Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מדובר בפונטו ספייס 2001 8V

הוחלף מצמד ברכב לפני כ 15,000 ק"מ ומאז הרכב רק אני נוהג ברכב ובעדינות.

הוחלפה משאבת מצמד תחתונה עקב נזילה,

כעת נק' ההפרדה שהייתה כמעט ברצפה נהייתה כמעט בסוף מהלך הדוושה (כלומר, מצמד מפריד גבוה מאוד).

אני מעוניין לשמוע את דעתכם האם זה תקין?

האם זה אומר שהקלאץ' בסוף חייו?

תודה.

פורסם

אם נקודת ההפרדה הישתנתה בגובהה לאחר החלפת המשאבה תחזור למוסך שייבדוק זאת, זו לא בעיה במצמד עצמו במיוחד לא לאחר 15000 ק"מ. ודרך אגב, נהוג להחליף את 2 המשאבות.

פורסם

29moti - העבודה בוצעה במוסך, לכן אני רוצה להאמין שהכל נוקז כראוי.

מאור30 - קראתי כי מומלץ להחליף את שתיהן (גם כאן וגם במועדון פיאט), אך במוסך (שמתמחה ברכבים

איטלקיים) נמסר לי כי יש להחליף את המשאבה התחתונה בלבד והעליונה לדעתו תקינה וחבל על הכסף

להחליף גם אותה (לא דבר של מה בכך שמוסך משכנע לחסוך כסף ואני בהחלט מעריך את זה).

הוחלפה משאבה תחתונה מקורית ונאמר לי כי במידת הצורך ניתן להגיע להחליף גם עליונה וזה לא משנה

בעלות כי ההחלפה של התחתונה והעליונה לא קשורה אחת לשניה.

במוסך נסעו עם הרכב מספר מטרים (על מנת להוציא את האוטו מהמעבר) ונאמר שזה בסדר גמור ונקודת

ההפרדה עלתה כי המשאבה הקודמת הייתה גמורה.

לא ראיתי אגב כי בשום שלב מישהו ניקז אוויר מאזור הדוושה עצמה, לא התעסקו שם בכלל ולהבנתי

מנקזים אוויר ומפרקים את ציר הדוושות בהחלפת משאבה עליונה.

פורסם

מקפיץ וממתין לתגובותיכם.

יש לציין כי אני מתחיל להתרגל למצב החדש אך אינני

בטוח עד כמה הוא תקין והאם הוא מצביע על התקרבות

חיי המצמד לסופם.

תודה.

• תוכן חדש...