Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק סדאן שנת 2009 ואני רוצה אגזוזים שייצרו רעש חזק ויפה, רעש שדומה מכוניות כמו פרארי וכו' , חשבתי על האגזוזים של remus, יש להם אגזוזים שמתאימים לסוג הרכב שלי ? הם באמת יפיקו צליל מיוחד כמושאני רוצה או שיהיה רעש מלאכותי וצורם ?

בנוסף אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות ואיפה אני יכול לעשות את זה.

כמו שבטח אתם שמים לב אני ממש לא בתחום אז מי שיוכל לעזור לי תודה רבה

פורסם

זה לא יפריע להורים ?

בכל מקרה, הונדה בחיים לא תשמע כמו פרארי.

אתה יכול לחפש בקבוצות מכירה בפייסבוק או ביד2. אגזוזים פתוחים משומשים יכולים לנוע בין 400 ל1,000 ש"ח.

אם אתה רוצה את Remus בלבד,תצטרך לגשת לאחת החנויות שבתחום הנ"ל... pitstop,E&A,Top RPM וכדומה.

לא יודע אם לכולן יש את המותג הזה , אך אני מאמין שהעלות תתחיל מ1,500 ש"ח וצפונה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אבא לא יסכים

זה לא יפריע להורים ?

אני אישית הייתי מקבל אזהרות + באנים + מעקבים + הרחקות וכו' על תגובות מהסוג הזה.

אבל אני מניח שיש כאלה בפורום שהמנהלים חסים עליהם...

בכ"מ, שלא יגידו לך "הונדה לא תישמע כמו פרארי", כי אתה יכול להרכיב אגזוז של REMUS. אחלה אגזוזים, לא יקרים מדי ומפיקים צליל יפה ונעים.

תיקח משהו עם שם של חברה ולא משהו מונפץ שלא תקבל הורדה מהכביש.

פורסם

בכ"מ, שלא יגידו לך "הונדה לא תישמע כמו פרארי", כי אתה יכול להרכיב אגזוז של REMUS. אחלה אגזוזים, לא יקרים מדי ומפיקים צליל יפה ונעים.

גם אתה לא היית מקבל אזהרות על תגובות כאלה.

הונדה לעולם לא תישמע כמו פרארי. הנה, אמרתי. וכנראה שאני גם צודק בדיוק כמו קודמיי.

צליל יפה ונעים? זה נשמע כמו פעם שהייתי שם טלכרט (מעניין אם הוא יודע מה זה) בגלגל האחורי באופניים כדי להישמע כמו אופנוע.

תחסוך את הכסף. אחרי זה תחסוך עוד קצת, תוסיף לזה עוד טיפה, ופשוט תקנה אוטו שבאמת יכול להפיק סאונד מעניין.

אם אתה מעדיף בכל זאת "לשפר" את הרכב, תשקיע את זה בדברים שבאמת יעשו משהו לרכב. צמיגים, בלמים, בולמים, וכו' וכו'. יש הרבה.

לגבי הורדה מהכביש, את השוטר לא מעניין אם הוא שם אגזוז של REMUS, ARROW, או של מטוס F16. את השוטר יעניין, ככל הנראה, הרעש. וכנראה שזה ירעיש מאוד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
גם אתה לא היית מקבל אזהרות על תגובות כאלה.

הונדה לעולם לא תישמע כמו פרארי. הנה, אמרתי. וכנראה שאני גם צודק בדיוק כמו קודמיי.

צליל יפה ונעים? זה נשמע כמו פעם שהייתי שם טלכרט (מעניין אם הוא יודע מה זה) בגלגל האחורי באופניים כדי להישמע כמו אופנוע.

תחסוך את הכסף. אחרי זה תחסוך עוד קצת, תוסיף לזה עוד טיפה, ופשוט תקנה אוטו שבאמת יכול להפיק סאונד מעניין.

אם אתה מעדיף בכל זאת "לשפר" את הרכב, תשקיע את זה בדברים שבאמת יעשו משהו לרכב. צמיגים, בלמים, בולמים, וכו' וכו'. יש הרבה.

לגבי הורדה מהכביש, את השוטר לא מעניין אם הוא שם אגזוז של REMUS, ARROW, או של מטוס F16. את השוטר יעניין, ככל הנראה, הרעש. וכנראה שזה ירעיש מאוד.

אני לא מבין. אם אני רוצה רכב שנשמע טוב אני חייב חייב חייב לקנות רכב ספורט? אני חייב רכב שיצא ככה מהמפעל? מה זה משנה אם את הרעש עושה מזארטי או עושה פיאסטה? העיקר זה לאהוב את הרכב, לאהוב את מה שהוא עושה גם אם המחירון שלו הוא לא 6 ספרות.

פשוט מעפן שבארץ לא מבינים אהבה מוטורית. יש לנו הרבה מה ללמוד מהערבים! לפחות הם אוהבים את הרכבים שלהם וגורמים גם לסופר לנסר ישנה להישמע כמו פרארי. חופר, מעצבן, וערסי אבל לפחות להם לא אכפת. וככה גם אנחנו צריכים.

מה שגם שהונדה סיויק 2009, עם 140 כ"ס זה אחלה רכב שבעולם, חזק ונחמד. תפסיקו לחשוב שאם לא מדובר בפרארי אסור לשפר.

פותח האשכול, אל תקשיב לשטויות שרושמים לך כאן. נכון, רעש של פרארי אחד לאחד לא יהיה לך. אבל רעש יפה יכול להיות לך ואת זה אני אומר לך מניסיון. אגזוז של REMUS זה אחלה דבר. אין לי מושג לגבי חוקיות אבל אני יכול להגיד שהוא טוב ואיכותי.

נותן לך סאונד מעניין גם אם אתה לא נוהג על למבורגיני.

יום טוב חבר'ה, ורק טוב!

פורסם
חופר, מעצבן, וערסי אבל לפחות להם לא אכפת. וככה גם אנחנו צריכים.

אתה מה זה צודק!

צריך פה יותר נהגים ערסים, מעצבנים שלא איכפת להם!

רק ככה יהיה פה טוב!

:roll:

אלוהים שיעזור...

פורסם

אתה צריך להבין דבר אחד פשוט.

אפשר לשפר כל רכב, אם קנית אותו בשביל המטרה הזאת!

כנראה שאת ההונדה הזאת הוא לא הולך באמת לשפר ולהכניס שם דברים יותר מעניינים, אלא הוא רק רוצה את הרעש ואת הפוזה.

לא, לא חייב לקנות רכב ספורט ב6 ספרות בשביל זה, אפשר מיאטה דור ראשון בפחות מ50K לדעתי, אפשר איזה לאון מעניינת עם המנוע 2 ליטר, אפשר אפילו איזה במוו סדרה 1 מהשנים הראשונות שלה אם מתאמצים ואפשר קצת לעלות בתקציב.

אני בטוח שאם תשאל פה אנשים, ייתנו לך אלף רעיונות לרכבים ספורטיביים של עולים כל כך הרבה. אלה היו סתם כמה דוגמאות מהראש.

להוסיף אגזוז כזה לרכב כזה, לדעתי, בזבוז של כסף, סתם יעשה רעש, במיוחד כשברור שזה נטו בשביל הפוזה.

חבל על הכסף והזמן של פותח השרשור.

רוצה לעשות את זה בכל מקרה? "לא איכפת לו" כפי שאתה אומר? לבריאות. שייסע ככה בשכונה שלך, לא שלי. בסך הכל מנסים לעזור לו פה לחסוך כסף, ולמנוע רעש לשכנים שלו.

עדיין רוצה להתקין אגזוז ברכב? לבריאות. כסף שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אם אני רוצה רכב שנשמע טוב אני חייב חייב חייב לקנות רכב ספורט?

לא, אתה לא חייב לרכוש רכב ספורטיבי כדי שהוא ישמע טוב, אתה יכול לרכוש רכב ״רגיל״ שנשמע לטעמך או לחילופין לבצע שינויים כאלה ואחרים שישפרו את הסאונד, מיד אגע בזה.

אני חייב רכב שיצא ככה מהמפעל? מה זה משנה אם את הרעש עושה מזארטי או עושה פיאסטה? העיקר זה לאהוב את הרכב, לאהוב את מה שהוא עושה גם אם המחירון שלו הוא לא 6 ספרות.

אותי שכנעת, יחד עם זאת חוק מגדיר שרכב רשאי לעלות לכבישי ישראל רק במצב בו יצא מהמפעל וללא שיפורים או שינויים כאלה ואחרים, מבחינתך זה אומר שמזראטי ב-6 ספרות שנשמעת למרחק 100 מ׳ בסטנדרט זה תקין, פיאסטה שביצעו בה שינויים ששיפרו את סאונד המנוע ועכשיו נשמעת למרחק 50 מ׳- לא תקין.

בא לך לקחת הימור? לבריאות, לך על זה, רק קח בחשבון ששוטרים עלולים להציק לך על זה ובוחן תנועה אף עלול להוריד הרכב מהכביש.

יש לנו הרבה מה ללמוד מהערבים! לפחות הם אוהבים את הרכבים שלהם וגורמים גם לסופר לנסר ישנה להישמע כמו פרארי. חופר, מעצבן, וערסי אבל לפחות להם לא אכפת. וככה גם אנחנו צריכים.

רד כבר מהקטע של פרארי ושות׳, הדרך היחידה לגרום לסופר לאנסר או כל רכב אחר שאינו פרארי להשמע כאחת זה להשתיל שם מנוע ומערכת פליטה של.....פרארי.

אפשר לשפר אתה סאונד, אפשר לשנות סאונד (לפעמים התוצאה דווקא תיהיה פחות טובה מהמקור, אגב), אתה לא יכול לקחת מנוע 4 צילינדרים ולגרום לו להשמע כמו V8.

מה שגם שהונדה סיויק 2009, עם 140 כ"ס זה אחלה רכב שבעולם.

נכון, אז מה?

גם לאבא שלי יש כזו בדיוק, באמת רכב נחמד אבל בוא נישאר בפרופורציות חבר.

שורה תחתונה, אפשר לקחת רכב רגיל ולשפר אותו מבחינת סאונד ומבחינות אחרות, אתה רק צריך להבין שבגדול אתה הופך אותו ללא חוקי.

למען הסר ספק, זה לא אומר שאני נגד העניין, נהפוכו, אני גם באותו מצב בדיוק, אבל אני מודע להימור שלי ולוקח בחשבון ששוטר שקם על הצד הלא נכון בבוקר עלול להציק לי על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם היית חכם יותר , עדיף שלא היית מגיב.

קודם כל נשאלה שאלה ...

שנית, הונדה לא תשמע כמו פרארי, עובדה!

גם למבורגיני לא תשמע כמו פרארי וגם פורשה !

יפה זה בעיניי המאזין, אם זה נשמע לו טוב , שיבושם לו.

אני חושב שאני עונה בשם רוב(לא כולם, מסתבר) חברי הפורום כאשר אני אומר שזה לא ישמע טוב.

"יש לנו הרבה מה ללמוד מהערבים" "חופר, מעצבן, וערסי אבל לפחות להם לא אכפת. וככה גם אנחנו צריכים"

תגיד לי, אתה מבין את כל מה שאתה כותב ? או שפשוט הידיים שלך כותבות בלי חיבור ישיר לחלק הפיקודי של הגוף?

מה יש לי ללמוד ??? לחתוך קפיצים ? לצבוע את הרכב בכתום זוהר ? להשחיר את השמשה הקדמית?

אתה רוצה שכל הרכבים ישמעו פלצניים בלי סיבה ? אולי גם נתקין לסוזוקי אלטו צנרת עם שני דודים ו 4 יציאות, הרי מה...

זה שהיא לא רכב ספורט זה לא אומר שהיא לא יכולה להשמע כך...

על מי אתה עובד לעזאזל ?

יש לך רכב מהמפעל עם 100 סוסים , שנוסע כמו רכב עם 80 בלחץ ואתה חושב שזה יפה כאשר אתה על 3.5 טורים ב60 קמ"ש

שהרכב נשמע כאילו המנוע תכף יצא מהאגזוז ?

"מה שגם שהונדה סיויק 2009, עם 140 כ"ס זה אחלה רכב שבעולם, חזק ונחמד. תפסיקו לחשוב שאם לא מדובר בפרארי אסור לשפר."

אתה חושב שלשים דוד להונדה 09 זה לשפר ? כדאי שתבחר מילים פעם הבאה.

מעניין איך תגיב אם לכל השכנים שלך יהיו רכבי ליסינג עם דודים...

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

פשוט מעפן שבארץ לא מבינים אהבה מוטורית. יש לנו הרבה מה ללמוד מהערבים! לפחות הם אוהבים את הרכבים שלהם וגורמים גם לסופר לנסר ישנה להישמע כמו פרארי. חופר, מעצבן, וערסי אבל לפחות להם לא אכפת. וככה גם אנחנו צריכים.

מה שגם שהונדה סיויק 2009, עם 140 כ"ס זה אחלה רכב שבעולם, חזק ונחמד. תפסיקו לחשוב שאם לא מדובר בפרארי אסור לשפר!

יש דירות להשכרה בטייבה ועם סופר לנסר בטוח יקבלו אותך שם בברכה.

אהבה מוטורית לא צריכה להתבטא בכאב ראש סביבתי של ערס!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יש דירות להשכרה בטייבה ועם סופר לנסר בטוח יקבלו אותך שם בברכה.

אהבה מוטורית לא צריכה להתבטא בכאב ראש סביבתי של ערס!

אהאה,אמרת יפה :).

Porsche 944 turbo

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לך אוטומט?

חברה יש ציפ לדגם הזה?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

נסעתי על הדגם הזה רכב מאוד כייפי, אבל לשים לו אגזוז ממש לא.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...