכולם חברים וחברות, רציתי לשתף אתכם בסרטון שצולם לפני כמה ימים עם המצלמה שיש לי ברכב שנמצאת על השמשה הקדמית.

בסרטון אני נוסע כחוק ורוצה לפנות ימינה בצומת פת לכיוון תלפיות.

משום מה החליטה השוטרת (סמ"ר רעות, מספר הניידת 13702) שעברתי על שטח הפרדה ושעליה לרשום לי דו"ח של 250 ש"ח. כמו שניתן לשמוע בסרטון אני חוזר ואומר לה שלא עליתי על שטח הפרדה אלה עברתי במקום שמותר לי כחוק, והיא בשלה בטוחה שאני "עבריין תנועה" ושמגיע לי לשלם דו"ח.

חשוב לי לציין שהשוטרת לא הייתה מודעת שיש לי מצלמה שמתעדת את המתרחש ולדעתי אילו ידעה זאת היא לא הייתה כותבת את הדו"ח.

לא די בכך שהיא נתנה לי דו"ח לא מוצדק, בכדי לחזק את טענותיה היא הוסיפה ראיות שקריות בכתב הדו"ח: 1 שעליתי על שטח הפרדה, 2 שהיה עומס תנועה במקום, 3 שאני הפרעתי לתנועה, 4 שסטיתי ימינה מהנתיב שלי כ8 מטרים מהצומת. את שלוש העובדות השקריות האלה תשפטו אתם. (אני לא מדבר אתכם על זה שמי שמכיר את הצומת יודע שמהנקודה שהשוטרת עמדה בכלל לא ניתן לראות אם עליתי על שטח הפרדה או לא).

באותו רגע של כתיבת הדו"ח הרגשתי חסר אונים- ידעתי שלא עשיתי כלום ובכל זאת אין לי מה לעשות בנושא, זו תחושה שאפילו לאויבים שלי לא הייתי מאחל.

חשוב שכל מי שיכול לשתף את מה שכתבתי שיעשה את זה על מנת שזה יגיע לאנשים הנכונים שיוכלו למגר את התופעה של בריונות שוטרים, תזכרו היום אני קיבלתי דו"ח למזלי כשיש לי מצלמה ש"מצילה" אותי ומחר זה יכול להיות כל אחד מכם וזה יכול לתפוס אתכם בלי מצלמה ו\או כל הוכחה אחרת לטובתכם (ידוע לכולם שבמשפט גם אם אתם צודקים זה מילה שלנו נגד מילה של שוטר).

תגידו לי אתם בלי מצלמה שמתעדת מילה במילה מה שכתבתי לכם מה שווה כל הפוסט הזה??

בלי שום קשר לאירוע הנקודתי עם שוטרת שעושה מה שמתחשק לה על חשבון האזרחים חשוב לי שתדעו שאני מעריך מאוד את משטרת ישראל ומחזק את ידם ועבודתם.

תודה לכולם ואני מקווה שזה יעזור במשהו..'

זה הסרטון למעוניינים, ואני שואל את עצמי.. מה באמת נעשה במצב שבו שוטר בודה דוח על מנת לסיים את המשמרת שלו במכסה? כמובן במידה ואין לנו שום הוכחה חותכת... המצב פשוט עגום.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסרטון הוא לרעתו, לדעתי. היה שם חץ ישר ולא היה חץ ימינה+ישר במסלול שממנו vut נכנס לנתיב הפנייה ימינה.

האם העבירה שנרשמה לא נכונה. לא יודע.

אגב, מה נזכרו בזה 5 חודשים אחרי, אם התאריך בסרט נכון.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לפות"ש למה להדגיש את כל ההודעה?

ולעניין,

1. בטח שהייתה פה סטייה מנתיב, הנהג ברגע האחרון סוטה מהנתיב הכי שמאלי לפניה ימינה.

2. אין כאן עלייה על האי תנועה, אך בהחלט הנהג עולה על הפס הרחב שנמצא לפני אי התנועה.

3. אי אפשר לדעת כמה תנועה יש מאחרי הנהג , אך הוא בהחלט החסיר כמה פעימות לב מנהגים כאלה אם יש.

4. אם הנהג בטוח היה בצדקתו וחושב שאם השוטרת הייתה יודעת שיש מצלמה ברכב, לא היה מקבל דו"ח, למה לא אראה לה מייד את הסרטון. אלה אם כן הוא ידע שהוא אשם ורק בבית כשהסתכל היטב בסרטון הבין או חשב שהוא יכול להתחמק מעונש.

על סמך הסרטון, אני חושב שהוא יכול להתחמק מהעונש על מעבר על אי תנועה, אך הייתי נותן לו קנס על נהיגה בקלות ראש.

פורסם

היה צריך להחליף נתיב לפני..

היה לו על הכביש חץ להמשיך ישר בקטע הזה.

לא עלה על שטח ההפרדה אך גם לא ציית לסימוני הדרך.

פורסם

משום מה הבנאדם לא מעלה את הסרטון מההתחלה.

אתם יודעים למה?

אני מכיר את הצומת הזאת.

יש רמזור בערך 100 מטר לפני

כל האנשים הנורמאליים ושומרי החוק עומדים ברמזור הזה בנתיב הימיני ביותר, מקסימום באמצעי ומתכנסים כולם לימיני.

אבל תמיד תמיד יהיה שם את אותו אחד שיעמוד בנתיב השמאלי ויתן גז כדי לעקוף את כולם ולהכנס ראשון.

כנראה שבמקרה הזה הוא לא הצליח לחתוך ולהדחף אלא רק בשניה האחרונה ממש. למעשה שניה אחת מאוחר מידי.

פורסם
לפות"ש למה להדגיש את כל ההודעה?

ולעניין,

1. בטח שהייתה פה סטייה מנתיב, הנהג ברגע האחרון סוטה מהנתיב הכי שמאלי לפניה ימינה.

2. אין כאן עלייה על האי תנועה, אך בהחלט הנהג עולה על הפס הרחב שנמצא לפני אי התנועה.

3. אי אפשר לדעת כמה תנועה יש מאחרי הנהג , אך הוא בהחלט החסיר כמה פעימות לב מנהגים כאלה אם יש.

4. אם הנהג בטוח היה בצדקתו וחושב שאם השוטרת הייתה יודעת שיש מצלמה ברכב, לא היה מקבל דו"ח, למה לא אראה לה מייד את הסרטון. אלה אם כן הוא ידע שהוא אשם ורק בבית כשהסתכל היטב בסרטון הבין או חשב שהוא יכול להתחמק מעונש.

על סמך הסרטון, אני חושב שהוא יכול להתחמק מהעונש על מעבר על אי תנועה, אך הייתי נותן לו קנס על נהיגה בקלות ראש.

מדגיש כי זה ציטוט של אותו אדם ולא חלק ממה שאני רושם.

לגבי הסטייה מסכים איתך

לגבי עליה על האי תנועה גם , אבל אין שום בעיה לעלות על פס רחב לא רציף.

הנושא הוא לא על המקרה הספציפי הזה, אלא על מקרים שבאמת שוטרים יכולים לבדות דוחות

פורסם

הוא ידע שהוא עשה טעות בגלל זה הוא ישר קפץ ואמר עברתי במקווקו.

סתם שאלה למה לא שמים מצלמות על השוטרים? ככה לא יהיו יותר מידי משפטים פשוט מי שאומר שלא עשה עבירה השוטר יראה לו שהוא כן/לא עשה ופה זה נגמר.

פורסם

צומת פת בירושלים.

מדובר בעוד שודד תורים שנוסע בנתיב השמאלי, עוקף את הממתינים לפניה ימינה ואז נדחף.

מגיע לו 2500 ש"ח קנס ולא 250.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
הסרטון הוא לרעתו, לדעתי. היה שם חץ ישר ולא היה חץ ימינה+ישר במסלול שממנו vut נכנס לנתיב הפנייה ימינה.

הוא נכנס בזמן לנתיב הפנייה.

לא רואים שום עבירה בוידאו.

סטייה מנתיב זה תמרון חוקי, יו קנואו (אם ברגע האחרון ואם לאו)

וגם זה חוקי.

אין לך מושג מהוידאו מה קורה מאחוריו, וגם אם כן, לא על כך היה הדו"ח.

כשהוא הגיע הביתה הוא ראה בבירור שהשוטרת טעתה.

אתה לא מבין מה המשמעות בחוק של הסעיף "נהיגה בקלות ראש".

משום מה הבנאדם לא מעלה את הסרטון מההתחלה.

אתם יודעים למה?

אני מכיר את הצומת הזאת.

יש רמזור בערך 100 מטר לפני

כל האנשים הנורמאליים ושומרי החוק עומדים ברמזור הזה בנתיב הימיני ביותר, מקסימום באמצעי ומתכנסים כולם לימיני.

אבל תמיד תמיד יהיה שם את אותו אחד שיעמוד בנתיב השמאלי ויתן גז כדי לעקוף את כולם ולהכנס ראשון.

וזה תמרון חוקי למהדרין, כל זמן שאתה לא יוצר הפרעה לתנועה.

צומת פת בירושלים.

מדובר בעוד שודד תורים שנוסע בנתיב השמאלי, עוקף את הממתינים לפניה ימינה ואז נדחף.

מגיע לו 2500 ש"ח קנס ולא 250.

אתה לא רואה מאחוריו ולא על סעיף זה ניתן הקנס, אז למה אתה מניח שהוא "נדחף"?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הוא נכנס בזמן לנתיב הפנייה.

לא רואים שום עבירה בוידאו.

סטייה מנתיב זה תמרון חוקי, יו קנואו (אם ברגע האחרון ואם לאו)

וגם זה חוקי.

אין לך מושג מהוידאו מה קורה מאחוריו, וגם אם כן, לא על כך היה הדו"ח.

כשהוא הגיע הביתה הוא ראה בבירור שהשוטרת טעתה.

אתה לא מבין מה המשמעות בחוק של הסעיף "נהיגה בקלות ראש".

וזה תמרון חוקי למהדרין, כל זמן שאתה לא יוצר הפרעה לתנועה.

אתה לא רואה מאחוריו ולא על סעיף זה ניתן הקנס, אז למה אתה מניח שהוא "נדחף"?

התגובה שלך לא מדוייקת,ועושה חסד עם הנהג שכניראה לא תמים כמו שהוא מציג את עצמו.

במידה והיה אחריו טור של רכבים שהמתינו,כפי שככל הנראה היה,הוא יכול לקבל קיפוח זכות של המשתמשים בדרך,או הפרעה לתנועה.במידה והוא עלה על החלק הרחב של הסימון על הכביש(תמרור815),גם אז הדוח תקין,הסימון הוא חלק בלתי נפרד מאי התנועה המסומן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
התגובה שלך לא מדוייקת

בשביל לכתוב כזה דבר אתה צריך להראות היכן היא לא מדוייקת.

אני שם כסף שלא תצליח.

במידה ו

במידה ומה?!

ונחתו חוצנים?

זה לא מה שרואים, ולא על זה הוא קיבל דו"ח.

הוא יכול לקבל קיפוח זכות של המשתמשים בדרך,או הפרעה לתנועה.

הוא לא קיבל על זה דו"ח ואתה לא רואה הפרעה לתנועה, אז על סמך מה אתה מדמיין?!

אני רשמתי רק עובדות, אתה רושם דימיונות, והתשובה שלי לא "מדוייקת"?

מה זה סעיף "קיפוח זכות"?

למה הוא מתייחס?

היכן אתה רואה סימנים לו בסרטון?

מה הוא סעיף "הפרעה לתנועה"?

למה הוא מתייחס?

היכן אתה רואה סימנים לו בסרטון?

והוא עלה על החלק הרחב של הסימון על הכביש(תמרור815),

הוא עלה על החלק המקווקו.

אולי תלך לאופטיקאי, יגדיל לך את הדיוק בראייה, גם אם לא בהבנת הנקרא.

פורסם

^ למרות תגובתך המנומקת,המתלהמת,והבדיחה השחוקה בסוף על האופטימטריסט,בשביל להצדיק את הנהג אני רוצה לראות מה היה המצב בנתיב אליו הוא נכנס(משום מה הסרט מתחיל מאוחר..),כל עוד אני לא רואה את הסרט 30 שניות לפחות לפני,אני מאמין לשוטרת.

לנהג שקיבל את הדוח.מהיכן שהשוטרת עומדת היא רואה מצויין את ההתרחשות,ולשוטרים אין מכסות,תוציא לך את זה מהראש.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
^ למרות תגובתך המנומקת,המתלהמת,והבדיחה השחוקה בסוף על האופטימטריסט,בשביל להצדיק את הנהג אני רוצה לראות מה היה המצב בנתיב אליו הוא נכנס(משום מה הסרט מתחיל מאוחר..),כל עוד אני לא רואה את הסרט 30 שניות לפחות לפני,אני מאמין לשוטרת.

אכן, בושה.

תגובה מנומקת... נורא ואיום.

להיכן אוליך את הבושה...

למה אתה מאמין, שהוא עלה על אי התנועה?!

הרי רואים בסרטון שלהד"מ.

כל השאר זה ניחוש שלא מבוסס על מה שאנחנו כן יודעים.

הוא לא קיבל דו"ח על הפרעה לתנועה... נכון.

אז בינתיים קוראים נכבדים רואים שאתה לא מדייק ואתה טרם הראת (בציטוט) היכן אני לא דייקתי.

אני כבר מנחש את ההודעה הבאה שלך. משהו בסגנון: "אז נמאס לי, ואני פורש מהויכוח".

להודות בטעות זו לא בושה...

פורסם

לשוטרים אין מכסות,תוציא לך את זה מהראש.

נ.ב. מה, הוספת לנו איזו משהו שלא נאמר ע"י אף אחד, כדי למצוא טיעון לעמוד מאחוריו?

מישהו דיבר על מכסות?!

תענה על שתי שאלות:

1. עלה על שטח הפרדה או לא?

2. קיבל דו"ח על הפרעה לתנועה או לא?

זהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...