Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קיבלתי כמה הצעות,

ואני חדש בעולם אז ממש צריך עזרה להחליט.

אז ככה, בעיקרון האפשרויות הן לקנות שברולוט סוניק חדשה דגם פרימיום(כל התוספות), 1600 סמ"ק ב110K.

או

סוניק יד שניה מהיבואן שנת 2012, 1600סמ"ק, 15 אלף קילומטרז(היה בבעלות חברה ולכן המחיר הנמוך) גירסת LT.

או

מיצובישי ספורטבק 1800, 5 דלתות, ב71 אלף מליסינג עם ריצה של 50K קילומטרז.

לצרפתיות הבנתי שאסור לי להתקרב(קיבלתי הצעות גם על רנו ופיג'ו אבל אני מאוד מפחד להיתקע איתן בתיקונים),

ההצעות דיי משתלמות אז תקנו אותי אם אני טועה לגביהן.

אז ככה, קודם כל הבנתי שהסוניק ממש משתלמת מבחינת אבזור וכאוטו בקטגוריה הזאת, אבל אשמח לשמוע עוד אפשרויות בקטגוריה.

כן אני יודע שהמיצובישי לא בקטגוריה, אבל הבנתי שזה אחלה רכב ורציתי לשמוע חוות דעת.(וגם יוצא לי זול).

וגם רציתי להבין האם כדי לקנות חדש בכלל או פשוט לקנות יד שניה ולאבזר בעצמי לדוגמא?

תודה מראש :)

פורסם

תחפש קרוז עם 0 קילמטר מחברת ליסינג, יש שמועות באלבר ובאויס שהם נמכרים במחיר שמתחיל ב-9.

ככה תרויח רכב גדול יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצחיק אותי לקרוא על בן אדם שמפחד ממכוניות צרפתיות בגלל בעיות אמינות אבל לא חושש לקנות מכוניות של שברולט קוריאה שאפעס, גם לא הצטיינו בעבר באמינות יתרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טוב אז קיבלתי כמה הצעות,

ואני חדש בעולם אז ממש צריך עזרה להחליט.

אז ככה, בעיקרון האפשרויות הן לקנות שברולוט סוניק חדשה דגם פרימיום(כל התוספות), 1600 סמ"ק ב110K.

או

סוניק יד שניה מהיבואן שנת 2012, 1600סמ"ק, 15 אלף קילומטרז(היה בבעלות חברה ולכן המחיר הנמוך) גירסת LT.

או

מיצובישי ספורטבק 1800, 5 דלתות, ב71 אלף מליסינג עם ריצה של 50K קילומטרז.

לצרפתיות הבנתי שאסור לי להתקרב(קיבלתי הצעות גם על רנו ופיג'ו אבל אני מאוד מפחד להיתקע איתן בתיקונים),

ההצעות דיי משתלמות אז תקנו אותי אם אני טועה לגביהן.

אז ככה, קודם כל הבנתי שהסוניק ממש משתלמת מבחינת אבזור וכאוטו בקטגוריה הזאת, אבל אשמח לשמוע עוד אפשרויות בקטגוריה.

כן אני יודע שהמיצובישי לא בקטגוריה, אבל הבנתי שזה אחלה רכב ורציתי לשמוע חוות דעת.(וגם יוצא לי זול).

וגם רציתי להבין האם כדי לקנות חדש בכלל או פשוט לקנות יד שניה ולאבזר בעצמי לדוגמא?

תודה מראש :)

לא ציינת מה המחיר לאופציה השניה ולא ציינת איזה שנתון לאופציה השלישית.

לפי דעתי האופציה הראשונה שציינת נמכרה עד לא מזמן במבצע ב 105,000 ש"ח. נראה לי שאם תחליט ללכת על זה, תוכל לקבל את המחיר הנ"ל עם קצת מיקוח.

שברולט סוניק דגם LT נמכרת מליסינג 0 ק"מ ב 99,000 ש"ח.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ומה לגבי לקחת סוניק יד שניה?

יד שניה עולה בערך 80 אלף עם קילומטרז סבבה לגמרי מנוע 1.6(זה יוצא לי חיסכון של 30 אלף שקל לאוטו בן שנה :o)

קרוז הציעו לי חדשה ב95 עם MY-LINK מובנה אגב!.

פורסם

אם אתה מתעקש על שברולט, הקרוז היא העדיפה מבין השתיים בצורה משמעותית. במחיר של הסוניק, יש מתחרות הרבה יותר טובות. אבזור, תמיד אפשר להוסיף, את האיכות של הרכב אי אפשר לשפר.

פורסם

טוב.

אני אישית הייתי הולך על לנסר

כי אחרי רכב שהיה לי, יש לי סלידה לא רק משברולט, אלא מתוצרת GM בכללי (הייתה לי דייהו עם מנוע אופל), לא חושב שהיום הייתי קונה אפילו קאדילק, כי אני יודע שמבפנים זה חייב להיות משהו זול, מגעיל, ולא אמין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...