Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בכביש 12 ביום חמישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אני מעוניין לנסוע בו ביום החמישי הקרוב בבוקר, הבנתי שהוא פתוח מ8-17, השאלה אם מישהו נסע בו בזמן האחרון? מומלץ או לא?

פורסם

בוויקיפדיה כתוב שהוא נפתח לתנועה בכל שעות היממה וזה גם מה שאני יודע (אבל אני לא ממש מעודכן).

אולי אתה מתבלבל עם כביש 10 שאכן סגור לתנועה אזרחית?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יוצא לי לנסוע מידי פעם לאילת ואני תמיד נוסע משם (אני לא סובל את כביש הערבה).

הכל סבבה. לא יודע אם פתאום (= בחודשיים האחרונים) סגרו או לא, עד אז לפחות הכל היה בסדר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אם בא לך שקטלנית של רפאל ע"ג נמ"ר או האמר תבצע עליך ניסוי כלים, ותאמין לי שהיא תהיה מאוד מדוייקת, סע דרך 12, הפעם האחרונה לפני חודש שחברים שלי לא שמעו הם הקפיצו חצי גזרה ומרכבה סימן 3 רדף אחריהם והיה "על".

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, אתה כניראה מתבלבל עם כביש 10.

פותח השרשור - תתקשר למתא"ם דרום. יתנו לך תשובה מדוייקת.

עריכה: השנייה דיברתי עם מתא"ם דרום, הכביש סגור.

פורסם

סגור בכל שעות היממה?

אז למה זה לא מעודכן בשום מקום? אנשים אמורים לנחש? :evil:

פורסם

wil, לא שאלתי לגבי שעות. רק שאלתי אם הכביש פתוח ונאמר לי שלא. אכן מוזר שלא דיווחו על כך.

עמוס, אמרתי "כניראה מתבלבל", לא פולט שטויות. תהיה רגוע.

פורסם

אחד הדברים שעיצבנו אותי לפני מספר חודשים כשניסיתי לברר - אחת משתי דרכים בלבד להגיע לאילת, ולא הצלחתי לגלות בדרך נורמלית. אנשים אמורים לנחש, אני מניח. מדוע הוא סגור?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מה אכפת לך למה סגור? זה שטח צבאי הנתון להחלטות אלוף פיקוד דרום והרמטכ"ל וזהו.

סגור, לא לנסות להתגרות במזל כי אתה עשוי למצוא את עצמך בוחר את סוג המוות שתרצה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

סגור אני מניח בגלל שיקולי בטחון שקשורים לגבול המצרי, איזה עוד סיבה יכולה להיות.

הדבר המעצבן הוא שאין הודעה על הסגירה באתר החברה הלאומית לדרכים,

בניגוד למצב בעבר בו מצב הכביש הנ"ל היה מעודכן באתר.

• תוכן חדש...