Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

רציתי לדעת יש לי מזדה 3 1.6 5 דל'

יש לי גאנטים 205/55/R16 אם אני לא טועה

חבר טוב שלי שיש לו מזדה 3 מנוע 2000 (הרכב עבר תאונה) העיף את הרכב ויש לו גאנטים 17

והוא מביא רכב אחר, עכשיו הוא הציע לי לקנות את הגאנטים במחיר טוב ובמצב טוב כול ה-4 ב- 1400

עכשיו השאלה היא כזאת, אני יודע שזה יתאים לאוטו, אבל אמרו לי שבטסט אולי יעשו לי בעיות,

אני צריך ללכת למשרד הרישוי לדווח שאני החלפתי גאנטים? יעשו לי בעיות? או שפשוט להחליף ובטסט לא ישימו לב.

תודה מראש על התשובה :)

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

בישביל ראש שקט תעשה את זה דרך משרד הרישוי למרות שאפשר להוריד לפני טסט ולהחזיר אבל אם יתפוס אותך שוטר וירצה לדפוק אותך הוא ימצא על מה.

פורסם

הולכים לכל מכון רישוי סטייל קומפיוטסט והם מאשרים לך את המידה החדשה במידה והיא חוקית, זה עולה 32 שקל אם אני לא טועה.

לא צריך לחשוש שיורידו את הרכב מהכביש ואין צורך ללכת למשרד הרישוי.

פורסם

כפי שכתבו , התהליך מאוד פשוט, במידה והג'נט מאושר ע"י אוטודאטה אתה ניגש לכול מכון רישוי (טסטים) אין שום צורך במשרד הרישוי, משלם כ 30 שקל ועל המקום מקבל אישור, אם הטסט רחוק הרישיון החדש יגיע כבר עם המידה החדשה מאושרת בפנים, אם לא ,צרף את האישור לרישיון רכב עם המידה הישנה ואז אתה עובר טסט ללא שום בעיה כאמור הרישיון הבא כבר יגיע עם המידה החדשה.

למרות שג'אנט 17 מאושר למאזדה 3, אני ממליץ לגשת לפני זה לאחד ממכוני הרישוי ולבדוק לפי אוטודאטה את מידת הצמיגים המדוייקת כדי להיות בטוח ב 100% לפני שאתה רוכש ומרכיב את הצמיגים, את השירות נותנים בחינם תוך דקה.

• תוכן חדש...