Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.אם.וו. 645 שנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל. הרכב יד ראשונה, 87,000 ק"מ, טופל בקנאות במוסך מורשה. יש לי היכרות מסוימת עם הבעלים.

שאלותיי:

א. מה מחיר המחירון של רכב זה לפי לוי יצחק?

ב. האם נהוג לשלם מחירון עבור רכב מקטגוריה זו?

ג. האם ישנן מחלות ידועות לרכב זה? האם יש בעיות סדרתיות לגיר או למכלולים אחרים?

ד. מדובר ברכב שיובא ביבוא סדיר לארץ באמצעות חב' קמור. האם נהוג לשלם עבור תוספות שונות שקיימות ברכב?

בתודה מראש לכל המסייעים

פורסם

לדעתי המידע שתקבל פה בפורום אודות הרכב הזה יהיה די מוגבל כיוון שזה לא רכב נפוץ בארץ.

חיפוש קטן העלה את התוצאה הבאה:

http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1641038-2005-645-Vert-wanting-to-buy-what-to-watch-for

יש שם מידע שרלוונטי עבורך.

לגבי סחירות, זה רכב יוקרתי לא נפוץ, לא יודע כמה ביקוש יש לו אבל לרוב מכוניות יוקרה מהסוג הזה במקרה הטוב נסחרות במחירון, במקרה הפחות טוב מתחת למחירון, תלוי גם באיבזור האופציונלי שיש ברכב.

אפרופו אבזור, בעת בדיקת הרכב חובה לוודא שכל האיבזור עובד כהלכה, לבדוק את כל כיווני המושבים, מערכת חימום\קירור של המיזוג ושל המושבים (אם יש כזו), חלונות חשמל (כולל חלון גג אם יש), מערכת, GPS וכו'- פשוט לעבור מתג מתג, תקלות חשמליות באבזור עלולות להיות קוץ בתחת.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

[QTE=גאננרס;4192569]אני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל. הרכב יד ראשונה, 87,000 ק"מ, טופל בקנאות במוסך מורשה. יש לי היכרות מסוימת עם הבעלים.

שאלותיי:

א. מה מחיר המחירון של רכב זה לפי לוי יצחק?

ב. האם נהוג לשלם מחירון עבור רכב מקטגוריה זו?

ג. האם ישנן מחלות ידועות לרכב זה? האם יש בעיות סדרתיות לגיר או למכלולים אחרים?

ד. מדובר ברכב שיובא ביבוא סדיר לארץ באמצעות חב' קמור. האם נהוג לשלם עבור תוספות שונות שקיימות ברכב?

בתודה מראש לכל המסייעים

בגלל נדירות הדגם (יחסית) מחירי השוק הם קצת כמו מערב הפרוע,כל אחד מבקש כמה שבא לו,

בגדול הייתי אומר שסידרה 6 נסחרת מעל מהמחירון,כאשר גירסארות ה3 ליטר נחשקות יותר מV8,הן בגלל צריכת הדלק,והן בגלל נושא האמינות,יש הרבה בעיות עם המנוע 4.4 בשנים הללו.

מציע לך לקפוץ למוסך מומחה שישפוך לך מעט אור על עלות חלקים,כדי שתקבל פרופורציה.

Porsche 944 turbo

פורסם

שאלה: הטיפולים האחרונים בוצעו במוסך מרכז איילון.

האם זהו מוסך שמתמחה ברכבי ב.אם.וו?

אני חשבתי שמדובר במוסך שמתמחה במרצדס.

בנוסף, האם יש למישהו מושג מהו המחירון של הרכב הזה בהתאם למחירון לוי יצחק?

האם הגיר של הרכב הזה נחשב אמין?

פורסם

שאלה: הטיפולים האחרונים בוצעו במוסך מרכז איילון.

האם זהו מוסך שמתמחה ברכבי ב.אם.וו?

אני חשבתי שמדובר במוסך שמתמחה במרצדס.

בנוסף, האם יש למישהו מושג מהו המחירון של הרכב הזה בהתאם למחירון לוי יצחק?

האם הגיר של הרכב הזה נחשב אמין?

בעיקר מתמחה בבנציות,אבל ראיתי אצלו לא פעם בימריות,וגם כמה פורשים ישנות,בשורה התחתונה-שמעתי דברים טובים עלהם,הם יודעים מה עושים.

לא יודע מה המחיר אצל לוי יצחק,אבל אני שולף מהמותן שמדובר על כמה עשרות אלפי שקלים מעל המחירון עבור דוגמא במצב סביר.

לגבי הגיר,אם מדובר בZF שישה הילוכים,קח בחשבון שהיא לא התיבה הכי אמינה שיש(וזה נאמר באנדרסטייטמנט),למרות שזה לא סוף העולם שיפוץ איכותי יעלה באיזור העשרייה.

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה על המידע.

המוכר נתן לי להתרשם מהקלסר עם כל החשבוניות על תיקונים ברכב.

כמו כן, עשיתי נסיעת מבחן. מסתבר שהגיר מחליק. המוכר סיפר לי שהגיר תוקן, אבל לא לשביעות רצונו.

מעיון בחשבוניות תיקונים, מסתבר שמדובר בתחזוקה יקרה מאוד.

בהתאם לכך, אחפש אקזפמלר עם מנוע 3 ליטר, אולי שם ההוצאות שפויות יותר.

שבוע טוב

פורסם

רציתי לשאול מאיזה שנה שולב בסדרה 6 מנוע 3 ליטר טורבו, בדומה לזה שקיים ב- 740 הנוכחית?

כמו כן, רציתי לשאול על דגם 650, שאני מבין שהמנוע שם הוא 4.8 ליטר. האם מדובר במנוע אמין? מה יודעים על אמינות הגיר בדגם זה?

בתודה מראש לעונים

פורסם

מה מחירון? מה מעל מחירון?!

נכון זה רכב נישה , נכון זה מערב פרוע (למה לנסוע חצי עולם , שוק "שכונה" גם תופס) , אבל אין שום סיבה לשלם ככה על רכב שהוא לא באמת אקזמפלר נדיר .

סביר להניח (בלי להתחכם על סטטיסטיקה פה) שאת הרכב לפנייך קנה אדם במתחת למחירון , אולי אפילו מקמור קיבלו הנחה בריאה , אז למה לבוא ולשלם לו כמה אלפים או עשיריות אלפים יותר ממה שהוא שילם ביחס למחירון? :roll:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
מה מחירון? מה מעל מחירון?!

נכון זה רכב נישה , נכון זה מערב פרוע (למה לנסוע חצי עולם , שוק "שכונה" גם תופס) , אבל אין שום סיבה לשלם ככה על רכב שהוא לא באמת אקזמפלר נדיר .

סביר להניח (בלי להתחכם על סטטיסטיקה פה) שאת הרכב לפנייך קנה אדם במתחת למחירון , אולי אפילו מקמור קיבלו הנחה בריאה , אז למה לבוא ולשלם לו כמה אלפים או עשיריות אלפים יותר ממה שהוא שילם ביחס למחירון? :roll:

אני חולק עלייך,מאחר וא.מדובר רכב גרמני יוקרתי,מה שאומר שרק התוספות יכולות להגיע לכמה עשרות אלפי שקלים אם לא יותר,

הרכבים הללו נסחרים מעל המחירון,לא מדובר באיזה מאסטרפיס מבית ב.מ.וו אבל בהחלט רכב מבוקש,והשוק מצביע במזומנים,וזה לא רק סידרה 6,סידרה 3 עם שש ציל' שלא נדבר על דגמי הקופה והקבריו,מה עם Z4,כולן נמכרות בעשרות אלפים מעל.

אני לא מבין מהיכן אתה מסיק שאדם לפניו קנה את הרכב מתחת למחירון? אלא אם מדובר ביד 00 והאדון קיבל הנחה מקמור בשעתו,לדעתי מדובר ברכב ביד 2-3 אולי אפילו רביעית.

וכן בהחלט מערב פרוע\שכונה מה שקורה ברכבי הספורט\נישה בארץ.

Porsche 944 turbo

פורסם

ולמרות הנימוקים שנתת , אני נשאר בדעתי המנוסה (הרגש חופשי לשאול) בעניין וזה גם עונה לשאלתך השנייה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

nimnim, לפחות ממה שאני יודע, הרכב הזה לא סובל מביקוש מטורף, והוא מאוד נישתי,

בעיקר עם המנוע הגדול יותר. נכון שאין הרבה היצע, אבל עדיין זה רכב שנסחר מתחת

למחירון. סדרה 3 לדוגמא זה סיפור אחר לגמרי, במיוחד עם המנועים הגדולים, כי שם יש ביקוש

גבוה בהרבה, ורכבים שמורים נסחרים הרבה מעל המחירון.

פורסם

יש סיבה לכך? הרי הגיון של שוק בארץ אומר שלא,כאשר רכבים דומים (מרצדס SL או אודי S5 לדוגמא) נמכרות כן מעל המחירון.

ובעצם כל משהו קצת ספורטיבי באצרינו ישר מקבל ניפוח מעל המחירון,לפעמים בהצדקה ולפעמים לא.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...