Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאחותך תגיד שהיא עברה תאונה קטנה עם האוטו בבית והיא עכשיו נורא מפחדת לנהוג וכשיתנו לה לנהוג שתשחק את המשחק.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מעקב קטן אחריה ויראו שהיא נוהגת על הרכב הביתי כרגיל, מצד שני אף אחד לא אומר שמי ששולט על רכב פרטי יכול לשלוט כהלכה על מסחרי/משא, והמבין יבין.

פורסם
מעקב קטן אחריה ויראו שהיא נוהגת על הרכב הביתי כרגיל, מצד שני אף אחד לא אומר שמי ששולט על רכב פרטי יכול לשלוט כהלכה על מסחרי/משא, והמבין יבין.

ייתנו לה לעשות מספיק טסטים לפני שיחזירו אותה לבקו"ם

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למה שיעקבו אחריה? כל זה בשביל עוד נהגת משאית?

אותי ניסו להכריח להוציא לקורס האמרים אמרתי בידיוק מה שכתבתי קודם שאלו אותי מה באמת? הכל בסדר? זה יעבור בלה בלה בלה אמרתי כן הכל בסדר רק שמאז אני לא נוהג וכשאין ברירה אני ממש מפחד ונוהג בחוסר ביטחון, עזבו אותי מאז.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

תודה על עזרה וההיתעניינות.

אכן ירדו ממנה שראו שהיא לא ממש מתאימה להיות נהגת משאית {עדינה כזאת} לבינתיים מנסים לאתר לה תפקיד כלשהו,לפחות יצא לה טוב, היא תיהיה קרוב לבית, בבסיס ענתות ליד ירושלים.

בא לציון גואל.

התרשמתי לטובה מהתייחסות הצבא אליה, לא חשבתי שניתן לדבר שם, חשבתי שהכל צריך להיות בכוח\דווקא\ראש קטן בכדי שירדו ממך.

שוב פעם, תודה לכולכם.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דיבריי ההלל על הצבא הגיעו מוקדם מהצפוי.

אחרי שהייתה שבוע מסופחת, אמרו לה שהיא הולכת לראות קב"ן והוא יחליט אם לשחרר אותה מתפקיד הנהגת.

אותו קב"ן אמר לה שהוא יכול להוריד לה את הפרופיל ל64 נפשי ולהעביר זאת למשרד התחבורה בכדיי שישללו לה את הרישיון.

שקרן או אמת?

מה הולך כאן?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
דיבריי ההלל על הצבא הגיעו מוקדם מהצפוי.

אחרי שהייתה שבוע מסופחת, אמרו לה שהיא הולכת לראות קב"ן והוא יחליט אם לשחרר אותה מתפקיד הנהגת.

אותו קב"ן אמר לה שהוא יכול להוריד לה את הפרופיל ל64 נפשי ולהעביר זאת למשרד התחבורה בכדיי שישללו לה את הרישיון.

שקרן או אמת?

מה הולך כאן?

קצת אמת וקצת הפחדות, זו התחושה שלי מהסיפור הנ"ל.

אני התגייסתי לצבא עם רישיון ג שהוצאתי על חשבון הצבא, קודם לכן היה לי שנה רשיון ב שהוצאתי עצמאית.

אחרי כשנה וחצי הורדתי פרופיל מסיבות רפואיות ל 64.

תוך זמן קצר שללו לי את הרישיון הצבאי. אחרי זמן קצר החזירו לי את הצבאי (עדיין ג') וככה סיימתי את השירות הסדיר שלי.

כשבאתי למילואים הסכימו לאשר לי רק רשיון ב. לא עזר שום דבר וביצעתי מילואים רק עם רישיון ב. האזרחי, אגב, עד לעצם היום הזה נשאר ג. לציין כי גם כאשר שללו לי את הרישיון הצבאי, האזרחי היה בידיי ובתוקף.

לדעתי כדאי לדבר עם רשות הרישוי האזרחית ולשאול לפשר הדבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הצבא לא יכול לשלול רישיון נהיגה אזרחי.

יישלחו אותה לבדיקות "חיצוניות" וכאשר יראו שהיא כשירה לנהיגה אין שום סיבה לשלול את הרשיון.

פורסם

מה אתה אומר אדון ג'ונס, יכול גם לשלול, אחותי איבדה את הרשיון הכולל שלה (עד 12 טון) בגלל פסילת מקצוע, ורק אחרי שני טסטים אזרחיים על פרייבט קיבלה חזרה את הרשיון לנהיגה בפרייבט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

זה קצת נוגד אחד את השני,

אם היא נהגת משא - היא לא נהגת בוס.

אם היא נהגת בוס - היא לא נהגת משא.

בשנים האחרונות (בעיקר לקראת השחרור שלי, אי שם בסוף 2009) צה"ל התלהב והתחיל להכניס לא מעט חיילות כנהגות משא (משמע - רכב כבד). בימים שלי בצבא, זה דווקא לא עבד היטב - מעבר לעובדה שהן היו מעורבות בלא מעט תאונות דרכים (הקשה שזכורה לי - נהגת הפכה פרייטליינר בכביש 6 ונפצעה), זאת גם עבודה פיזית (לעזור בעגינת וקשירת הציוד - וכמובן לכסות אותו. ורמז: ברזנט של משאית אינטר' צבאית - שוקל לא מעט בכלל... כמעט כמו בחורה צנועת מימדים :lol:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה קצת נוגד אחד את השני,

אם היא נהגת משא - היא לא נהגת בוס.

אם היא נהגת בוס - היא לא נהגת משא.

בשנים האחרונות (בעיקר לקראת השחרור שלי, אי שם בסוף 2009) צה"ל התלהב והתחיל להכניס לא מעט חיילות כנהגות משא (משמע - רכב כבד). בימים שלי בצבא, זה דווקא לא עבד היטב - מעבר לעובדה שהן היו מעורבות בלא מעט תאונות דרכים (הקשה שזכורה לי - נהגת הפכה פרייטליינר בכביש 6 ונפצעה), זאת גם עבודה פיזית (לעזור בעגינת וקשירת הציוד - וכמובן לכסות אותו. ורמז: ברזנט של משאית אינטר' צבאית - שוקל לא מעט בכלל... כמעט כמו בחורה צנועת מימדים :lol:).

זה מזכיר לי,

אצלנו ביחידה (יחידה דיי גדולה לא הכרתי אותה באופן אישי), נהגת התהפכה עם ג'יפ צבאי באזור הדרום, לא הייתה חגורה והתהפכה איתו.

המסכנה נפצעה קשה מפגיעת ראש ומתה מפצעיה זמן קצר לאחר מכן. :cry:

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...