Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרכש סלון חדש, והמערכת כבר לא מתאימה לצבע של הסלון יוצא שיש עץ ב2 צבעים שלא קשורים אחד לשני. אני רוצה להחליף צבע למערכת ואם כבר, אז על הדרך לטפל בכמה ממברנות קרועות.

התקשרתי לפיוז, קיבלתי הצעה מוערכת של 250 ש"ח לממברנה, אמרו שאפשר לטפל גם בצבע אבל העלות לא שווה את ההשקעה ועדיף למכור. חשבתי לקחת אליהם את הרמקולים, שיפרקו אותו וישפצו את האלמנטים עצמם ובינתיים להפקיד את העצים אצל נגריה.

מבקש נגריה עם מחירים הוגנים באזור תל אביב, או לחלופין מקום לשיפוץ רמקולים ונגריה בכל השטח בין דימונה ותל אביב.

פורסם

כל הממרנה קרועה או רק הסראונד?

החלפת סראונדים וממברנות ניתן לעשות ב"אומגה אודיו" בחולון. ממש לאחרונה החלפתי סראונד של וופר 8" ב 100 ש"ח.

במחיר כזה לא ראיתי טעם בהזמנת קיט חידוש DIY מאי-ביי שגם לא ממש יוצא זול יותר וגם דורש מיומנות ועלול שלא להצליח בסופו של דבר.

את תיבות הרמקולים שייפתי וצבעתי בעצמי, יצא מעולה. יכול להיות שאומגה מציעים גם שירות צביעה, שאל אותם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התקלת אותי. הייתי בטוח שקוראים לזה ממברנה וזהו. הקרעים זה על העיגול הצהוב עצמו בתמונה.

הבעיה עם העץ שאצלי זה מעין טאפט כזה, כמו שיש על רהיטים. לדעתי השיוף היחיד שיש לעשות פה זה לדבק. בכל מקרה מעדיף לא להתעסק עם זה בשביל לא ליצור נזק.

אני אתקשר אליהם ביום ראשון. אשמח לדעת איך בידיוק קוראים לטבעת הזאת בשביל להסביר את עצמי יותר טובה.

images.jpg

פורסם

סראונד. ברמקולים ישנים החלק הזה היה עשוי מספוג שמתבלה ומתפורר עם השנים, אני משער שזה מה שקרא אצלך.

תסביר להם בטלפון שאתה מעוניין בהחלפת סראונד או טבעות, הם יבינו על מה אתה מדבר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מקפיץ קלות, עדיין מעוניין לשמוע המלצות על מעבדות ונגריות.

יש לי גם ניסיון טוב עם האוזמן.

אין בעיה לעשות את השיפוץ של הקופסאות בנגריה, אבל לא בטוח שכלכלי. ברמקול מה שעולה הרבה זה לא הדרייברים (גם ברמקולים מאוד יקרים), זה הקופסאות והגימור שלהם.

אם תגיד/תצלם אילו רמקולים יש לך, אפשר יהיה לנסות לראות אם בכלל שווה לך לעשות את ההשקעה הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא אהיה בבית עד מחר אז לצערי אין לי אפשרות לצלם.

מערכת 5 רמקולים:

הרצפתיים הם wharfedale atlantic 500, וכל השאר 2 סראונדים וסנטר מאותו היצרן ואותה סדרה, לא זוכר דגמים מדוייקים.

פורסם

יש לי גם ניסיון טוב עם האוזמן.

לי יש נסיון רע. מעבר ליחס האנטיפטי והמחיר המופקע של התיקון, התיקון החזיק בדיוק חודש. לאחר מכן הרמקול נמסר לאומגה אודיו וחזר תקין בשליש (!) מחיר.

עוד אופציה: דואק בחולון. אני לא זוכר את הקשר המשפחתי, אך למיטב ידיעתי יש שני דואק. אני זוכר המלצות חיוביות על יום-טוב (טובי), אין לי מה לומר על השני.

אבל באמת, אומגה אודיו זה מקום ותיק שקיים בחסד, מה גם שמדובר בתיקון פשוט וזול. לא תתאכזב.

איתמר

פורסם

אומגה אודיו נחמדים ומקצועיים, מומלץ.

בנוגע לרמקולים - אני אחסוך ממך את דעתי עליהם,

אבל אפילו אם נתייחס למחיר בלבד - זה לא כלכלי.

אני רואה כאן שתי אפשרויות: הדבקה עצמית של טפט נייר זול כלשהו,

או החלפה במוצר דומה עם הצבע המתאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמנם לא ניסיתי, אך עלה לי רעיון.

אפשר לרסס את הרמקול בפלסטידיפ.

יש כמה וכמה צבעים לבחירה (ברובם הבסיס הוא בגימור מט, אך ישנה אפשרות לקנות פחית "לקה" או משהו כזה שנותן גוון מבריק).

הניסיון שלי עם הפלסטידיפ הוא חיצוני על הרכב שלי. העבודה נעשתה לפני כחודשיים-שלושה על הג'אנטים ועל הפגוש, ונכון לעכשיו אין שום סימני קילוף או דהייה של הצבע.

עכשיו עשיתי לעצמי חשק לצבוע את הרמקולים שלי בשחור מט :roll: (במקרה הכי גרוע, מקלפים את הצבע וחוזרים למקור.)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אחרי קורות היום מספר רשמים.

אני חייב להצטרף להמלצות החמות על אומגה אודיו. הבן אדם נורא סבלני ומאוד מנסה לעזור, גם עם הרעיון המסתבר שמאוד לא שגרתי שלי (אף נגריה לא הסכימה לעשות את העבודה). אפילו סידר לי תקלה שהייתה בסנטר וסירב לקחת תשלום.

אבל בסופו של דבר נעשה טרייד אין בפיוז, הזדכתי על המערכת כמו שהיא ב800 שקלים, הוספתי עוד 2250 וחזרתי הבייתה עם מערכת שרובה יד שניה. ממליץ לכל מי שמחפש לקנות רמקולים לעבור אצלם, החבר'ה שם יודעים מה הם עושים.

אכן הפורום לא מאכזב פעם נוספת, עוד 2 בתי עסק שהכרתי מההמלצות כאן בעלי רמה מקצועית גבוהה ושירות איכותי.

HANS אני דווקא רוצה לשמוע את הדעה שלך, אני אהבתי אותם, והיום באומגה ובפיוז אמרו שאלה רמקולים מעולים ברמה טובה בלי ששאלתי מה דעתם עליהם. עד כמה שאני יודע הם נחשבים ל"רמת כניסה" למערכות הבאמת איכותיות שגם עולות בהתאם. ומציאים יחס מחיר-תועלת מאוד טוב.

פורסם

אם כבר רמקולים,

אחד הכיסוים של הרמקול הקדמי הושחת ע"י החתול,

איפה ניתן לקנות בד אקוסטי בשביל למתוח חדש? או עדיף למסור לאנשהוא לתיקון?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כל הממרנה קרועה או רק הסראונד?

החלפת סראונדים וממברנות ניתן לעשות ב"אומגה אודיו" בחולון. ממש לאחרונה החלפתי סראונד של וופר 8" ב 100 ש"ח.

במחיר כזה לא ראיתי טעם בהזמנת קיט חידוש DIY מאי-ביי שגם לא ממש יוצא זול יותר וגם דורש מיומנות ועלול שלא להצליח בסופו של דבר.

את תיבות הרמקולים שייפתי וצבעתי בעצמי, יצא מעולה. יכול להיות שאומגה מציעים גם שירות צביעה, שאל אותם.

איתמר

:mm_yeah: בהחלט מומלץ .

http://www.dtown.co.il/articles/3059.html

• תוכן חדש...