Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל הצעה לרכב בתקציב של כ-45K.

התעניינתי בינתיים בהונדה סיוויק 2006 1.8 או יונדאי i30 2008 inspire.

מי מביניהם עדיף מבחינת צריכת דלק, אחזקה, ביטוחים, ביצועים, מרווח?

או שאולי עדיף רכב אחר בתקציב?

הרכב מיועד לשימוש משפחתי ולכן חשוב המרווח וגם מקום מספיק בתא מטען לקניות, תיקים וכו'.

חשובה צריכת דלק נמוכה יחסית או סבירה, וגם ביטוחים ואחזקה סבירים או זולים יחסית.

אם חסר לכם מידע כלשהו אני אוסיף.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הסיוויק יותר חזקה,יותר זריזה,יותר מאובזרת.

בגדול שתיהן מרווחות באותה המידה,אמינות מאוד וצריכת הדלק שלהן סבירה לגמרי (היונדאי קצת חסכונית יותר). אם אני לא טועה האחזקה של ההונדה אמורה להיות יקרה יותר אבל לא משהו דרסטי.

הI30 רכב מצויין אבל ההונדה פשוט יותר "אוטו".

לדעתי מה שאמור להטות את הכף בהחלטה שלך היא העובדה ששאתה יכול להשיג יונדאי צעירה בשנתיים מההונדה באותו המחיר. אבל בסופו של דבר ההחלטה היא שלך...

בהצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הסיוויק יותר חזקה,יותר זריזה,יותר מאובזרת.

בגדול שתיהן מרווחות באותה המידה,אמינות מאוד וצריכת הדלק שלהן סבירה לגמרי (היונדאי קצת חסכונית יותר). אם אני לא טועה האחזקה של ההונדה אמורה להיות יקרה יותר אבל לא משהו דרסטי.

הI30 רכב מצויין אבל ההונדה פשוט יותר "אוטו".

לדעתי מה שאמור להטות את הכף בהחלטה שלך היא העובדה ששאתה יכול להשיג יונדאי צעירה בשנתיים מההונדה באותו המחיר. אבל בסופו של דבר ההחלטה היא שלך...

בהצלחה.

יש רכב אחר בתקציב שאתה ממליץ עליו יותר מהרכבים האלו?

פורסם

הייתי מציע לך את הקיה פורטה כמו שלי אבל זה רכב זהה לI30 והוא שווק החל מ2009. תצטרך למתוח טיפה את התקציב לכיוון ה50 על מנת למצוא פורטה טובה.

הפורטה זאת גרסת הסדאן של הI30 והתכונות זהות. הרכב אמין,זריז,חזק,איכותי ומורכב טוב,די מאובזר,צריכת דלק של 1/12.5 בממוצע.

אני מאוד ממליץ,יש לי את הרכב חצי שנה ואני מרוצה מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הייתי מציע לך את הקיה פורטה כמו שלי אבל זה רכב זהה לI30 והוא שווק החל מ2009. תצטרך למתוח טיפה את התקציב לכיוון ה50 על מנת למצוא פורטה טובה.

הפורטה זאת גרסת הסדאן של הI30 והתכונות זהות. הרכב אמין,זריז,חזק,איכותי ומורכב טוב,די מאובזר,צריכת דלק של 1/12.5 בממוצע.

אני מאוד ממליץ,יש לי את הרכב חצי שנה ואני מרוצה מאוד.

תודה רבה לך!

אשמח לשמוע עוד דעות והמלצות.

פורסם

ב-45 אלף ₪ מה שתמצא זה המיץ של הזבל של ה-i30. הסיוויק יקרה מידי לדעתי, למה לקנות רכב ישן כל כך במחיר הזה?

הפורטה היא אופציה טובה, כמו גם מיצובישי לנסר או ניסאן טידה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ב-45 אלף ₪ מה שתמצא זה המיץ של הזבל של ה-i30. הסיוויק יקרה מידי לדעתי, למה לקנות רכב ישן כל כך במחיר הזה?

הפורטה היא אופציה טובה, כמו גם מיצובישי לנסר או ניסאן טידה.

i-30 2008 רכב לא טוב אתה אומר?

ומה הכי עדיף מבין מה שהמלצת?

פורסם

אהבתי את המיצובישי לאנסר.

הוא עונה על כל הפרמטרים שהצגתי?

צריכת דלק חסכונית/סבירה, אחזקה זולה/סבירה, מרווח ותא מטען מספיק.

הרכב נראה מצויין, עיצוב מדהים!

עד כמה קילומטראז' משפיע על מחיר הרכב?

תודה רבה.

פורסם

ברוב המקרים השוני לא גדול אלא אם כן יש לרכב קילומטראז' מטורף והסוכנות רוצה להיפטר ממנו במיידי.

אני מקווה שאהבת את הלנסר החדשה ולא הקודמת, אני מדבר על שנת 2009+.

פורסם
ברוב המקרים השוני לא גדול אלא אם כן יש לרכב קילומטראז' מטורף והסוכנות רוצה להיפטר ממנו במיידי.

אני מקווה שאהבת את הלנסר החדשה ולא הקודמת, אני מדבר על שנת 2009+.

כן, התכוונתי לחדשה, 2009.

נגיד 130 אלף לרכב שנמצא בכביש 4 שנים זה הרבה?

פורסם
בתקציב הזה, מה עדיף?

מיצובישי לאנסר 2009 או קיה פורטה 2009?

קיה יותר זריזה,יותר חזקה.

לנסר יותר בטיחותית,וכנראה לטווח הארוך תהיה יותר אמינה (כי היא יפנית בכל זאת).

בשאר הדברים הרכבים זהים והבחירה שלך תהיה לפי טעם וריח.

פורסם

אני לא חושב שהיונדאי תעמוד באיזשהו פרמטר עם ההונדה.

היא חסכונית יותר,חזקה יותר, אפילו מתנהגת יותר, לדעתי יפה יותר (עניין של טעם), אמינות אין מה לדבר.

חסרונות:יקרה לאחזקה וביטוח טיפה יקר.

אגב אני לא מכיר סיויק 2006 מהדגם של 1.8 ב45 אלף וגם לא ב50 אלף.

אם תמצא זה רק מליסינג או שחוטה בצורה קיצונית. בשנתון הזה הן רצות בין 55-60K תלוי ברמת הפדנטיות וכמה היא שמורה ע''י הבעלים.

גם לגבי היונדאי אני לא יודע איזה I30 תמצא בתקציב הנ''ל, מה שבטוח לא מאמין שהיא תהיה במצב טוב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אני לא חושב שהיונדאי תעמוד באיזשהו פרמטר עם ההונדה.

היא חסכונית יותר,חזקה יותר, אפילו מתנהגת יותר, לדעתי יפה יותר (עניין של טעם), אמינות אין מה לדבר.

חסרונות:יקרה לאחזקה וביטוח טיפה יקר.

אגב אני לא מכיר סיויק 2006 מהדגם של 1.8 ב45 אלף וגם לא ב50 אלף.

אם תמצא זה רק מליסינג או שחוטה בצורה קיצונית. בשנתון הזה הן רצות בין 55-60K תלוי ברמת הפדנטיות וכמה היא שמורה ע''י הבעלים.

גם לגבי היונדאי אני לא יודע איזה I30 תמצא בתקציב הנ''ל, מה שבטוח לא מאמין שהיא תהיה במצב טוב.

איזה דיסוננס קוגנטיבי.

למה אתה חושב שההונדה שלך יותר אמינה מהיונדאי? היונדאי האלו מבחינת שילוב של מנוע וגיר אמינות מאוד ואין שום בעיות אלקטרוניקה למעט חיישן ESP שנוטה להדפק, אבל שאלו יהיו הצרות של הרכב.

מעבר לכך, הi30 קיבלה ציון גבוה יותר במבחני הריסוק, היא מאובזרת יותר, זולה יותר במוסך, תהיה חדשה יותר בכמה שנים וכנראה גם חסכונית יותר. חוזק? לא בטוח שהסיביק חזקה בהרבה, הi30 בין המשפחתיות 1.6 היותר חזקות בקטגורייה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...