Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת, יש רמת גימור ללא לדים? למה? הם עולים בערך שקל וחצי וגורמים לרכב לכך שרואים את הרכב יותר טוב בכביש במיוחד עם הנהגים הנחמדים שלנו ששוכחים להדליק אורות כשצריך.

השמאלית עם אורות DRL רגילים. בימנית יש DRL-LED ופנסי ערפל. נראה גם שיש הבדל בג'אנטים.

בין EX ל LX בפיקנטו יש התחכמויות דומות, לא רואה סיבה שהi10 תהיה שונה.

מקווה שלא יפספסו עם התמחור והאבזור של הדבר הזה, יש להם להיט פוטנציאלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שוקל לרכוש אחת כזו.

האם היבואן של יונדאי יכול לבוא לקראת הלקוח הפרטי בהטבות כאלה או אחרות כמו מימון או טרייד אין במחיר מחירון?

פורסם
אני שוקל לרכוש אחת כזו.

האם היבואן של יונדאי יכול לבוא לקראת הלקוח הפרטי בהטבות כאלה או אחרות כמו מימון או טרייד אין במחיר מחירון?

טרייד במחירון מחירון קשה לי להאמין, אולי במבצעים המיוחדים שלהם אבל גם אז זה לא לכל הרכבים ולא במחירון מלא.

מימון יש להם דרך דביס, בסגנון עיסקת ליסינג פרטי אבל בבעלות הרוכש.

נראית מצויין ה-I10 החדשה.

פורסם

רק לי היא מזכירה את זה?

2014-Hyundai-i10-Front.jpg

Angry-Birds-HD-Wallpaper.png

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כיוון שלא נראה לי שרכב כזה מצדיק נושא חדש, אז אני גם יעדכן.

קרסו התחילו בשיווק של הקנגו המחודש, רק הם לא הוציאו שום הודעה רשמית אודות הדגם, מחירים, מנועים, האם יגיעו עוד גרסאות בעתיד.

הרכב לא צולם בשום בונדר או חניון ייבואן, אלא שייך לחברת קצא"א

קנגו.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רכב יפה, קפיצת מדרגה משמעותית מהדגם הנוכחי.

אני לא מבינה את הרעש סביב הפיקנטו, לדעתי אחד הרכבים המכוערים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני מקווה שהם שיפרו את הנוחות ואיכות הפלסטיקה, למה עם הI10 הקודמת היה לי ניסיון נרחב במיוחד, וזה אחד הרכב היותר מזעזעים מבחינת נוחות, איכות, ובידוד רעשים.

פורסם

נראית טוב יותר בהרבה מהקודמת,

והקנגו? שיחדשו את המראה שלה כבר, הצורה הזאת רצה בארץ כמה שנים טובות, צריכה יותר ממתיחת פנים, צריכה לעבור מה שעברה הברלינגו/הפרטנר, שנראות הרבה יותר טוב מפעם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אגב, את הקנגו באתי גם להעלות לשרשור של החנייה הכפולה :evil:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבעיה העיקרית של הI10 החדשה היא שעכשיו היא נראית טוב, וזה יוצר ציפייה מסוימת שהרכב ייתנהג כמו שהוא נראה.

מהקודמת לא היה אפשר לצפות ליותר מדי. היא הייתה רכב שקונים כי הוא הכי זול שיש, או קרוב לזה.

את זאת יכול להיות שיהיו אנשים שבאמת ירצו אותה.

שוקל להחליף לאמא שלי את האלפא באחת כזו...

פורסם
אני מקווה שהם שיפרו את הנוחות ואיכות הפלסטיקה, למה עם הI10 הקודמת היה לי ניסיון נרחב במיוחד, וזה אחד הרכב היותר מזעזעים מבחינת נוחות, איכות, ובידוד רעשים.

רואים את זה מבלי להיכנס אפילו...עוד פחית שימורים חדשה שתצטרך להאיץ בעקיפות עד הקו האדום של האדום וזקנים יתקעו בה בנתיב הימני והשמאלי.

פורסם

על הכביש

בחזית של גרסת הכניסה של ה-i10 ניתן למצוא, במקום מנוע ה-4 צילינדרים בנפח 1.1 ליטר שהניע את הדור הקודם, מנוע מודרני יותר, המוכר מהפיקנטו, המסתפק בשלושה צילינדרים ובנפח ליטר שמפיק בעזרת גל זיזים כפול ותזמון שסתומים משתנה 66 כ"ס. גרסאות בכירות יותר יצוידו במנוע 1.25 ליטר 4 צילינדרים עם 87 כ"ס המוכר מהדור היוצא וגם מהפיקנטו. עם זאת למרות שאין כאן מהפכות בתחום יחידות ההנעה, לראשונה בסגמנט חלק מהגרסאות יכללו מערכת Stop&Start שאמורה לשפר את נתוני צריכת הדלק.

בהשקה נכחו רק רכבים עם תיבות הילוכים ידניות בעלות חמישה יחסים, אך שני המנועים יוצעו, לשמחת הקהל היושב בציון, גם עם תיבה אוטומטית עם 4 הילוכים.

תודה לאתר מאקו :http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-362df87322dd141006.htm

• תוכן חדש...