Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

אנחנו שוקלים לקנות אותו מדגם i20.

חשבנו לקנות אותו מליסינג כדי לחסוך את החיפוש מידיים פרטיות וגם כדי לקבל רכב נקי שמרגיש כמו חדש.

קפצני לגלילות כדי לשאול את כולם מה יש להם להציע.

בסופו של דבר ההצעה הבאה נשמעה לי הכי אטרקטיבית.

i20 כסופה

מליסינג פרטי (לא השכרה)

90941 קילומטרים (אבל לפני טיפול 90,000 שמשום מה מתוכנן ל-95,000)

"נולדה" בספטמבר 2010 (סטס יחסית טרי)

ב-59,000 שקלים מחיר אחרי מיקוח.

רציתי לדעת מה אתם, האנשים המקצועיים חושבים על ההצעה?

האם בכלל כדאי לקנות מליסינג? אולי כדאי ללכת למגרש קטן?

מה אתם אומרים?

ווסקוב

פורסם

לא נשמע להיט בלשון המעטה. הק"מ גבוה, הרכב עשה 30,000 ק"מ בממוצע לשנה שזה גבוה מאוד.

בתקציב כזה אתה יכול למצוא אופציות יותר טובות.

פורסם

לדעתי אם תפנה לכל-מוביל אתה תמצא עסקה משתלמת יותר כיוון שהם הטרייד-אין הרשמי של יונדאי.

מצאתי גם הצעה מעניינת ביורו-דרייב :http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=4b9dfca0985e24b8b062160ebcb9a2b6614&Code=a50b50d5998fad2719f526fbc841dbd1.

55000 ש''ח עבור יד 1 ליסינג עם 60000 קילומטרים, עדיף מההצעה שקיבלת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לגבי זה (אולי מגיע לזה פוסט משלו)

ההצעה שקיבלנו (מאוטו-סנטר, דרך אגב) הייתה מאד דומה למה שיש למתחרים להציע.

הקילומטראז' הוא בסביבות ה-90k

הגיל הוא כ-3 שנים

והמחיר נע סביב ה-60k (אחרי פשרות הליסינג)

אבל מבחינה נוספת של הנושא, אני רואה שהמחירים במגרשים משמעותית אטרקטיביים יותר, כאלף שקלים פחות.

השאלה הנשאלת היא על חשבון מה? איך הם יכולים למכור במחיר נמוך כל כך ועדיין להרוויח?

אני יודע שתעשיית הרכב המשומש בארה"ב היא שהטביע את המושג "לימון" למכונית גרועה.

האם זה אכן המצב? האם "מסוכן" לקנות רכב ממגרש קטן? או שזה באמת משתלם בהפרש גדול כל כך?

פורסם

רכב שנסע 30 אלף קילומטרים בשנה זה לא רכב שהיה בליסינג פרטי. בליסינג פרטי יש הגבלה של קילומטראז' ומגיע שמגיע לנסועה שנתית כזאת ישלם קנס כל כך גדול, שזה פשוט לא ישתלם לו.

בקיצור, אני לא יודע אצל איזו אחת מהחברות הייתה (בגלילות יש סניפים של כמעט כל החברות הגדולות, אם לא כולן), אבל לא הבנת את נציג המכירות ואני לא יודע אם זה בגללך או בגללו.

לשאלתך לגבי הסוכנויות הקטנות יותר -

אל תאמין לפרסומים שאתה רואה באתר יד 2. כל אחד יכול להעלות שם מודעה עם איזה קילומטראז' שהוא רוצה ואיזה מחיר שהוא רוצה, אין פיקוח, אין דין ואין דיין. סוכנויות מפרסמות שם מודעות אטרקטיביות מאוד כדי למשוך אנשים כמוך שמחפשים מציאות. גורמים לך להגיע לסוכנות וכשאתה כבר שם, מסבירים לך שהרכב הספציפי הזה כבר נמכר "אבל יש לי סוכריה, בונבניירה, i20 מהשכרה עם 100 אלף קילומטרים כמו חדשה במחיר פצצה. נסעת עד לחולון בשיא הפקקים, לא תבוא להציץ רגע?" ולפני שאתה שם לב אתה כבר בדרך למכון בדיקה. שילמת כבר 500 ש"ח על בדיקה כי אתה פרייאר שלא קרא את השרשור הדביק בקארספורום עם קופונים להנחה במכוני בדיקה נבחרים ברחבי הארץ, לא תתקדם בתהליך הרכישה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...