Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ קורקינט חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי קורקינט חשמלי בן כמה שנים. קיבלתי אותו עם מנוע שרוף ובטריות שכנראה היה מאד חלשות.

את המנוע שלחתי לליפוף מחדש והוא קם לתחיה. אחרי שחיברתי אותו קיבלתי קורקינט מאד חלש שהסלולות שלו מתרוקנות מאד מהר.

הזמנתי סוללות חדשות ולא זולות בכלל,מדובר ב4 סוללות 12V אחרי שחיברתי אותם ונתתי לקורקינט להטען,עדיין הבעיה לא נפתרה הקורקינט מאד מאד חלש,את זמן הטעינה לא הצלחתי לבדוק כל כך אבל הבעיה העיקרית היא המהירות שלו.

במקרה שיחקתי עם השנאי המגושם שלו,ראיתי שיש שמה פיוז והוא שרוף הפיוז הוא עגול שרשום עליו 250V 3.15 ,איתרתי כזה פיוז וכל פעם שאני מחבר את השנאי לקורקינט הפיוז נשרף אבל נראה שהמטען כן מטעין את הסוללות.

מה יכולה להיות הבעיה מעבר? צירפתי גם תמונות.

IMG_20131121_152124.jpg

ד.jpg

IMG_20131121_152119.jpg

פורסם

אתה חייב לעשות אלימינציה בין בעיה של סוללות לא טעונות לבין בעיה בקורקינט עצמו (בקר/מנוע).

נסה לטעון את הסוללות עם מטען אחר ובדוק את מתח ההדקים כדי לוודא שהן טעונות. אם כשהן טעונות בוודאות הקורקינט עדיין איטי הבעיה כמובן בו.

אם הוא עובד בצורה תקינה הבעיה במעגל ההטענה. בנוסף, אם חיבור לקורטינט גורם לשריפת הפיוז יש כאן בעיה שצריך לפתור ולא ברור לי איך במצב בזה תהיה טעינה כפי שאתה מתאר.

פורסם

בלי להיתייחס לקורקינט, רק ליראות את השנאי עושה לי רע, מה זה ?

זה לא מסוכן ?- אני לא הייתי רגוע אם הייתי משאיר אותו פועל.

בקשר לקורקינט:

אם המנוע תקין אזי נישארו לך האופציות הבאות:

א:ליבדוק את הסוללות אם אכן ניטענות בימלואן +ליבדוק שחוברו נכון (48V= בטור ולא במקביל)

ב:ליבדוק את הידית .

ג: לבדוק את בקר המנוע- כי אם המנוע הקודם נישרף לרוב גם הבקר יכול ליהיות פגוע.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אתה חייב לעשות אלימינציה בין בעיה של סוללות לא טעונות לבין בעיה בקורקינט עצמו (בקר/מנוע).

נסה לטעון את הסוללות עם מטען אחר ובדוק את מתח ההדקים כדי לוודא שהן טעונות. אם כשהן טעונות בוודאות הקורקינט עדיין איטי הבעיה כמובן בו.

אם הוא עובד בצורה תקינה הבעיה במעגל ההטענה. בנוסף, אם חיבור לקורטינט גורם לשריפת הפיוז יש כאן בעיה שצריך לפתור ולא ברור לי איך במצב בזה תהיה טעינה כפי שאתה מתאר.

גם לי משהו פשוט לא מסתדר. הסוללות אולי נטענות באופן מאד מאד איטי. בכל מקרה אין לי עוד מטען כזה בכדי לבדוק אם הבעיה היא בשנאי ולא בבקר.

אשמח להסבר קצר איך לבדוק את טעינת הסוללות עם מולטימטר.

HWGEEK -

גם לי בהתחלה השנאי היה נראה מוזר,אבל מדובר בשנאי אורגינל שככה הגיע עם הקורקינט.

א. הסוללות חוברו כמה שהקודמות היו מחוברות,בכל מצב העלתי תמונה,האם החיבור שגוי?

ב. יכול להיות הידית,באמת שלא חשבתי על זה. איך אפשר לבדוק אותה?

ג. מדובר בבקר מנוע או בבקר טעינה? יש בקר אחד שמתחבר עם קליפסים גם למנוע וגם ליציאה של המטען,השאלה מה התפקיד שלו בכוח. אם זה מוח של המנוע יכול להיות שזאת הבעיה. העניין שאין לי בקר חלופי וחבל לי להזמין אחד חדש אם לא זה הבעיה.

IMG_20131121_152133.jpg

• תוכן חדש...