Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,התחלתי לימודים השנה וקיבלתי החלטה לקנות רכב כדי לעשות את הנסיעות מהבית ללימודים שזה בערך 80 ק"מ ביום +-.

הייתי עד לפני שנה בעלים של סקודה פאביה 2005 אוט',אך הייתי רוצה לקנות רכב אחר הפעם והדברים שחשובים לי הם:

1.אמינות הרכב: רכב שרואה כמה שפחות מוסך,חלפים במחיר סביר,וטיפולים זולים ככל הניתן

2.צריכת דלק: מכיוון שאני הולך לסוע את המרחק הזה קרוב ל 5 פעמים בשבוע אשמח אם יישאר לי בסוף החודש כסף קטן לאיזה פחית במכללה :)

3.עדיף שהמנוע יהיה לפחות 1600,ועדיפות למכונית בגודל של משפחתית אך גם מכוניות קטנות וחזקות באות בחשבון.

זה בערך מה שעולה לי לראש עכשיו,התקציב הוא 20 אלף עם אופציה לחריגה קלה כלפי מעלה בכל אופן לא יותר מ25.

חשוב גם שהרכב שאתם מציעים יוכל להחזיק לי לפחות 4 שנים.

תודה ויום טוב לכולם :)

פורסם

80 ק"מ ביום, מתורגם ל400 ק"מ בשבוע, דהיינו 1500-2000 ק"מ בחודש, שזה אומר בשנה 18-24 אלף ק"מ.

דווקא במקרה כזה לא הייתי לוקח רכב 1.6. עם כזה ק"מ בתור סטודנט אתה תזדקק לרכב חסכוני מאוד.

אני הייתי מחפש רכב דיזל, הבעיה זה למצוא אחד במצב סביר בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
80 ק"מ ביום, מתורגם ל400 ק"מ בשבוע, דהיינו 1500-2000 ק"מ בחודש, שזה אומר בשנה 18-24 אלף ק"מ.

דווקא במקרה כזה לא הייתי לוקח רכב 1.6. עם כזה ק"מ בתור סטודנט אתה תזדקק לרכב חסכוני מאוד.

אני הייתי מחפש רכב דיזל, הבעיה זה למצוא אחד במצב סביר בתקציב שלך.

מוניות לשעבר יכולות להכנס בתקציב ויש ביניהן שמורות, אם הכיוון הוא משפחתית דווקא הייתיהולך על הדגמים הנפוצים יותר בחברות הליסינג ששם המחירון הוא המלצה והמחירים בפועל נמוכים הרבה יותר.

עם המון מאמץ לכיון ה30K תוכל לחפש גרנדה פונטו משנתון מאוד גבוהה, קליאו דור 3 אוטומטית תיכנס בתקציב אם כי לא מדובר ברכב חסכוני במיוחד עם מנוע 1.6 עתיק יומין וגיר פלנטרי בן 4 הילוכים.

עיקר ההתמקדות בחיסכון לטעמי ובקמ שאתה נוסע יש הצדקה לכך זה להתעקש על ידני בלבד (מונע אי אילו בעיות בגיר האוטומטי, אותו אגב אני לא סובל ולא סבלתי בשום רכב) תתרכז באירופאיות שם תקבל את התמורה הגבוהה ביותר לשקל, לגבי תחזוקה חפש רכב עם היסטורית טיפולים כך תוכל לבחון אם הרכב סובל מאי אילו מחלות חוזרות ונישנות.מהצד השני של הסקאלה ואם אתה מוכן להתפשר חפש מאזדה לאנטיס 1.6-1.8 מדובר ברכב אמין עם צריכת דלק רגילה (לא חסכונית במיוחד אך גם לא בזבזנית יתר על המידה) באם תצליח לשים ידך על ה1.8 תקבל מושבי עור סאנרוף ג'אנטים וגיר 5 הילוכים

יש 2 צדדים לסיפור מהצד האחד הרכבים בעלי סטיגמת האמינות תשלם על כך במחירון הזוי, ותתפשר על שנתון נמוך יחסית, או לחלופין "רכבים בעייתיים" במחירון מוזל ופינוק רב יותר (יפניות VS אירופיות)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

את האמת שאני הייתי מחפש רנו מגאן II עם מנוע DCI וגיר ידני. מקסימום מיישר קו בכמה אלפי שקלים ונוסע בראש שקט. יש כאן מישהו שעשה את זה (הוא נקרא כאן lesles), אתה יכול לשאול אותו הרבה יותר על הרכב.

בנוסף יש כאן עוד משתמשים שמחזיקים או החזיקו ברכב כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
חפש לך סיוויק שמורה החל מ2002.

אתה קורא מה הבנאדם מבקש במקום סתם לזרוק המלצות? זה כבר אשכול שלישי שאני קורא תגובה שלך שלא קשורה לבקשות של הבנאדם. הוא הולך לנסוע לכל הפחות 18 אלף ק"מ בשנה, הוא סטודנט, הוא צריך רכב חסכוני. סיביק לא חסכונית, וגם בתקציב שלו נכנסים מודלים ישנים מדי. רכב עם מחירון מנותק מהמציאות.

פורסם
למגאן אל תתקרב, חבר טוב קנה אחת ב25 ותוך שנתיים השקיע בתיקונים 30. לא סתם יש לה שם רע ומחירון ברצפה, אין עשן ללא אש.

לא חסרים רכבים שחוטים בשוק, כן, גם סיויק.

romanssd, אפשר לשאול למה דווקא 1600?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...