Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30CW או I35 או the new corrola 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אקצר ,,,,

אנחנו משפחה עם ילד ואחד בדרך אוטוטו.....

יש לנו כיום פורד פוקוס 2012 עם מושב בטיחות אחד לילד בן השנתיים שלנו והמושב ממאחורי הנוסע ליד הנהג.

אתמול רכשתי סלקל לעתיד לבוא והנחתי אותו מאחוריי אך הפלא אין לי מקום לשבת בנוח אפילו בקמצנות....

ממש מתסכל....

בדקתי ברכבים המוצעים למעלה ואצל כולם המצב יותר טוב כלומר יותר מרווח בין המושבים הקדמיים לאחוריים.

שאלתי :

אני מאוד אוהב CW אבל כולם אומרים לי לקחת את I35 או את הטיוטה החדשה מבחינת מרווח פנים ,

אבל בתוכי יש כמיהה לבגאז' ענקקקקקקק עם פתח הטענה גדול,

חייב עצה טובה ממישהו שמבין.

תודה !

פורסם

לך לסוכנויות הרלוונטיות עם המשפחה, הסלקל, כסא הבטיחות והעגלות ותבדוק בעצמך. זה מאוד תלוי בדגמים הספציפיים שלהם ובגובה שלך.

פורסם
לך לסוכנויות הרלוונטיות עם המשפחה, הסלקל, כסא הבטיחות והעגלות ותבדוק בעצמך. זה מאוד תלוי בדגמים הספציפיים שלהם ובגובה שלך.

אוקיי , רעיון טוב.....נראה לי לבדוק בחברה אצלנו עם אנשים שיש להם את הרכבים הללו.

לפעמים זה חסרון להיות גבוהההההההה!

תודה רבה !

פורסם

הפוקוס היא אכן משפחתית צפופה מאוד שתוכננה כנראה על ידי גמדים. בפורד כנראה כל כך חשבו על הנהג, שהם שכחו שיש לו גם משפחה (אחרת היה לוקח פיאסטה).

בכל מקרה, לדעתי ה-i30cw היא מכונית טובה יותר מה-i35. גם בגלל שהיא סטיישן ולא סדאן, שזאת תצורה הרבה יותר שימושית למשפחה, אבל גם בגלל שהיא פשוט מרגישה אירופאית ומעודנת יותר.

אבל אם כבר, הייתי מנסה לקבל את האחות הצעירה והיפה שלה, קיה ריו סטיישן החדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בן כמה הילד הגדול?

אני אישית חושב שחבל להחליף רכב בן שנה-שנתיים רק בגלל הסיבה הנ"ל.

הייתי מנסה לבחון החלפה של הכיסא בטיחות לאחת שחסכוני יותר במקום.

לדוגמא, לי יש שני כיסאות של sf1 ועכשיו רכשתי כיסא של Cosco.

הכיסא עצמו מרווח בדיוק באותה המידה, אך עקב התכנון שלו מבחוץ הוא צר משמעותית.

אותו כנ"ל לגבי הסל קל.

פורסם
הפוקוס היא אכן משפחתית צפופה מאוד שתוכננה כנראה על ידי גמדים. בפורד כנראה כל כך חשבו על הנהג, שהם שכחו שיש לו גם משפחה (אחרת היה לוקח פיאסטה).

בכל מקרה, לדעתי ה-i30cw היא מכונית טובה יותר מה-i35. גם בגלל שהיא סטיישן ולא סדאן, שזאת תצורה הרבה יותר שימושית למשפחה, אבל גם בגלל שהיא פשוט מרגישה אירופאית ומעודנת יותר.

אבל אם כבר, הייתי מנסה לקבל את האחות הצעירה והיפה שלה, קיה ריו סטיישן החדשה.

לא מכיר ריו סתיישן, אולי סיד סתיישן?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תודה לעונים בעלי הדעה הנכונה....

לקחתי את הפורד עוד כשהייתי נשוי ללא , ועד היום עם זאטוט אחד הכל היה (שמתי אותו מאחורי אישתי) כך שהכסא שלי היה עד הסוף אחורה (גובהי כמטר ותשעים...).

אבל עכשיו לאחר שניסיתי את כל האפשרויות כולל החלפת כסא בטיות החלפת סלקל החלפת מקומות אההה וגם שכחתי משהו מאוד חשוב ,

אמרתי למה להחליף את הפורד נשים את התינוק החדש מקדימה אך אין ביטול כרית אוויר בקיצור מאכזבבבבבבבב!!!!!!

היינו אתמול בסוכנות יונדאי ביגאל אלון וממש התלהבנו מה CW I30 , שאלתי אלכם היא

מה עדיף I30 CW או מה שהצעתם CEED CW ? ולמה (הלמה מאוד חשוב פה)

תודה לעונים....

פורסם

קיה סיד סטיישן עדיפה. למה?

גיר מתקדם יותר, עיצוב יפה יותר, תא נוסעים איכותי יותר, אחריות ארוכה יותר ומושבים נוחים יותר. מספיק?

פורסם

הקיה סיד נראית כמו הבחירה הנכונה מהרכבים המוצעים.

האם יש אופציה לקחת אוקטביה?, נראה לי שהיא הכי תתאים לצרכיך.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
קיה סיד סטיישן עדיפה. למה?

גיר מתקדם יותר, עיצוב יפה יותר, תא נוסעים איכותי יותר, אחריות ארוכה יותר ומושבים נוחים יותר. מספיק?

יותר ממספיק....חחח תודה רבה על המידע

פורסם

גירסת סטיישן עדיפה כמובן מבחינת שימושיות על גירסת סדאן.

כפי שציינו מעליי, הסיד עדיפה על ה- i35, אבל בסיד אין מערכת מולטימדיה, אופציה שקיימת בכל רכב אחר בקטגוריה. לפיכך אם אתה רוכש אותה, בקש לקהל מערכת כזאת כתוספת חינם.

לגבי מרווח הרגליים, הסיד מרווחת אבל בכל זאת נדרשת בדיקה בפועל, כאשר אתה יושב בתנוחת הנהיגה הנוחה לך ומאחוריך הסלקל, שכן מהבחינה הזאת הקורולה היא מובילת הקטגוריה ושם בטוח לא תהיה לך בעיה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני מעדיף את המערכת המקורית של הסיד על פני כל מערכת מולטימדיה מצ׳וקמקת בהתקנה מקומית בכל יום של השבוע. מתנות כאלו הסוכנות יכולה, לדעתי, לשמור לעצמה.

פורסם

אז אני מבין שהבעיה היא האורך ולא הרוחב.

כיסא בטיחות צר יכול לפתור בעיה של מבוגר (אישתך) שרוצה לשבת בין הילדים מאחור אך לא עוזר במרחב הברכיים.

אם כך, אני לא בטוח שהסיד תהיה הבחירה הטובה ביותר, המרחב לברכיים שם הוא לא מהטובים בקבוצה.

הייתי ממליץ לך על הקורולה החדשה (סופר מרווחת מאחור), ואם אתה מוכן לקחת את הסיכון של גיר DSG7 אז גם האוקטביה נותנת המון מרווח.

פורסם

היי ,

הייתי היום בסוכנויות קיה , שוב פעם יונדאי ואחרונה חביבה סקודה להלן הממצאים :

האישה אוהבת את המראה החיצוני והפנימי של היונדאי I30 CW no quation about that

לא הצלחנו לראות קיה סטיישן כי אין בסניף רעננה אמרו לנו רק בסניף המרכזי (יחכה ליום שישי) בתל אביב.

אני נפלתי מהכסא מהאוקטביה החדשה........ואשתי לא אהבה את המראה האלגנס והמבוגר שלה.....

בסופו של יום ההחלטה היא של הבוס או יותר נכון הבוסית שלי.....

כפי שזה נראה I30 cw .

תודה

• תוכן חדש...