Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אבא שלי קיבל היום לראשונה דוח תנועה לביתו. מדובר על המצלמה החדשה כנראה כי בתאריך המצויין מדובר על הימים האחרונים של נובמבר. בדוח יש תמונה בה נראה הרכב שהוא אחרי הצומת וברמזור אור אדום (לא שהוא חצה באדום או משהו), ורשום שהוא נסע 83 קמ"ש בכביש שהמהירות המותרת בו היא 50 קמ"ש, ויש גם 10 נקודות. רשום שהוא מזומן לבית משפט בתחילת מרץ.

השאלה היא כזאת:

הוא לא מכחיש שנסע במהירות אלא טוען שהוא לא הרגיש את המהירות או שלא שם לב. מדובר על 6:30 בבוקר.

ראוי לציין כי ב-23 שנה האחרונות אין לו דוחות משטרתיים - רקורד נקי.

עד כמה גדול הסיכוי שישללו לו את הרשיון? האם אפשרי שייתחשבו בעבר נקי? האם כדאי לקחת עו"ד? ובכלל, מה ההתנהלות כרגע מבחינתו?

מצטער על החפירה, לא הוא ולא אני היינו אי פעם במצב כזה ואין לי מושג איך לייעץ לו.

אודה לעזרה.

פורסם

מעיצה שנתתי לחבר:

על גבי ההזמנה לדין יש ספח שבו יכול אביך לכתוב לבית המשפט, להודות באישום, לציין את העבר הנקי, לציין כי אין לו עניין לבזבז זמן שיפוטי יקר ולבקש הקלה בעונש עד כמה שניתן.

סיכוי טוב לקבל קנס 750 ש"ח ושלילה של חודשיים-שלושה על תנאי לשנה או שנתיים.

מבחינת עלות - תועלת, אמני מאמין כי בדרך זו תמזער נזקים כספיים

יש כאלה שיאמרו לך להתייעץ עם עו"ד - זה גם בסדר.

פורסם
ערב טוב.

אבא שלי קיבל היום לראשונה דוח תנועה לביתו. מדובר על המצלמה החדשה כנראה כי בתאריך המצויין מדובר על הימים האחרונים של נובמבר. בדוח יש תמונה בה נראה הרכב שהוא אחרי הצומת וברמזור אור אדום (לא שהוא חצה באדום או משהו), ורשום שהוא נסע 83 קמ"ש בכביש שהמהירות המותרת בו היא 50 קמ"ש, ויש גם 10 נקודות. רשום שהוא מזומן לבית משפט בתחילת מרץ.

השאלה היא כזאת:

הוא לא מכחיש שנסע במהירות אלא טוען שהוא לא הרגיש את המהירות או שלא שם לב. מדובר על 6:30 בבוקר.

ראוי לציין כי ב-23 שנה האחרונות אין לו דוחות משטרתיים - רקורד נקי.

עד כמה גדול הסיכוי שישללו לו את הרשיון? האם אפשרי שייתחשבו בעבר נקי? האם כדאי לקחת עו"ד? ובכלל, מה ההתנהלות כרגע מבחינתו?

מצטער על החפירה, לא הוא ולא אני היינו אי פעם במצב כזה ואין לי מושג איך לייעץ לו.

אודה לעזרה.

שלום לך.

כשיגיע לבית המשפט בתאריך שנקוב בהזמנה, ישנו תובע מישטרתי שיקבל אותו לפני הכניסה לאולם,התובע יודע על פי הרישום אצלו שלאביך אין עברות , ולעניות דעתי יקבל קנס ותנאי בלבד,ישנה אפשרות שיחמירו איתו היות וזה בשטח עירוני,

למשל בחיפה דורשת התביעה פסילת מינימום 3 חודשים, אם זה המצב אצל אבא שלך כאשר יגיע אז שידחה את המשפט לצורך היוועצות עם עו״ד , ואז נותנים לו תאריך אחר,

דבר איתי -0507311669

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אני אשמח ליצור איתך קשר ולשמוע עוד פרטים, אבל אני מעדיף לעשות זאת לאחר שאעיף מבט בדוח בעצמי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

אחרי ששלחתי את המסמך המצורף למרכז לפניות נהגים, בו רשמתי כי בעל הרכב (אבי) אכן מודה ומבקש להקל בעונשו שכן עברו התעבורתי נקי לחלוטין, אתמול התקבלה תשובה:

במכתב נרשם כי עקב התחשבות בעבר התעבורתי הוחלט להמיר את ההזמנה לדין באזהרה בלבד, והם מקווים שלהבא הוא יישמע להוראות התעבורה.

עלי לציין שאני די מופתע לטובה שכן לא מדובר בעבירה קלה ע"פ ההגדרה.

כנראה שלעבר נקי יש משמעות מכרעת אחרי הכל, או שפשוט בתי המשפט לתעבורה מלא עד אפס מקום בעבריינים סדרתיים.

בסופו של דבר הוא נראר רק עם הנקודות. סוף טוב הכל טוב.

פורסם

כן. אני טועה?

אני חושב שנקודות אי אפשר לבטל למרות שלא נכתב על זה כלום במכתב.

פורסם

אני בכלל לא מופתע.

אביך, בעל רקורד נקי של 23 שנה, לא רצח את ארלוזורוב.

שעת בוקר מוקדמת, מהירת קצת מופרזת בתוך העיר אבל עדיין...

אם הוא היה נוסע 3 קמ"ש פחות כשצולם, הוא היה מקבל ברירת קנס (750 ש') ולא הזמנה לדין.

לא ציינת היכן זה, אבל עצם העובדה ש"השקיעו" שם בגאטסו, מעידה שזה לא רחוב צר ליד בית הקשישים.

תרשה לי להניח שמדובר בכביש דו מסלולי ישר ופנוי בעל ראות טובה?

מסתובבים על הכביש עבריינים כבדים ממנו בהרבה, שראוי לנצל את זמנו של ביהמ"ש כדי למצות עימם את הדין.

סביר מאד, והוגן מצד התביעה שהמירו לו לאזהרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כן, מדובר בכביש דו מסלולי עם ראות טובה, על אחת כמה וכמה שהכביש היה ריק לחלוטין. לא זכור לי באיזה רחוב מדובר, אני שוכח כל פעם :)

בהחלט הוגן מצד התביעה. יכלו בקלות לתת קנס כספי ובחרו לוותר גם על זה. ריספקט.

פורסם

משהוא בסיפור שלך לא ניראה , דוח הזמנה לדין מעולם לא הומר לדוח אזהרה, ובטוח לא נישארים הנקודות

דוח אזהרה כשמו כן הוא, ללא קנס וללא נקודות כלל.

אולי תעלה לכאן את מה שהוא קיבל ללא פרטים אישיים, זה מענין.....

פורסם

נקודות מתקבלות רק עבור הרשעה.

אם ממירים לאזהרה אז אין הרשעה (התביעה משכה את האישום) - לכן אין נקודות.

גם נשמע לי קצת חריג המרה לאזהרה של זימון למשפט,

אשמח לראות סריקה (בלי פרטים מזהים).

GOLF - מה ז"א לא נחשב עבירה קלה לפי ההגדרה?

איפה מוגדר המושג "עבירה קלה"?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כשאמרתי עבירה "קלה" התכוונתי יחסית, עובדה שעד 30 קמ"ש תקבל קנס ומעל כבר יש סכנה לרשיון.

אני אעלה צילום של המכתב בערב.

במכתב לא מצויין שום דבר על נקודות, מה שרשמתי זה ממה שאני מכיר.

• תוכן חדש...