Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר הלך לאחת החברות ליסינג והתעניין לגבי לנסר שנת 2010 .קיבל טופס בדיקה פנימית עם התקלות שעלו ולפי המוכרן אף טופלו . שלח אליי את הטופס ומצד שמאל למעלה כתוב שהרכב התקבל ב15.6.13 להבנתי זה התאריך שבו הסתיימה העסקה עם חברת הליסינג והרכב הוחזר אליהם .

לי נראה בעייתי שרכב כזה שלכאורה נקי יושב 5 חודשים וטרם נמכר ,החבר לא חושב כמוני ואומר שאם הרכב טוב אולי פספסו אותו עד כה.

האם נורות האזהרה אכן צריכות לפעול במקרה זה???

פורסם

בפועל הרכב ישב פחות מחמישה חודשים. מהרגע שהרכב מסיים חוזה ועד שהוא עומד למכירה לוקחים כמה שבועות טובים של הכנה. אם אין נציג מכירות ש"שריין" את הרכב ודוחף להקדים את ההכנה זה משהו שבקלות יכול לקחת גם חודש-חודשיים, כי במוסך מעדיפים לעבוד על הרכבים ששוריינו לעסקאות.

ברכב כמו לאנסר, יכול להיות שפשוט היו הרבה רכבים אחרים למכור קודם אז אף אחד לא היה לחוץ לדחוף למכירה של רכב ספציפי שעוד לא יצא מהכנה.

בהנחה והחבר הלך ישירות לסוכנות של חברת ליסינג - זה לא אומר כלום. אם הוא הלך למגרש של סוחר ש"עובד עם חברת הליסינג" - זה אומר הרבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הלך ישירות למגרש של הליסינג.

החבר טוען כמוך ,אני טוען שחמישה חודשים עבור חברה שמפסידה כסף בכל חודש שהרכב יושב אצלה תזדרז להכין ולהוציא אותו למכירה מוקדם ככל הניתן.

האם לדעתך שווה להזמין אותו בכדי לקחת לבדיקה או לעבור לרכב הבא?

פורסם

בדיקה מטעמם - מעיכות ושריטות פח , נורת check engine שנדלקה , החלפת צמיגים קדמיים וזהו בערך.

טוענים שהכל טופל אצלם ונותנים אחריות לשנה .הרכב עבר 91K עד כה.

יכול להיות שזה רק אני והכל מקובל ותקין פה?

פורסם

קודם כל הרכב נסע לא מעט ב-3 שנים אבל זה נתון שיכול להתקזז עם הזמן תלוי כמה חבר שלך נוסע בשנה,

(במידה ויקבל מספיק הפחתה במחיר).

אבל זה שנורת מנוע דולקת יכול להיות מכל מיני סיבות ושווה לנסות לחפור על זה לפני ולא להשקיע סתם בבדיקה,

יכול להיות ש"פתאום" יתגלו גם ליקויים בשילדה בבדיקה עצמאית.

so far so good so what

פורסם

אתה חושב שאנשים עומדים ומחכים בתור ללאנסר מליסינג? יש רכבים כאלה כמו זבל.

בדברים כאלה, לא הייתי מתפשר על כלום. נדלקה נורה - סלמאת. יש עוד הרבה רכבים מהסוג הזה, ואני בטוח שאפשר למצוא גם במחיר טוב, גם בלי שום תאונה וגם עם קוסמטיקה מעולה. רק צריך להשקיע בחיפוש.

פורסם

כמו שאמר צביקה זה הגיוני לגמרי כיוון שחברות הליסינג מבצעות אלף ואחת השבחות לפני שהן מעמידות רכב במגרש מכירה.

וגם כמו שאמר drsubaru יש לנסר כמו זבל אז אם יש חשד אפילו קטן אז שירד מהרכב כי יש המון כאלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חובה בדיקה. חובה.

אנשי טובים המליצו לי על כך בפורום הזה והצילו אותי מנפילה עצומה! רכב שלא הייתי יוצא ממנו..

חובה בדיקה אל תסמוך אליהם, פשוט אל.

פורסם

בלובינסקי טרייד היו (ככל הנראה עדיין יש) כמה מאות סיטרואן C4 מודל 2008/9 שסיימו חוזה ליסינג של 3 שנים ובשנת 2013 עדיין עמדו למכירה כיד ראשונה מליסינג, כלומר היו באחסנה שנה-שנה וחצי לפחות.

למה - כלל הנראה עקב ביקוש נמוך ומחיר לא אטרקטיבי מספיק.

פורסם

חשוב גם לומר לפי דעתי

מדובר בסה"כ חברים ברכב שיש כמוהו בלי סוף בליסינג מהשוק שלו בארץ גם ככה במצב לא טוב.

אתם לא מכירים אנשים פרטיים עם רכבים יותר רלוונטים שלוקח להם יותר זמן למצוא קונה? אני מכרתי רכב גרוע ביותר (ויואנט) ולקח לי למעלה מ 4 חודשים למצוא לו קונה וגם זה לאחר התפשרות מטורפת במחיר.

אז בטח מסוג לנסר

פורסם

במונחי מגרש חמישה חודשים זה לא זמן מאוד יוצא דופן.

בטח ובטח כשמדובר ברכב ממנו ישנם אקזמפלרים רבים.

מה שכן, יש לבדוק את המצבר וכן לשחק חזק על המחיר- כי מן הסתם כבר יש רצון למכור אותו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תכלס לא תוכל לקבל פה תשובה חד משמעית האם האוטו ישב אצלם חמישה חודשים מכיוון שיש בו בעיה נסתרת.

כי בדיוק כמו שאתה "האזרח הקטן" שלא אשף במכוניות לא מצאת בעיה ולא יודע עוד מידע חוץ ממה שהם נתנו לך אני משער שכל מי שראה את האוטו לפניך לא יודע יותר.

אז אני ממליץ לך לעשות את הדבר הבא שאני הייתי עושה - תיקח את האוטו לבדיקה חיצונית לא של הסוכנות ליסינג ותראה מה אומרים.

יש עוד מדריך נוסף שנראה לי מאוד מעניין אשר מכיל המון מידע חיוני שאני קראתי ואני חושב שהוא יעזור לי בקרוב שאני אקנה את הרכב שלי מחברת ליסינג :

http://www.mako.co.il/cars-magazine/used-cars/Article-665fc8ca7054531006.htm

בכל מקרה - שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...