Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בדקתי היום הונדה סיווק 2008 עם 77K

התוצאות בדיקה של המיתלים קצת הזויות אשמח לקבל הסבר עד כמה החשיבות גבוהה האם אפשר לתקן וכמה?

ואיך האוטו עובר טסט

השאלה עם שווה לסגור את העסקה?

IMG_20131203_104136.jpg

IMG_20131203_104341.jpg

פורסם
התוצאות בדיקה של המיתלים קצת הזויות אשמח לקבל הסבר עד כמה החשיבות גבוהה האם אפשר לתקן וכמה?

הרכב קיבל פצצה רצינית מאחורה מה שגרם למתלים האחוריים לצאת מכיוון. במילים אחרות חפש רכב אחר.

פורסם

הרכב קיבל מכה מאחורה בעלת משמעות מסחרית בלבד ולא בטיחותית לפי דוח הבדיקה.

יש ירידת ערך מסויימת (באיזור ה15% פחות מהמחירון לא חושב שהעסקה רעה).

אם אתה חושש לגבי המתלים,פנה למכוני פרונטים -הם יודעים להתעסק עם כיוון מתלים -גם אחוריים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי בדיקה נקייה מדי לרכב משנת 2008.

מטעם מי הבדיקה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הסיפור הוא כזה:

ראיתי את האוטו בלילה,המוכר בנאדם נחמד סיפר שהיה תאונה מאחורה והחליפו פגוש אחורי,הסתכלתי את הרכב ראיתי שיש סימני צביעה בתא מטען אחורי,בדקתי את פנים הרכב הכל נראה תקין ועסקה ממש טובה מחירון משוקלל 74000 יד 1,המוכר ביקש מהתחלה 68000,יש לבצע טסט ב02/14.

יצאנו לנסיעה מבחן הוא נהג ישבתי מקדימה ושמעתי רעש מתלים + רעש בבלימה(רוב הסיכויים שאין בשר בבלמים),שאלתי אותו אמר לי את כל הטיפולים הוא מבצע במוסך מורשה והוא זוכר שהחליף ברקסים.חזרתי לנוסע של המתלים אמר לי אני לא שומע שום רעש,זהו קבענו להיפגש יום למחרת לבדיקה בחיפה,על הבוקר נפגשו במוסך המרכזי ארז בחיפה(על ההתחלה שמתי לב שהבקלית באיתות מראה ימנית שמור-כמובן שהאיתות לא עובד,מה שמצחיק שהוא מכוסה בפלסטלינה שבקושי מחזיקה כבר) ביקשתי ממנו להוציא את כל הספר טיפולים,למוכר לא הייתה שום התנגדות.נסענו לבדיקת קומפיוטסט בחיפה,בוחן בשם מיכאל התרשמתי מאוד מהעבודה שלו.בזמן הבדיקה אני עובר על ספר טיפולים-נודע לי שעברו 2 תאונות אחורה,המוכר סיפר על אחת,הוצעה ללקוח החלפת משולש בשנת 2011 אך רשום שהלקוח סירב,ועד עכשיו גם לא החליף,האיתות שבור מ2010 וכמובן שעדיין לא הוחלף,הוחלפו רפידות אחוריות ואין זכר לקדימה,אך המוכר עדיין מתעקש שהוא החליף).

בבדיקה התגלו המתלים איך שראיתי את תוצאת הבדיקה קיבלתי שוק פשוט,בהתחלה רציתי לסגור עסקה ל66 אך כחזרתי הביתה וחישבתי שיש להחליף 4 צמיגים(מקדימה מותקנים סוגים שונים של צמיגים,אני מסביר למוכר שצמיגים הולכים בזוגות אך הוא בשלו שאומר זה לא משנה)יש טסט וכל הגשר האחורי בעייתי ביטלתי את העסקה.

אלעד-הבדיקה בוצעה באופן מקצועי הבוחן ישר אמר לי ש יותר מ65 אלף אין טעם בכלל להתקרב,המנוע באמת תקין,הגיר תקין,רק ההזנחה של החלפת חלקים לאחר התאונה.מה שמצחיק התאונה אחת בוצעה ב2011 והשניה ב2012-היותר רצינית והתיקון בוצע במוסך מורשה ואין זכר לשום החלפה של חלקים חוץ מעבודדת פחחות,חשמל,ריפוד,צביעה וחלקים של הפגוש.

והשאלה איך רכב כזה עובר טסט?למי שמעוניין הרכב עדיין מפורסם ביד 2.

לסיכום-בזבוז של 2 ימים + 425 שקל בדיקה היה לי קופון,דלק ואיך שכחתי עצבים עדיין לא מצליח להבין איך אפשר למצוא מציאות של רכב,אני מתחיל לחשוש שיש לקנות רכב רק חדש מחברה עם אין ברצונך לעבור סיוטים

פורסם

לדעתי עשית טעות שלא סגרת עסקה.

הרכב שמור בצורה יוצאת דופן יחסית לשנתון והפגיעה מאחור לא כזו נוראית כמו שציירו לך הבוחן (שמה אכפת לו לזרוק מספרים באוויר) והמגיב הראשון,שכתב,שהרכב אכל פצצה.

לדעתי,הפסדת אבל אולי זו דעתי בלבד.

פורסם

עושה רושם של נהג שלא טיפח את הרכב.

לא רצה להחליף חלקים, ככל שניתן. וגם הרכב חטף איזה מכה קטנה מאחור.

לא נפלתי.

מנוע וגיר תקינים... קשה להרוג מנוע וגיר של רכב יפני, בטח לא בק"מ הזה, כך שזה לא ממש יוצא דופן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא רצה להחליף חלקים, ככל שניתן. וגם הרכב חטף איזה מכה קטנה מאחור.

לא נפלתי.

מנוע וגיר תקינים... קשה להרוג מנוע וגיר של רכב יפני, בטח לא בק"מ הזה, כך שזה לא ממש יוצא דופן.

ובכל זאת,כמה רכבים כאלו תמצא עכשיו עם יד ראשונה וק"מ נמוך,בהנחה שפרטי הרכב שהועלה כאן לשרשור אמיתיים ?

לא אמרתי שזו מציאה,אבל מבחינת הפחתת המחיר של המוכר-לטעמי היא סבירה בהחלט.

לא הייתי מפוצץ עסקה על אלפייה לכאן או לשם כי לדעתי זה לא ממש חכם אחרי שכבר השקעת בבדיקה 400-500 ש"ח.

אז עכשיו אנחנו רבים על עוד 500-600 ש"ח.נו טוב,זה גם הרבה כסף .. :shock:

אם היית אומר לי,שהרכב עבר תאונה רצינית מאחורה לא הייתי מדבר בכלל אבל לדעתי ניפחו את זה מעבר למה שיש באמת ועובדה,שמכון הבדיקה קטלג את הפגיעה במשמעות נמוכה ולא גבוהה.

פורסם

לא הפריע לי שהאוטו נכנס לתאונה

מה שהציק שמוכר אמר לי כן תאונה קלה מאחורה החליפו פגוש אחורי ואחרי הבדיקה תוצאות הבדיקה הסתכלתי לעומק בספר טיפולים ממוסך מורשה ואין שום זכר לחלקים של המתלים האחורים,לא בוצע לא כיוון לא החלפה לא כלום בקיצור הזנחה של הרכב.

פורסם

....בקיצור הזנחה של הרכב.

שמח לקרוא שגם אתה הגעת לאותה המסקנה.

הסבלנות משתלמת, בסוף תמצא רכב שמר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...