Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש קומקום חשמלי משובח למטבח. קניתי אחד זול לפני כמה ימים ואני ממש מאוכזב,

הוא לא שומר על חום, כבר כעבור יום יש למים בתוכו מרקם מוזר, בקיצור, אכזבה.

 

קומקום שלא יתמלא באבנית, שישמור על חום המים, ו ...זהו בעצם, מה עוד אפשר לבקש מקומקום? שיהיה נחמד, שימשיך להיות חבר 10, חבר'מן.

אין לי הגדרת תקציב, אני מוכן להשקיע כי פשוט נמאס לי מהקומקומים הזולים והדפוקים.

הקומקום האחרון נפתח בידית וכל האדים היו יוצאים משם, אי אפשר היה לאחוז בו.

לפניו היה קומקום שצבר אבנית מטורפת והייתי צריך פעם בשבוע למלא אותו בחומץ-זה לא כלכלי.

לפניו היה קומקום שלא ידע מתי להפסיק את הרתיחה, עוד רגע הוא היה ממריא לתקרה.

יכלתי כבר לקנות אחלה קומקום בכל הכסף שזרקתי על הקומקומים האלו. ממש מקומם.

 

מה הקומקום שלכם?

Gn'f'R

  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי את הקומקום הזה -

http://www.eliashave.co.il/items/186233

 

עובד 4/5 פעמים ביום כבר 4 שנים.

אין תלונות.

 

אתה מציע קומקום ב350 שקלים לבנאדם שאומר לך שלא כלכלי לו לשים חומץ פעם בשבוע :wink:

ערן, האמת שגם אני נתקלתי בכל התופעות שציינת, עד שמצאתי אחד שהוא די סביר, והוא גם מהזולים. הוא של איזה חברה שנקראת אלקטרו חנן. אין לי מושג מה הוא, או מי הוא חנן, אבל כבר חצי שנה שהוא עובד מצוין. אני רק לא מבין למה הכוונה ב"שומר על המים חמים". כלומר, כמה זמן אתה מצפה שמים ישארו חמים? שעה? שעתיים? שבועיים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וואלה לפני שנכנסתי ללינק של ניר רציתי להמליץ לך על ברוויל. אחלה חברה. קנה את מה שהוא המליץ ולא תצטער. האמן לי שיש חברות פחות טובות שמוכרות בהרבה יותר יקר

פורסם

מכיוון שיש בבית תינוק אז יש צורך במים מורתחים כל הזמן, בקומקום נורמלי שרתח קצב ירידת

טמ"פ המים יהיה איטי והמים ישארו די חמים לאורך זמן וזה מה שאני צריך.

בעבר היה לי קומקום ששמר יפה על הטמ"פ וגם כעבור 10 דקות יכלת להכין כוס נס קפה

(לא קפה שחור ).

אני צריך שישארו חמימים כך שאם אני אכין מטרנה לתינוק כעבור שעה או קצת יותר

המים יהיו בול בטמ"פ.

 

מאוד הייתי רוצה את הקומקום של ניר, אבל 400 ₪ זה הרבה עבורי לקומקום.

Gn'f'R

פורסם

אם בעשר דקות מדובר, אז רוב הקומקומים אמורים לענות על הצורך הזה. זה צריך להיות קומקום ממש דפוק כדי שאחרי 10 דקות המים יתקררו כל כך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קומקום זול תמיד יהיה יקר, ויעוף לאשפה די מהר, מקסימום שנה. קנדי לדוגמה. אפילו בחינם לא לקחת.

 

לי יש נסיון טוב מאוד עם הקומקומים של ראסל האבס. גם עיצובים יפים ומיוחדים, אפשרות לצבעים עליזים, גם גוף חימום מעל 3000W שמזרז את ההרתחה, גם עמידות של מספר שנים. אין בעיות ריח. נניח שפעם בשנה אני מנקה עם מלח לימון, אם כי השנה הזו יכולה להמשך גם שנתיים...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם אתה מחפש קומקום עם טמפרטורה אידאלית למטרנה של הילד יש קומקום של טפאל עם צג דיגיטלי שמאפשר לך לבחור את הטמפרטורה הרצויה. לכן אם נגיד תכין שחור עכשיו (84מעלות ) תוכל בהמשך לכוון את הקומקום לטמפרטורה נמוכה יותר בשביל המטרנה ולחסוך גם בזמן גם בחשמל ולא להיות עם האצבע על הדופק.

פורסם

הוא תמיד באוטו, ראה כבר עשרות דירות/בתים, היה נוכח בלפחות כמה שיפוצים רציניים... כן כן, קניתי קנווד נשלף ב 40 שקל לפניי שנתיים ברמי לוי, הכין כבר מאות כוסות קפה לפועלים ופינק בעשרות מנות חמות. מומלץ :lol::-D

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עושה לי רושם שמייחם יהיה עדיף לשימוש שאתה מתאר (שמירה על טמפ׳) וזה נוח יותר עם תינוקות שפתאום דורשים בקבוק ללא התראה מוקדמת ויספק טמפ׳ שמתאימה לקפה בלחיצת כפתור.

 

לגבי אבנית, זה פונקציה של איכות מי הברז אצלך, לא פונקציה של סוג קומקום (תקנו אותי אם אני טועה ויש קומקומים שיודעים להלחם באבנית).

 

בישראל יש המון אבנית במי הברז, גרם לכך שבכל חזרה מביקור בארץ פשוט זרקנו את הבקבוקים של הילדים בהם השתמשנו כי היו מלאים באבנית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי יש קומקום תוצרת בוש, שיוצר במפעל האירופאי (פולין) ולא במזרח. נרכש לפני כ- 15 שנים ועדיין יופי-טופי.

לדעתי כל קומקום תוצרת לא-סינית יעשה את העבודה. תקפיד על גוף חימום נסתר ותחתית פנימית נירוסטה, לא ברזל מצופה כרום-ניקל (בעצם אם תרכוש כפי שייעצתי לעיל - כל היצרנים הטובים עם תחתית אל-חלד).

הפרש המחירים לא קריטי. כלומר קומקום כזה יעלה לדעתי גג עד סביבות ה- 300 ש"ח? תבדוק. ההשקעה שווה בהחלט.

 

עריכה: אל תתקרב לכל השכלולים של מסנן מובנה ושאר חרטא.

פורסם
עושה לי רושם שמייחם יהיה עדיף לשימוש שאתה מתאר (שמירה על טמפ׳) וזה נוח יותר עם תינוקות שפתאום דורשים בקבוק ללא התראה מוקדמת ויספק טמפ׳ שמתאימה לקפה בלחיצת כפתור.

 

לגבי אבנית, זה פונקציה של איכות מי הברז אצלך, לא פונקציה של סוג קומקום (תקנו אותי אם אני טועה ויש קומקומים שיודעים להלחם באבנית).

 

בישראל יש המון אבנית במי הברז, גרם לכך שבכל חזרה מביקור בארץ פשוט זרקנו את הבקבוקים של הילדים בהם השתמשנו כי היו מלאים באבנית.

 

זהו שלא,

 

מייחם הוא לא פתרון לתינוקות.

יצרני התמ"ל ממליצים על הכנת המזון לתינוקות עד גיל שנה באמצעות הרתחה של המים למשך 5 דקות ואז קירור של המים.

תמ"ל שמוכן מעל לטמפ' של 35 מעלות מסכן את את חלק מהערכים התזונתיים שיש באבקת התמ"ל ולכן ממליצים להגיש אותו בטמפ' החדר או עם חימום קליל ודגש על כך שלא יעבור 35 מעלות. מייחם זה *לא* הפתרון.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמובן שהבקבוק מוכן בטמפ' המתאימה, קרי שמים מים חמים מהמיחם אותם מוהלים במים מורתחים מצוננים להגעה לטמפ' המתאימה ואז מוסיפים אבקה.

 

יתרון המיחם בכך שתמיד יש מים חמים שעברו הרתחה אותם אפשר למהול עם מים מורתחים מצוננים ולהכין בקבוק מהר יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk


×
×
  • תוכן חדש...