Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

1. איפה אפשר לקנות מגב (ווישר) לחלון קדמי לפג'ו 107? רצוי במחיר 50-60 ש"ח ויכול לעלות ל100 ש"ח אם זה איכותי (משהו קרוב לת"א/ הרצליה).

2. צריך לבצע בקרוב טיפול 30000. האם מישהו פה בצע טיפול כזה במוסך מורשה של טויוטה?

מישהו אמר לי שמוסכי טויוטה (מורשים ע"י היבואן) מסרבים לטפל בפג'ו 107 .

או המלצה על מוסך מורשה פג'ו באזור ת"א/ הרצליה במחירים שפויים (לא יותר מ650 ש"ח).

תודה

איתן

פורסם

1. בקשר לוישר אני לא מכיר חנויות באזורך.

2. בנושא הטיפול - התקשרתי לשאול במוסך טויוטה לפני איזו שנה וסירבו לקבל את הרכב, כנראה שגם השאר ינהגו כך.

בקשר למחיר - אני לא מאמין שתמצא מוסך מורשה שתצא ממנו עם פחות מ-850 ש"ח לטיפול 30000 ק"מ,

וקח בחשבון שאולי יצטרכו לטפל בברקסים אז המחיר לפי דעתי יהיה יותר לכיוון של ה-1000 ש"ח.

ידוע שהם שוחטים במחירים של הטיפולים על הקטנות האלה, מאוד התבאסתי בגלל זה.

so far so good so what

פורסם

טיפול 15K וטיפול 30K אמור להיות זהה ב107 מבחינת המחיר.

ברור שאם מטפלים גם בברקסים אז המחיר יעלה.

מישהו מבעלי הטויטות הקטנות יכול לרשום כמה עלה לו טיפול 30/15K במורשה טויטוה? ובנפרד החלפת ברקסים כדי שאבין את המחיר ה"הוגן"?

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם

1. איפה אפשר לקנות מגב (ווישר) לחלון קדמי לפג'ו 107? רצוי במחיר 50-60 ש"ח ויכול לעלות ל100 ש"ח אם זה איכותי (משהו קרוב לת"א/ הרצליה).

2. צריך לבצע בקרוב טיפול 30000. האם מישהו פה בצע טיפול כזה במוסך מורשה של טויוטה?

מישהו אמר לי שמוסכי טויוטה (מורשים ע"י היבואן) מסרבים לטפל בפג'ו 107 .

או המלצה על מוסך מורשה פג'ו באזור ת"א/ הרצליה במחירים שפויים (לא יותר מ650 ש"ח).

תודה

איתן

1. מגבים מכל הסוגים (פשוטים ויקרים) תוכל לרכוש אצל אוטו-מור בבני ברק.

2. אני לא יודע אם מסרבים זאת המילה הנכונה, אבל לרוב לא ירצו להתעסק עם זה. בכל מקרה, אני לא רואה טעם לעשות את הטיפול במוסך מורשה טויוטה כי שם לא יהיה זול יותר ממוסך מורשה של פיג'ו-סיטרואן.

בכל מקרה בהרצליה יש לך את מוסך הדקל שהוא מורשה פיג'ו ונחשב למוסך טוב. אבל לדעתי הטיפול יעלה יותר מ-650 ש"ח.

פורסם
1. מגבים מכל הסוגים (פשוטים ויקרים) תוכל לרכוש אצל אוטו-מור בבני ברק.

2. אני לא יודע אם מסרבים זאת המילה הנכונה, אבל לרוב לא ירצו להתעסק עם זה. בכל מקרה, אני לא רואה טעם לעשות את הטיפול במוסך מורשה טויוטה כי שם לא יהיה זול יותר ממוסך מורשה של פיג'ו-סיטרואן.

בכל מקרה בהרצליה יש לך את מוסך הדקל שהוא מורשה פיג'ו ונחשב למוסך טוב. אבל לדעתי הטיפול יעלה יותר מ-650 ש"ח.

למיטב ידיעתי (המוגבלת, אני מודה ומבוססת רק על טויוטה אייגו של אדם אחד) טיפול 15K עלה 450 ש"ח וטיפול 30K (כנראה עם ברקסים) עלה 700 ש"ח במוסך טויוטה.

כמה עולה לכם לטפל במוסך טויוטה?

כמה בפג'ו?

עוד מישהו מבעלי ה"צרפתיות" ניסה לטפל במוסך מורשה יבואן טויוטה?

מעניין עם ההנחיה הזו באה מיבואני טויוטה בארץ.

פורסם

ממה שאני שמעתי מחירים של טיפול קטן של פיג'ו סיטרואן במורשה במקרה הכי ורוד 650 ש"ח,

שמעתי בעיקר מספרים סביב ה-850 ש"ח, שזה טירוף וחוצפה.

so far so good so what

• ספונסר פורום
פורסם
למיטב ידיעתי (המוגבלת, אני מודה ומבוססת רק על טויוטה אייגו של אדם אחד) טיפול 15K עלה 450 ש"ח וטיפול 30K (כנראה עם ברקסים) עלה 700 ש"ח במוסך טויוטה.

כמה עולה לכם לטפל במוסך טויוטה?

כמה בפג'ו?

עוד מישהו מבעלי ה"צרפתיות" ניסה לטפל במוסך מורשה יבואן טויוטה?

מעניין עם ההנחיה הזו באה מיבואני טויוטה בארץ.

רוב המוסכים של טויוטה (אם לא כולם) הם מוסכים פרטיים וקשה לי להאמין שהם קיבלו הנחייה כזאת מהיבואן. בכל מקרה אתה יכול לברר את הנושא בשתי שיחות טלפון פשוטות, אחת למוסך טויוטה ואחת למוסך סיטרואן.

אם תציין מהיכן אתה בארץ אנסה לברר זאת עם אחד ממוסכי טויוטה שאני מכיר.

פורסם

אבא שלי קנה מגב קדמי מסיליקון ב 40 שקל,טיפול קטן עולה 500 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אבא שלי קנה מגב קדמי מסיליקון ב 40 שקל,טיפול קטן עולה 500 שקל.

טיפול קטן ל107/C1?

או טויוטה?

תוכל לספר היכן ובאיזה מוסךבוצע בטיפול?

ומהיכן המגב?

תודה

פורסם
yulianx

באיזה מוסך הוא טיפל והאם החליפו גם את הפילטר של המזגן?

בדף של לובינסקי מספקים על הטיפולים מצויין שהפילטר מוחלף אם נדרש.

אז פשוט דרשתי זאת בטיפול 15000 :)

איתן

פורסם

מגבים זולים לא מאריכים חיים ואינם עומדים ברמת ניקוי טובה

לא פעם הם חורקים

ממליץ לקנות איכותיים של בוש

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
מגבים זולים לא מאריכים חיים ואינם עומדים ברמת ניקוי טובה

לא פעם הם חורקים

ממליץ לקנות איכותיים של בוש

סבבה: בשביל עוד 50 ש"ח לשנה אני בעד.

איפה קונים באזור ת"א, ר"ג? אוטו דיפו מחזיקים כאלו?

פורסם

זה בוצע במוסך פיגו סיטרואן בנהירה.

שמן-151.

פילטר שמן-74.

אטם- 15.

עבודה עצמה 300. אחרי הנחה ומעמ יצא 500.

מדובר על 107

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...