Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בעל מאזדה 3, 5 דלתות. הגיע זמן לשפר את המערכת. רוצה את עזרתכם בבחירה נכונה.

סאב- groundzero gzuw sq-12 ב 1400 ש"ח עם תיבה בבניה מיוחדת.

מגבר- groundzero gzha4150x2 ב 2300 ש"ח.

קומפוננטים- hertz hsk 165 xl ב 1400 ש"ח.

בית פיוזים ו RCA של Odison conection.

עבודה וציוד התקנה יוצא לי 900 ש"ח.

מה אתם אומרים?

פורסם

Pioneer 6550 bt ב 750 ש"ח.

וסאב יהיה מחובר בגישור למגבר נאמר לי שזה נותן 500 rms לסאב. עכשיו שאלה האם מחירים נורמלים ולא יקרים מדי? והתקנה 900 ש"ח זה לא יקר?

פורסם

גראונד זירו היא חברה גרמנית בעלת מוניטין

המוצרים שלה לא נפוצים בארץ ,אך ביחס למוצרים אחרים הייתי אומר שהמחירים הם סבירים בהחלט

המחיר של הסט קומפוננט הגיוני לחלוטין ,ובנוגע להתקנה השאלה היא איזה אביזרי התקנה היא כוללת ובאיזה רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...