Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50000

elay007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חסכוני בדלק, אוטומט ואמין.

האוטו יעבור כל יום מבת ים להרצליה (בפקקים של הבוקר והערב) :-(

אני אוכל להתגמש עוד קצת אם ממש יש הבדל משמעותי.

אשמח להמלצות:wink:

תודה לכולם!!

פורסם

חדש? משומש?

אם משומש, חפש סוזוקי סוויפט. היא 5 דלתות, קטנה, זריזה יחסית (בעיקר בשנתונים הקודמים למתיחת הפנים) ואוטומטית אמיתית. אופציה נוספת - דייהטסו סיריון. אם אתה מחפש רכב חדש, תצטרך להוסיף קצת אבל יש את הסוזוקי אלטו שיכולה להתאים או יונדאי I10. האחרות יקרות יותר.

פורסם

אני כרגע קיבלתי רכב מאזדה 2 סדאן מהעבודה ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה ממנו, יש לו כוח והוא זריז, נסעתי איתו כבר כמעט את כל הארץ והוא נסע מעולה, והוא משפחתי אבל קומפקטי

בקיצור אני ממליץ, הוא לא חמש דלתות אבל אני מציע לשקול אותו

פורסם
חדש? משומש?

אם משומש, חפש סוזוקי סוויפט. היא 5 דלתות, קטנה, זריזה יחסית (בעיקר בשנתונים הקודמים למתיחת הפנים) ואוטומטית אמיתית. אופציה נוספת - דייהטסו סיריון. אם אתה מחפש רכב חדש, תצטרך להוסיף קצת אבל יש את הסוזוקי אלטו שיכולה להתאים או יונדאי I10. האחרות יקרות יותר.

אני לא מחפש בהכרח רכב חדש. כשבדקתי קצת על אלטו וi10 הבנתי שהם יחסית חלשות בגלל המנוע הקטן. בנוסף קראתי שהi10 מאוד לא חסכונית בדלק, ולכן ירדתי ממנה.

להבנתי הדייהטסו מאוד טוב ואמין פשוט הצורה שלו מכוערת בעיניי.

• תוכן חדש...