Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מותקן מאחורה מצבר 100 אמפר.

בשנפ הם אומרים 66 אמפר

בחנות לאביזרים אומרים 75 אמפר

ובחברה אימרים 110 אמפר.

 

מישהו יכול להגיד לי בוודאות איזה מצבר מותאם לרכב ע"פ הוראות יצרן?

 

 

הרכב הוא סולר

פורסם

תעלה צילום של פרטי הרכב ומספרי PR (תוספות) במדבקה המוצמדת לספר הרכב.

לאחר שתעלה את הפרטים אני אוכל לומר לך בוודאות מהי קיבולת המצבר וכושר ההתנעה של המצבר המקורי שהגיע עם הרכב.

 

ראה דוגמא

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

בוקר טוב

 

ברכבך מותקן מצבר 110A

 

ניתן להרכיב גם מצבר 100A, פחות מזה לא מומלץ, ניתקלתי כבר ברכבים מהסוג שלך ( מנוע BMK) שניסו להרכיב להם מצבר קטנים יותר וזה משגע את הרכב.

 

שבת שלום.

פורסם
בוקר טוב

 

ברכבך מותקן מצבר 110A

 

ניתן להרכיב גם מצבר 100A, פחות מזה לא מומלץ, ניתקלתי כבר ברכבים מהסוג שלך ( מנוע BMK) שניסו להרכיב להם מצבר קטנים יותר וזה משגע את הרכב.

 

שבת שלום.

אני לא ניתקלתי במצבר מקורי שהגיע עם הרכב בעל קיבולת של 110 אמפר-שעה.

 

מה שחשוב זה כושר ההתנעה של המצבר ולא קיבולת המצבר. אתה יכול לשים מצבר של 82 אמפר-שעה עם כושר התנעה של 420A וזה יעשה יופי את העבודה.

 

המצברים המקורים הם בעלי כושר התנעה גבוה יותר מאשר המצברים תוצרת שנפ/וולטא.

 

השאלה החשובה ביותר האם ברכבך מותקנת צינורית בצד ימין של המצבר לשחרור לחץ עודף הנוצר במצבר בתנאים מסויימים ?

אני מתאר לעצמי בגלל שהרכב הוא משנת 2005 כבר מישהו דאג לנתק או לזרוק את הצינורית שמתחברת למצבר בגלל שהותקן מצבר לא מתאים.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...