Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לרכוש מיחם, ויתרתי בגלל חוסר מקום במטבח.

איכות המים כאן די טובה, אולי הצנרת בבית לא משהו?

האם קומקום טוב ואיכותי יצבור פחות אבנית?

אני מקפיד לא למלא מים בקומקום מעל הצורך, חבל על החשמל.

אז יש לנו גוף חימום נסתר, גוף פנימי מנירוסטה, אני לא יודע מה זה מסנן מובנה.

Gn'f'R

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו היינו משתמשים במים מורתחים שעושים רילוקציה לתרמוס.

כמובן שביישום מוהלים אותם עם מים בטמפ' החדר.

המיחם הוא אחלה פתרון, שימש אותנו תקופה ארוכה, חזר לבוידם כי היה חסר מקום עבודה על השיש.

מתחדשת*

פורסם

אמנם הוא יחסית יקר, אבל יש לי את הקומקום הזה כבר כמה שנים טובות - הוא יודע לחמם לטמפרטורות שונות + לשמור על טמפ' מסויימת. אפס תקלות, ואם מוזגים לתוכו מים אחרי סינון (אפילו בריטה) אין בעיות של אבנית.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
חשבתי לרכוש מיחם, ויתרתי בגלל חוסר מקום במטבח. - קיימים בשוק מייחמים שאינם גדולים משמעותית מקומקום חשמלי "תקני", שווה לבדוק.

איכות המים כאן די טובה, אולי הצנרת בבית לא משהו? -אבנית, עד כמה שידוע לי, מקורה במים עצמם.

האם קומקום טוב ואיכותי יצבור פחות אבנית? - אם יש אבנית במים אתה תראה את זה בקומקום\מים בצורת משקע לבן. קומקום\מיחם זה מוצר טיפש, גוף חימום שמחמם את המים, לא מכיר כאלה שיכולים לטפל באבנית אבל אולי אני טועה ואכן יש כאלה.

.

אולי פתרון טוב לאבנית זה מה ש-DITTO הציע, לסנן את המים בטרם אתה מכניס אותם לקומקום החשמלי, אז אכן לא יופיע המשקע הלבן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מוכן להשקיע כי פשוט נמאס לי מהקומקומים הזולים והדפוקים.

הקומקום האחרון נפתח בידית וכל האדים היו יוצאים משם, אי אפשר היה לאחוז בו.

לפניו היה קומקום שצבר אבנית מטורפת והייתי צריך פעם בשבוע למלא אותו בחומץ-זה לא כלכלי.

לפניו היה קומקום שלא ידע מתי להפסיק את הרתיחה, עוד רגע הוא היה ממריא לתקרה.

יכלתי כבר לקנות אחלה קומקום בכל הכסף שזרקתי על הקומקומים האלו. ממש מקומם.

מה הקומקום שלכם?

עברנו תהליך דומה לפני קצת יותר מעשור, שורה של קומקומים סיניים (חלקם עם שם ישראלי למהדרין) שכשלו כל אחד מסיבה אחרת והריצו אותנו פעם אחר פעם למעבדת השירות. הסיפור נגמר ברכישת דגם ותיק של פיליפס שנמכר גם היום בשינויים קלים אבל מחירו ירד מאז ב-50%. מומלץ בחום.

פורסם

לא מצאתי קשר בין מחיר הקומקום לאיכותו.

קומקטם של Krups שעלה $100 בדיוטי הושלך לאחר פחות משנה לאחר שמנגנון הפתיחה המתוחכם במכסה חדל לפעול.

קומקומים בסיסיים של 50-100 ש"ח מיאנו לגווע, הייתי צריך תירוצים טובים כדי לשלוף קומקום יותר אלגנטי מהארון.

כרגע משממש בקומקום נירוסטה גנרי של הום-סנטר שעושה רושם מצויין.

לגבי אבנית - מקור במים, ובכל מקום שבו המים "קשים" (כלומר מכילים סידן ומגנזיום) תצטבר אבנית בקומקום. גם מסנן בכינסה לבית יתן פתרון חלקי ביותר. הפתרון - סיליט (עם פקק ירוק)\מלח לימון\חומץ. וכמובן אחרי השימוש שטיפה יסודית ואני נוהג להרתיח מים פעמיים ולשפוך לפני השימוש הבא.

אמצעי שקצת מקל על עניין האבנית הוא סליל מתכת שנותן לאבנית מקום להתגבש, אפשר לנקות אותו באמצעים שהוזכרו ולהחליף פעם בכמה חודשים או שנים. להשיג תמורת כמה שקלים בכל חנות לכלי בית. הסליל לא מונע את הצטברות האבנית אבל מגדיל את הרווח בין ניקויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום קשר בין מחיר הקומקום לעמידותו,

ואין שום קשר בין הקומקום לאבנית.

עם המים שיוצאים מרוב הברזים בארץ האבנית תצטבר בכל מקום.

פעם בחודש 2 כפות מלח לימון, חימום קל (בלי הרתחה) והמתנה של כשעה סוגרים את הסיפור.

יותר עדין מחומץ, יעיל באותה מידה כנגד אבנית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לי יש נסיון טוב מאוד עם הקומקומים של ראסל הובס.

אני מצתרף להמלצה של RH, שורד אצלינו כבר כמה שנים לדעתי אחרי שהיינו מחליפים קומקום כול חצי שנה בערך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לי,להורים ולשאר המשפחה יש כזה:

http://kennedy.co.il/products-page/product-category/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%99-%D7%9C%D7%91%D7%9F/

מחזיק מעמד כשנתיים עד 4 . ואם מתקלקל קונים חדש ב 100 ש"ח.

אחת לשבועיים או יותר,תלוי בשימוש, מנקים עם מלח לימון כדי לנקות את האבנית שהצטברה וזהו,כמו חדש.

פורסם

חברים, לא חשבתי לרגע שאני אגיד את המשפט הבא בשרשור על קומקום, אבל:

"אני צריך קצת זמן לחשוב על זה".

הדעות כאן הכניסו אותי לפלונטר קטן בין היקר לזול,

גרמו לי לתהות על מהותו של היקר, על תפקודו של הזול ומחשבות אחרות.

אני לוקח פסק זמן לעיבוד המידע כאן.

תודה רבה, המון תודה!

(אם יש עוד דעות אז בשמחה ).

Gn'f'R

פורסם

מצטרף לכל אלו שאמרו שאין קשר בין מחיר לאיכות.

אחרי שקנינו פעמיים קומקומים במעל 350 שקל (הכוונה שקנינו 2 חברות שונות אבל של החברה הראשונה הוחלף פעם אחת באחריות. כלומר 3 קומקומים סה"כ) והם עפו לפח בתוך פחות משנה (מה שנה? הראשון אחרי שבועיים ואז הוחלף באחריות לאחר שהחזיק כמה חודשים ואז נקנה אחד מחברה אחרת שהחזיק חודשים בודדים) הוחלט על קנייה של קומקומים זולים. כל הטווח של 50-100 שקל מספקים קומקומים זולים שמחזיקים יפה מאוד (יותר מהיקרים :shock: הרבה יותר!.

יש לנו עכשיו בבית איזה קנדי שנקנה בסט עם בלנדר מסויים ועוד משהו ב-100 שקל! והוא עובד מצויין (גם הבלנדר סבבה אבל לא באמת משתמים בו הרבה אצלנו).

פורסם

אני גם ממש לא ממליץ על קומקומים ב500 ש"ח, כלרוב גם היקרים והזולים מיתפגרים כעבור תקופה דומה, עדיף קומקום טוב בכ150 ש"ח ולהחליף 3 פעמים בימקום קומקום של 450 ש"ח שאמור לעבוד כל אותה התקופה.

אני מאוד ממליץ על הקומקום של קנדי עם הדפנות הקרות- תיבדוק בחנות ותופתע לטובה מהאיכות , והגוף פלסטיק החיצוני שמונע כוויות גם עוזר לישמור על החום.

אני מאוד אהבתי גם את המיכסה שמכוסה מבפני מנירוסטה- כלומר כאילו רק הנירוסטה נוגעת ישירות במים בקומקום ולא שום חלק פלסטיק.

אני קניתי בבית קנדי ליד קניון הזהב בחנות עודפים שאצלם יש מישטח של הקומקום הזה חדש דנדש באריזה סגורה בכ129 ש"ח.

f1693951.jpg

http://kennedy.co.il/products-page/product-category/%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C-2/

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני רק שאלה:

נניח שתמצא קומקום שלא צובר אבנית. האם זה לא אומר שהאבנית תמצא את מקומה בכליות שלך?

מה עדיף, לנקות את הקומקום או אבנים בכליות?

גם אצלי יש משהו זול, מורפי ריצ׳רדס מנירוסטה. כבר מעל שנתיים בלי שום בעיה, מנקה אבנית עם מלח לימון פעם בכמה חודשים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...