Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מניע פולו 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי במוסך החלפתי סטארטר אחרי כמה שעות הוא הפסיק לעבוד.

ברגע שאני מפעיל סוייץ אין שום רעש מהסטארטר כלום מה שהבנתי שאין חשמל לסטארטר שזה בעיה מפני עצמה.

בעיה שנייה היום נסעתי בשלג עם הרכב אחרי שהנעתי אותו בהילוך שני אחרי נסיעה בערך של שעה בטור 10 מתכבה הרכב.

שוב פעם דוחף את האוטו מניע בשני נוסע הילוך ראשון שני שלישי,עומר ברמזור בניוטרל טור 10 מתכבה לי

אחרי שהנעתי שוב יצא לי עשן לבן חזק מהאגזוז וככה כמה פעמים.

הרכב הוא פולו שנת 99 1.4

תודה רבה.

פורסם
אתמול הייתי במוסך החלפתי סטארטר אחרי כמה שעות הוא הפסיק לעבוד.

ברגע שאני מפעיל סוייץ אין שום רעש מהסטארטר כלום מה שהבנתי שאין חשמל לסטארטר שזה בעיה מפני עצמה.

בעיה שנייה היום נסעתי בשלג עם הרכב אחרי שהנעתי אותו בהילוך שני אחרי נסיעה בערך של שעה בטור 10 מתכבה הרכב.

שוב פעם דוחף את האוטו מניע בשני נוסע הילוך ראשון שני שלישי,עומר ברמזור בניוטרל טור 10 מתכבה לי

אחרי שהנעתי שוב יצא לי עשן לבן חזק מהאגזוז וככה כמה פעמים.

הרכב הוא פולו שנת 99 1.4

תודה רבה.

תבדוק טעינת מצבר נראה שאלטרנטור לא מטעין את המצבר.

אולי ניתרו חוט בזמן החלפת סטרטר.

פורסם
תבדוק טעינת מצבר נראה שאלטרנטור לא מטעין את המצבר.

אולי ניתרו חוט בזמן החלפת סטרטר.

עם המצבר היה דפוק אז לא היה מערכת לא היה אורות כלום.

ובאמת מה שאני חושב זה שהוא התקין לי את הסטארטר שאפשר לציין שהוא מקורי מפירוק.

הוא עבד כמה שעות ופתאום הפסיק לעבוד. אז יכול להיות שהתנתק חוט חשמל עקב התקנה לא לקויה.

אני הייתי בודק את הסוויץ, לחלק החשמלי יש נטייה להתקלקל

אני אגיד לך מה שאני פותח סוויץ הרכב לא מניע וגם אין שום רעש מהסטארטר אבל יש חשמל ברכב.

שוב מה שאני חושב זה שאולי התנתק חוט חשמל מהסטארטר.

תקנו אותי עם אני טועה בבקשה..

• תוכן חדש...