Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

street workout יש כאן חובבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, בעקבות חשיפה לקבוצה עם השם הנ"ל בפייסבוק, אני מעונין להפסיק להיות פדלאה.

אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שמתאמנים ברחוב.

מדובר בהרבה מתח ומקבילים בעקרון.

מענין אותי בעיקר איזה סוגי תרגילים ספציפיים עובדים על איזה שרירים? כלומר מתח רחב, מתח רגיל, מתח בינוני וכו.

ואיך לפתח יותר את היכולות שלי במתח, כרגע אני לא רע, אבל מבחינת דברים סטטיים אני על הפרצוף.

סרטון הדגמה למי שלא מכיר:

http://www.youtube.com/watch?v=bvLQZVnz5WM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

האמת שבידיוק לפני כמה חודשים "פרשתי" מחדר הכושר ועברתי לסוג האימונים האלו

למה "פרשתי" כי אני עדיין הולך לחדר כושר בשביל סקוואטים, דדליפט ומקום נח לתלות בו טבעות אולימפיות ולהשתמש בסולם הולנדי אבל כבר לא מפמפם יותר משקולות מול הראי

השאלה מה המטרות שלך?

1. אם ברצונך לנסות "לשחזר" את אפקט הגדילה שיכול להיות לך בחדר הכושר אז אתה צריך לבנות תכנית בעלת תרגילים מורכבים ולעבוד בצורת 3-4 סטים לתרגיל עם 6-10 חזרות ולהוסיף משקלים דרכים שונים כשיהיה לך קל

2. אם ברצונך פשוט להיות "תותח" במתח, מקבילים וכו' אז אתה צריך לעבוד על מקסימום חזרות 2-3 סטים עם הרבה מנוחה

3. אם ברצונך להיות חזק ב"סטריט" אז כן אתה צריך להתחיל להתחזק מהבסיס, מתח 15~, מקבילים 25~, עליות כח 10~, לחיצה בעמידת ידיים 10~ ותרגילים סטטים של 10~ שניות בהחזקת רגליים 90 מעלות, לבר,באק לבר, דגל ואז להתקדם לפלאנץ ואילך.

ותאכלס כדי ללמוד את כל אלו יש לך את האתר שציינת ויש את האתר הזה עם תכניות אימון לסטריט http://www.madbarz.com/all-routines

אגב, עוד סרטונים טובים יש ל vladimir sadkov

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני נחשפתי לתחום הזה לא מזמן, החלטתי שכשיגמר לי המנוי (קיץ 2014) אתחיל באימונים מסוג זה.

גודל אף פעם לא היה האובססיה שלי ואני מאוד מרוצה מאיך שאני עכשיו, זה פשוט נראה לי כמו אחלה אתגר לצלוח ובסוף לדעת לעשות את מה שמראים בסרטון.

שילשום הצלחתי לעשות 34 מתח (שיא אישי) אבל אני רחוק שנות אור מהדברים המגניבים האלה שהם עושים.

שלא לדבר על חיסכון של כמה זוזים כל חודש מהמנוי. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לפי דעתי זו שיטת אימונים מצויינת לאילו שמחפשים להתחטב ו/או לרכוש סיבולת שריר גבוהה.

לאילו שמחפשים לגדול, או כאלה שרק התחילו להתאמן, אין להם מה לחפש שם. רק חדר כושר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מלא מלא, אבל אני דיי בטוח שחיפפתי אחרי שלושים.

בדרך כלל אני צולח 25 בכיף, הפעם הפתעתי את עצמי.

בהתחשב בזה שאני מתאמן כבר 4 שנים בחדר כושר (ועוסק בספורט כזה או אחר כל החיים) ונושק לאחוז שומן חד סיפרתי זה הישיג די הגיוני.

נ.ב

עשיתי חיפוש קטן ביוטיוב ומסתבר ש 30+ dead-hang pull-ups מזכים את יוצרי הסרטון באלפי צפיות.

את הניסיון הבא אנסה לתעד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כשתמצא מקום ראוי בב"ש שיש גם מתח וגם מקבילים תודיע.

עד עכשיו כל מה שראיתי לא שווה כלום. יש פארק במרכז חן עם מתח+מקבילים, ועוד אחד ליד המזרקה הגדולה ברמות. אבל לא נוח שם בכלל.

פורסם

תרגילים מרשימים, אבל כל מטרה שלא תהיה לך תוכל להשיג הרבה יותר מהר בחדר כושר, או להגיע לרמה הרבה יותר גבוהה באותו הזמן. ואם מדובר על הפנח של השרירים אז בכלל אין מה להסתכל לכיוון כזה.

פורסם

אתמול התחלתי לחזור קצת לכושר, עשיתי קצת מתח ומקבילים באיטיות בלי רמאויות, היום בבוקר כבר פגשתי עוד בחור שעשה אימון בוקר.

המטרה שלי זה לדעת להרים את עצמי בעמידת ידיים(כמו פקלים), הצבתי לעצמי דד ליים של חצי שנה.

ולחזק את השרירים כמובן.

אני לא שואף לכמות אלא לאיכות.

כרגע אני מתאמן בשכונה שלי, מי שמעונין יכול להצטרף בכיף. בה״פ

פורסם

אם אתה רוצה להתחזק בתרגיל מסוים, תבצע אותו פעמיים בשבוע, 2-3 סטים עד לכשל.

אם אתה לא מצליח אפילו חזרה אחת, אז תעבוד על החלק השלילי של התנועה עד שתצליח.

מה זה חלק שלילי?

לדוגמה במתח:

תרים את עצמך עד שהסנטר עובר את המוט, ותרד בקצב איטי ומבוקר עד שהידיים יתיישרו.

אחרי שניים שלושה אימונים בצורה שרשמתי לך למעלה תהיה מסוגל לבצע לפחות עליית מתח אחת.

כנ"ל כמעט לכל תרגיל עם משקל גוף לאדם במצב בריאותי תקין.

מתחדשת*

פורסם

שחכתי לציין שבמתח ומקבילים אין לי בעיה.

כשהייתי בכושר הייתי תמיד עושה יותר מכל החברה.

כיום אחרי 15 אני בקושי סוחב עד ה20.

מצאתי לי מקום שבו אני אני לא מתפדח ועושה לאט לאט מרים את עצמי עד הסוף ויורד עד הסוף, ממש מא' עד ת'.

אני סוחב ככה 10 ואז ממשיך למקבילים ועושה גם 10, ואז חוזר למתח ותופס הפוך בשביל לעבוד על הידיים.

שוב הכל נעשה לאט לאט.

אני רוצה להיות מסוגל להרים את עצמי למעלה תוך כדי שאני בעמידת ידיים. הבעיה שכרגע גם עמידת ידיים אני לא יודע לעשות.

איך אפשר לעבוד על היציבות הסטטית הזאת? כשאני מרים את עצמי פשוט אין לי שיווי משקל.

הנה סרטון של מטורפים באמת

https://www.youtube.com/watch?v=WC9RshZ3NJQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמה זמן לדעתכם לוקח להגיע לרמה כזאת?

פורסם

ברוב הסרטון זה הבחור שהזכרתי לעיל

כמה זמן לוקח? שנה-שנתיים ועד עולם או לעולם לא, תלוי בך, בגיל, בגנטיקטך.

לגבי עמידת ידיים.

תשכב על הבטן, תמתח ראש, ידיים ורגליים. ככה הגוף צריך להיות בעמידת ידיים

כשתגיע למצב כזה מאוזן אז למעשה לא תצטרך כח בהחזקת עמידת ידיים .

תעשה עמידות ידיים מול קיר עד שתשתפר ותוכל לעשות ללא קיר, תעשה המון, אתה צריך לחיות הרבה על הידיים כדי להיות טוב בזה

אל תתחיל כמו איזה עקרב עם רגליים מקופלות אלא גוף ישר לחלוטין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא מזלזל ב SW אבל אם אתה רוצה להתחזק במתח מקבילים ולעבוד על הגב/דו ראשי/תלת ראשי.

למה לא לעשות את התרגילים האלה עם משקל נוסף עליך.(מתח, chinup, dips)

נכון שהמתאמנים בסרטונים גם חזקים אבל סביר מאוד שיש להם רקע בהתעמלות קרקע/מכשירים.

הם רזים מאוד וגמישים מאוד - 90% מהאוכלוסיה לא שם.

אני לדגומא גמיש כמו דיקט אבל מסתדר לא רע עם מתח ומקבילים עם משקל עלי (חגורת DIP)

פורסם

זה נראה מגניב בגלל הסרטון.

שורה תחתונה, הגירוי ייגמר מהר מאוד בתרגילים הבסיסיים, אם אתה מחפש

לגדול ולהתחזק מכון כושר זה מה שאתה מחפש.

כשיש גשם בחוץ אי אפשר להתאמן, כשחם מדי, זה בלתי אפשרי.

בנוסף, בלי פרטנר, אתה תתייאש מאוד מהר.

• תוכן חדש...