Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לתקן הכל לפי מיטב הבנתי, אך אני לא חושב שזה באמת משתלם מבחינת עלות, או מבחינת תמורה לאחר התיקון.

אם אין לך אחריות, אני מאמין שהתשובה האידאלית זה פשוט להעמיד אותו בכניסה לבית, ולהיזכר בו מידי פעם ולהעלות זיכרונות... ולהביא חדש כמובן :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם לחבר שלי נשרף הסליל של אותו סאב, כשהופכים את הסאב שומעים איך הסליל זז בפנים , נראה לי שלא משתלם לתקן אותו כי יקחו הרבה כסף , עדיך כבר בכסך הזה להשיג פיונייר 305C :lol:

מש"ק זרזור

פורסם

מתן, הבעיה עם סאבים "יקרים במיוחד", זה שהתיקון של הסליל, זה בעצם כמו לקחת קורבט

ולתקן לה את המנוע בסתם מנוע, התמורה שתקבל לא תהייה זהה לסאב הכל כך יקר, ולפי דעתי, אולי אני טועה, אנשים שהמוצר כל כך חשוב להם, פשוט לא יסתפקו בתמורה שיקבלו אחרי התיקון, וכבר יעדיפו במקום להשקיע בתיקון יקר, לרכוש אלמנט חדש אם מתאפשר להם..

שמתי לב ששניכם מדברים על שריפת הסליל של הסאב, האם אפשר לדעת איך זה נגרם ?

גיין גבוהה מידי ? או שמדובר בהגברה חזקה במיוחד מהאלמנט, שפשוט לא עמד בעומס?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמתי לב ששניכם מדברים על שריפת הסליל של הסאב, האם אפשר לדעת איך זה נגרם ?

גיין גבוהה מידי ? או שמדובר בהגברה חזקה במיוחד מהאלמנט, שפשוט לא עמד בעומס?

דווקה חבר שלי (של מי הסאב) לא כל-כך שומע בוולים גבוה אלה באופן מתמיד , אם נתחיל להשיג מסקנות אז אני לא חושב שמדובר בחברה זולה אלה אולי פשוט בדגם נמוך אבל עדיין זה לא מכסה את העניין

ולגבי הסאב - נגן יפה יחסית , ישב על Platinium v 12 1200 watt

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...