Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהנעה פיז'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי פיז'ו 206 שנת 2002.

בשבוע וחצי האחרון, כשאני מתניעה את הרכב בבוקר, לוקח לסטרטר כמה שניות עד שהרכב מתניע, זה נשמע כאילו המצבר עומד להיגמר בקרוב (החלפתי מצבר בינואר 2013).

מישהו סיפר לי שאני צריכה לעשות טיפול 10K, כי יש מצב שפילטרי האוויר שלי קצת סתומים, וזו כנראה הבעיה.

הייתי צריכה לעשות טיפול 10 לפני כאלפיים ק"מ, אבל קראתי כאן בפורום שפיז'ו 206 צריכה טיפול רק כל 15K ולכן דחיתי זאת..

מה דעתכם?

מה אני עושה עם ההנעה המאוחרת של הפיז'ו?

מפחדת להיתקע באמצע שום מקום עם רכב שלא מניע....

תודה רבה וחיבוק לכל מי שיסייע :wink:

שרונה.

פורסם

לא יודע בוודאות לגביי קשר של פילטר אוויר להנעה(לדעתי אין קשר ואולי הסטרטר קרוב לסוף חייו)

אבל מה שבטוח הוא שאל תדחי טיפול לכל 15K. הרכב שלך בן 12, דינו לא כדין רכב חדש שיצא כרגע מהחברה.

פעם בשנה או כל 10K, זו לדעתי הדרך הנכונה לטפל ברכב כזה - ולכן אמליץ לך לבצע טיפול.

פורסם

אם תגידי מאיזה איזור את בארץ יהיה אפשר להמליץ על מוסך טוב שיידע לטפל בבעיה ולא ינסה סתם לדחוף יד עמוק לארנק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...