Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת קנון או הי'ץ. פיייייי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנון 392. הי'ץ פיייי4615. מחיר דומה כ350. מדפסת בסיסית כוללת גם פקס.

קלה ללימוד, תשמש אדם מבוגר. לעתים תדפיס תמונות צבע. לעתים לא תעבוד תקופה, לא יודע עד כמה תדפיס הרבה.

קנון שלוש שנות אחריות וטענה שהמעבדה בראשון, השנייה שנת אחריות אחת.

היכן דיו יותר זול לאורך זמן? יש תחליפי? איכות כללית?

הצעות לא יקרות נוספות, באות בחשבון. מניח שעדיף לא אלחוטי? אם כי כעת נרכש גם אייפד.

אגב, ניסיון של השנים האחרונות מלמד אותי על מדפסת סבירה ושרות ממש רע בהי'ץ טפי לעומת שרות אדיב ומצוין באפסון אך בעיות עם הדיו כל שני וחמישי.

תודה.

פורסם

תנוח דעתך. קנון מייצרת ל HP את מנועי ההדפסה. כך שקנה את הזול ובעל האחריות הטובה מבין השניים.

קח בחשבון שבאופן מסורתי הדיו של קנון זול יותר מ HP.

פורסם

HP ראשי הדפסה שהם גם מיכלי דיו + צ'יפים לאבטחה. קנון אאל"ט אותו דבר.

ממליץ לא זה ולא זה. ברדר עם מיכלי דיו נפרדים מהראשים, דיו חלופי זול. להשאיר מחובר ועובד תמיד. בד"כ אמין מאוד.

:turn-l:
פורסם

גם אני הייתי בדילמה דומה לפני כחודשיים.

המדפסת HP שהיתה לי בזמנו שבקה חיים (היתה בת 6) והוחלט לרכוש מדפסת אלחוטית שיש בה גם סורק ופקס.

התלבטתי בין קנון 395 ל-HP 4615 והלכתי בסוף על קנון בגלל האחריות המורחבת (שנה לעומת 3 שנים) ושלא היה פידר ב-HP (לא רלוונטי עבורך).

בנוסף, לא אהבתי את העובדה שב-HP הראשי דיו הם שונים לכל צבע. כלומר יש לך מלבד השחור עוד ארבע צבעים שכל אחד מהם יקר וקטן והעדפתי מדפסת שיש בה שני ראשי דיו - שחור וצבעוני.

פורסם

לא את HP.

הדגם שהבאת לא נחשב לאיכותי, וגם לא הכי מוצלח באמינות, מנסיון במשפחה.

לגבי הcanon, לא מכיר.

המלצה אחרת- קח את ברדר Brother J430w. מדפסת מעולה, דיו זול מאוד (10-15 ש"ח לראש תחליפי), והראשי הדיו פשוטים מאוד במבנה שלהם (בניגוד לHP) כך שלא בעיה לייצר תחליפיים ברמה גבוהה.

יש לנו במשפחה המורחבת 3 כאלו שעובדות הרבה וללא אף תלונה.

המדפסת גם אלחוטית וגם עם כבל USB.

מחירה באופיס דיפו/ קרביץ הוא 400-430 ש"ח. מומלץ לברר מלאי קודם ההגעה לחנות, שכן היא מבוקשת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
גם אני הייתי בדילמה דומה לפני כחודשיים.

המדפסת HP שהיתה לי בזמנו שבקה חיים (היתה בת 6) והוחלט לרכוש מדפסת אלחוטית שיש בה גם סורק ופקס.

התלבטתי בין קנון 395 ל-HP 4615 והלכתי בסוף על קנון בגלל האחריות המורחבת (שנה לעומת 3 שנים) ושלא היה פידר ב-HP (לא רלוונטי עבורך).

בנוסף, לא אהבתי את העובדה שב-HP הראשי דיו הם שונים לכל צבע. כלומר יש לך מלבד השחור עוד ארבע צבעים שכל אחד מהם יקר וקטן והעדפתי מדפסת שיש בה שני ראשי דיו - שחור וצבעוני.

הקטע שכאשר יש ארבעה ראשי דיו זה הרבה יותר חסכוני ומחזיק יותר זמן

פורסם

לאמא שלי יש מדפסת עם ארבעה ראשי דיו צבעוניים והיא לא משתמשת כבדה.

כל הזמן יש לה בעיות איתם, הם נגמרים מהר ועולים הרבה.

לפני כן היתה לה מדפסת עם שני ראשי דיו. היא לא מרוצה בלשון המעטה מהמדפסת החדשה בעיקר בגלל נושא הדיו.

פורסם

אין קשר בין מספר מיכלי/ראשי הדיו וקצב ההתרוקנות. ההבדל היחיד הוא שכשיש ראש "צבעוני" אחד, צריך להחליף אותו כשהראשון מבין הצבעים מתרוקן.

ya_pl, ב BROTHER המיכלים פשוטים כ"כ כי הם... מיכלים ונפרדים מראשי ההדפסה.

:turn-l:
פורסם

היות ויש תקופות בהן המדפסת לא עובדת עדיף שתקנה לייזר למרות שיקר יותר.

אם לא משתמשים במדפסות דיו במשך תקופה ראשי הדיו מתייבשים ותצטרך לטפל בבעיה כל פעם לאחר תקופה שבה המדפסת לא עבדה.

פורסם
היות ויש תקופות בהן המדפסת לא עובדת עדיף שתקנה לייזר למרות שיקר יותר.

אם לא משתמשים במדפסות דיו במשך תקופה ראשי הדיו מתייבשים ותצטרך לטפל בבעיה כל פעם לאחר תקופה שבה המדפסת לא עבדה.

אני משתמש במדפסת של Brother והיא עושה בערך אחת לשבועיים ניקוי לראשי דיו (יש אפשרות כזו גם בתפריט של המדפסת במידה ואתה לא מעוניין להשאיר אותה בסאנד-בי כל הזמן).

בכללי, אני מרוצה מאוד מהמדפסת. דיו זול מאוד (7-8 ש"ח למחסנית מאיבי).

מדובר על MFC-J430W.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש לי מדפסת קנון ואני מרוצה.

מחיר הדיו המקורי סביר ואין תחליפיים. לפני זה היה לי HP ושימוש בדיו התחליפי היה גורם לבעיות.

פורסם
לא את HP.

הדגם שהבאת לא נחשב לאיכותי, וגם לא הכי מוצלח באמינות, מנסיון במשפחה.

לגבי הcanon, לא מכיר.

המלצה אחרת- קח את ברדר Brother J430w. מדפסת מעולה, דיו זול מאוד (10-15 ש"ח לראש תחליפי), והראשי הדיו פשוטים מאוד במבנה שלהם (בניגוד לHP) כך שלא בעיה לייצר תחליפיים ברמה גבוהה.

יש לנו במשפחה המורחבת 3 כאלו שעובדות הרבה וללא אף תלונה.

המדפסת גם אלחוטית וגם עם כבל USB.

מחירה באופיס דיפו/ קרביץ הוא 400-430 ש"ח. מומלץ לברר מלאי קודם ההגעה לחנות, שכן היא מבוקשת.

עולה בקרביץ 349 שכן זה סוף דגם וחיסול מלאי.

פורסם

CANON PIXMA MX435

קניתי לאחר המלצות שקיבלתי פה.

מעולה, כוללת wifi שהיה הכרחי מבחינתי.

כוללת פקס למי שצריך.

עובדת אצלי כחצי שנה בערך.

עברתי אליה לאחר שנמאס לי מהמחירים של HP

בשביל אותם פיטצרים היא עולה עשרות אחוזים פחות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני פחות מכיר את הדגמים הספצפיים אך אני יכול להעיד מניסיון גדול במדפסות ביתיות משתי החברות.

רוב רובן של המדפסות של CANON עולות על אלה של HP, באיכות ההדפסה אתה פחות תרגיש (זה תלוי בסוג הדיו שאתה קונה), אך ברעש ובהיתקעויות, התקנה ונוחות למשתמש , קנון מובילה בגדול. גם הדיו שלהם יותר זול.

**המדפסת הבאה שלי תהיה CANON ללא ספק!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...