Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד vs סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי חיפוש החלטתי בין שני רכבים אלו.

ההתלבטות היא בין הונדה אקורד 2008 צורה ישנה דגם קומפורט מנוע 2000 לבין סיאט לאון שנת 2011 דגם 1.4tsi או 1.2tsi.

רוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות בערך 150 קילומטר ביום.רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו אחד מהשניים או כל מי שיכול ליעץ....הקריטריונים הם אחזקה(טיפולים,חלקים,דלק,טסט,ביטוח),נוחות נסיעה,אמינות,סחירות(ראיתי שלוי יצחק מכסח את הלאון במחירון..)

אז שוב..אשמח חשמוע את דעתכם!!

פורסם

שתי רכבים מקבוצות שונות . האחת מרווחת , אמינה , סחירות גבוהה במשומשות ... המכונית שהאמריקאים אוהבים כמעט הכי הרבה .

מצד שני ובצורה קיצונית מגיעה הליאון 1.4 TSI .רכב אם המון פלפל , היגוי ספורטיבי ,מגיב מאוד מהר ,יפה ומיוחדת ,רכב שעושה חשק ללחוץ וללחוץ , {במיוחד ה1.8} .מצד שני הגיר DSG יצר לעצמו "מוניטין" כאן . היבואן מגבה אותו ב5 שנות אחריות .

בדלק הסיאט יותר חסכונית , טיפולים אתה יכול לעשות בכל מוסך , מפני שהרכבים ללא אחריות יצרן . הביטוח בSEAT הוא היקר בין השניים .

פורסם

לפני שאתה סוגר על רכב אתה צריך להיות סגור על מה אתה רוצה ואילו דגמים מתאימים. שני הדגמים שציינת שונים לגמרי ולא עונים על הדרישות שלך בצורה מיטבית.

אני מציע לך לפתוח שרשור חדש עם תקציב, צרכים והעדפות ולהמשיך משם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הלאון יקרה בערך ב 10000 ש"ח...זה ההתלבטות היחידה...ראיתי שהלאון נופלת חזק במחירון...

לא רוצה להפסיד כל כך הרבה כסף בשנתיים שלוש ואני יודע שההונדה תשמור יפה על הערך.חוץ מזה שאני גם אוהב את הנסיעה בהונדה,הנוחות,החוזק,הרגשה של "רכב על הכביש"....רק הצריכת דלק קצת מרתיעה אותי.

לעומת זאת גם מהנסיעה בלאון התרשמתי..מנוע מעולה,הרגשת ספורטיביות,יפה ומיוחדת...

אני יודע ששניהם בקטגוריה שונה אבל אם כל אחת מהם אני אהיה מרוצה...

פורסם

אם אתה נוסע 150 ק"מ ביום הייתי ממליץ לך ברצינות לשקול דיזל או היברידי.

נסועה של 60,000 ק"מ בשנה מצדיקה מעבר ללוגם סולר.

האוקטביה טורבו דיזל תענה על הדרישות במלואם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עוד מעט הנסיעות אומנם יצטמצמו בחצי....אבל עדיין רוב הנסיעות יהיו מחוץ לעיר.

למרות שאני לבד(לא משפחה שצריכה רכב גדול)נראה לי שאני פוזל לכיוון ההונדה אקורד.

היא יפה מאוד לדעתי,מהנה לנסיעות ארוכות,איכות חומרים טוב....תמורה טובה לכסף.למשל לא אהבתי בליאון שרכב שבסך הכל שנתיים על הכביש "סובל" מתופעות כמו קילוף בהגה או בפלסטיקת פנים שנראית זולה.

עםובאקרוד עם נתונים מדווחים של 1:12.5 ק"מ מחוץ לעיר נראה לי סביר.(יחסית ללאון שעושה 1:14)

פורסם
שתי רכבים מקבוצות שונות . האחת מרווחת , אמינה , סחירות גבוהה במשומשות ... המכונית שהאמריקאים אוהבים כמעט הכי הרבה .

מצד שני ובצורה קיצונית מגיעה הליאון 1.4 TSI .רכב אם המון פלפל , היגוי ספורטיבי ,מגיב מאוד מהר ,יפה ומיוחדת ,רכב שעושה חשק ללחוץ וללחוץ , {במיוחד ה1.8} .מצד שני הגיר DSG יצר לעצמו "מוניטין" כאן . היבואן מגבה אותו ב5 שנות אחריות .

בדלק הסיאט יותר חסכונית , טיפולים אתה יכול לעשות בכל מוסך , מפני שהרכבים ללא אחריות יצרן . הביטוח בSEAT הוא היקר בין השניים .

נראה לי שאתה מחפש פוזה ולא בדיוק סגור "נכון" על הרכב שאתה רוצה .

רכב טורבו דיזל כמו האוקטביה יהיה חזק מפנק אמין חסכוני אבל לא פוזה .

לאון 1.4 אין DSG רק ידני הרבה פלפל אני לא בטוח היגוי ספורטיבי ?? ירידת ערך חזקה ?

אקורד שמירת ערך ? שוק ? חיסכון בדלק? כל המנהלים האלה בזבזניות בדלק לא סחירות ונחתכות במחיר חזק.

כמו שכתבו כבר קודם לפי הצרכים שלך לך על טורבו דיזל .

בכל מקרה אל תבנה על שמירת ערך היום בשום רכב גם טיוטה נמכרת היום לאחר הרבה מאמצים מתחת למחירון חזק.

פורסם
נראה לי שאתה מחפש פוזה ולא בדיוק סגור "נכון" על הרכב שאתה רוצה .

רכב טורבו דיזל כמו האוקטביה יהיה חזק מפנק אמין חסכוני אבל לא פוזה .

לאון 1.4 אין DSG רק ידני הרבה פלפל אני לא בטוח היגוי ספורטיבי ?? ירידת ערך חזקה ?

אקורד שמירת ערך ? שוק ? חיסכון בדלק? כל המנהלים האלה בזבזניות בדלק לא סחירות ונחתכות במחיר חזק.

כמו שכתבו כבר קודם לפי הצרכים שלך לך על טורבו דיזל .

בכל מקרה אל תבנה על שמירת ערך היום בשום רכב גם טיוטה נמכרת היום לאחר הרבה מאמצים מתחת למחירון חזק.

לא אוהב סקודה ובטח שלא דיזל....

צודק...אני מחפש גם רכב לא משעמם ויפה.לכן חשבתי על הלאון שכביכול ענה על כל הצרכים שלי.יש לו כוח,יפה וחסכוני(1.2 או 1.4 tsi)

הרגע חזרתי מנסיעת "מבחן" על אקורד.אני אוותר.רכב גדול מידי ואין לי צורך בכל הגודל הזה.

נראה לי שאמשיך להתמקד בלאון.או אם מישהו יכול להאיר את עיניי לרכב דומה(יפה,צעיר,חזק,חסכוני)בתקציב של עד 70000

אני אשמח.

פורסם

מה מחיר ריאלי לשלם על לאון 1.8tsi גיר ידני שנת 2009 עם 80000 ק"מ שמורה מאוד?

צורה חדשה(עלייה לכביש בספטמבר)

משום מה במחירון לוי יצחק לא מופיע הדגם הזה.

פורסם

אני היתי בוחר בהונדה -

אישית , האוטו מוכח וידוע כאמין . ( לדעתי האישית כל האמינות של הVAGיות החדשות מפוקפקת ביותר , אף על פי שהם רכבים מעולים ).

האקורד בעלת מבנה חזק וגדול שמשרה ביטחון גם בשיוט בעיר וגם במהיריות גבוהות .

בשילוב נוסף אם מנוע VTEC וגיר חכם איכות חומרים מעולה וצריכת דלק סבירה ומעלה היתי ללא ספק בוחר בהונדה.

בנוסף לעובדה שהיא נוחה יותר (לטעמי לפחות ) גם יפה יותר ( שזה גם טעמי ) גם מרגישה חזקה וגם בנוסף לכל , תשמור על ערכה בצורה הרבה יותר טובה ( כניראה שלוי יצחק מאוד אוהב הונדות ) .

בהצלחה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...