Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. השתחררתי מהצבא לפני יותר מחצי שנה על פרופיל 21 נפשי. קיבלתי את הפטור הזה בגלל ניסיון התאבדות של בליעת כדורים. ורציתי לציין שגם היום אני נוטל כדורים נוגדי דיכאון. רציתי לדעת אם רישיוני ישלל? תודה לעונים !

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בהכרח.

מספר חודשים לאחר השחרור תיקרא למבחנים פסיכולוגיים מטעם המדינה (על חשבונך )

בכדי להוכיח שאתה כשיר לנהיגה.

לא היית חייב לתאר כאן את סיבת הפטור,

מספיק לציין 21.

Gn'f'R

פורסם

רק דבר אחד בחיים בטוח. אל תהיה מודאג. חייה את חייך כרגיל, ואם תקבל זימון תוכל לחזור ולהתייעץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בערך 600 שאלות שחוזרות על עצמן בניסוחים שונים.

"אתה צורך סמים? "

לא.

"מתי בפעם האחרונה צרכת סמים? "

אבל אני לא צורך סמים...

"נהנית מצריכת סמים? "

אה לא.

"כמה פעמים צרכת סמים?"

אבל אני...

השלם משפטים:

"אני שונא את אבא כי..."

"אני אוהב את אימא כי..."

ועוד.

Gn'f'R

פורסם

חבר שיצא על 21 נפשי מעולם לא קיבל זימון לשום מבחן, ויש לו רשיון כבר שנים בלי שום הגבלה. אבל אין לי מושג אם יש תחת הסעיף נפשי עוד כל מיני סעיפים שיכולים להשתנות מאדם לאדם, או שזה אחיד לכולם?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

על נפשי זה תלוי על איזו תת קטגוריה.

יש דברים שכן מביאים לזימון ויש כאלו שלא. ניסיון התאבדות (לא משנה כיצד) כמעט תמיד שולחים לך זימון למבחן.

לפחות ככה הסבירו לי.

פורסם

כל מי שיצא בפרופיל 21 מקבל את הזימון למבחנים האלה. מבחן ארוך,מתיש,מייאש מטמטם.. בערך 600 שאלות שהן 10 שאלות בוריאציות שונות. לאחר סיום המבחן יעשו לך מבחן רורשאך (כתמי צבע מוזרים אשר תאלץ להסביר מה אתה רואה בהם) וכמה דקות עם פסיכולוג להערכה כללית. אל תנסה לעבוד על המבחן פשוט תענה בכנות. אם אתה כשיר לנהיגה הרישיון שלך יישאר בידיך. בהצלחה במבחן.

עצה קטנה לחיים: הזמן מרפא הכל! אל תעשה שטויות.

פורסם
כל מי שיצא בפרופיל 21 מקבל את הזימון למבחנים האלה. מבחן ארוך,מתיש,מייאש מטמטם.. בערך 600 שאלות שהן 10 שאלות בוריאציות שונות. לאחר סיום המבחן יעשו לך מבחן רורשאך (כתמי צבע מוזרים אשר תאלץ להסביר מה אתה רואה בהם) וכמה דקות עם פסיכולוג להערכה כללית. אל תנסה לעבוד על המבחן פשוט תענה בכנות. אם אתה כשיר לנהיגה הרישיון שלך יישאר בידיך. בהצלחה במבחן.

למה אתה סתם אומר דברים שאתה לא יודע? יש לי הרבה חברים חולי נפש עם תעודות ועם 21 ואף אחד מהם לא קיבל שום זימון.

פורסם

כמו קודמיי וכמו שכבר אמרתי - חבר טוב יצא על 21 נפשי ולא קיבל שום זימון אף פעם. הוא גם חשש מיזה בזמנו, אגב.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...