Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז הרכב הישן (מזדה לנטיס 99') נמכר, ואני מחפש רכב חדש יותר שיהיה גם מהנה לנהיגה.

אני די חושש מצרפתיות ומ-VAG לאור האמינות (לא הצד החזק שלהן) ומחיר האחזקה והחלפים (במילה אחת, צ'מפיון).

אני מתמקד ביפניות (או קוריאניות אם יהיו מועמדים משם), בכל גודל עד משפחתית (כולל), שנת 2008 וצפונה, לא משנה הגיר, לא קריטי צריכת הדלק (אני עושה לא יותר מ-8K בשנה), ובכלל לא חשוב עלות ביטוח ואגרת רישוי.

הרכב צריך להיות חזק מספיק ולא אנמי, ומהנה יחסית לנהיגה.

עד עכשיו הייתי נעול על מזדה 3 2.0L ספיריט, אבל אני פתוח לשקול הצעות אחרות אם יהיו.

פורסם

אולי מאזדה MX5?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
IS250 2007

לא תאמין איזה תמורה לכסף תקבל....

הוא כתב עד 80K... גם 2007 שחוטה יד 4 מליסינג הוא לא ימצא ב80K...

הן מתחילות מ92-95K לאחת שעברה 2-3 ידיים עם לפחות 120-130K+ בדוק קצת ביד 2.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

KIA PRO CEED

שבוע שהיא אצלי,אני מאד נהנה. אוטו מיוחד ויפה מאד.

מנוע 2000 147 כח סוס,אמנם לא מדובר במשהו ספורטיבי אבל אם הכיוון שלך הוא מאזדה 3 אז זאת נקודה למחשבה בשבילך.

1390523_10201875747409035_1667142964_n.jpg

פורסם

יונדאי קופה

תגדיל תקציב בעוד 10K תוכל לרכוש סיוויק טייפ אר.

סיוויק ידנית סדאן או האצ'בק אופציה מצוינת ופרקטית. חזקה מאוד, באזור ה9 שניות למאה.

Honda civic EJ6

פורסם

אם אתה נוסע מעט אז 3 ספיריט היא אכן אופציה חביבה, רצוי שתהיה האצ'בק.

אפשר לנסות גם מאזדה 2 שתהיה זולה יותר לאחזקה וגם חדשה יותר.

לדעתי גם הסוויפט עד 2010 נחמדה בהחלט לנהיגה אבל היא קצת קטנה ותא המטען לא שימושי במיוחד.

אפשר לנסות גם B3 2 ליטר, יש כאלה שהגיעו עם חבילת חצאיות וחישוקים גדולים שגם נראות לא רע וחלק מהן גם עם גיר ידני. היא לא מאוד חזקה אבל עם המנוע הגדול אפשר להתחיל לדבר על נהיגה.

הלאנסר 1.8 מסורסת ע"י הגיר הרציף והיא לא ממש מהנה, הסיויק סדאן רכה מדי ובעלת זויות גלגול גדולות, לקוראניות הגה מנותק (לפחות בסיד/פורטה/I30), אפשר לבדוק אם יש ולוסטר ידנית שנדחקת לתקציב הזה אבל אני בספק.

פורסם

אלפא רומיאו מיטו/ג'ולייטה.

אם אתה רוצה לרדת בשנתון-יש 147 ואלפא GT.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
איזו ג'ולייטה תמצא ב80K??

עידן

טעות שלי-147.

פורסם

אני די חושש מצרפתיות ומ-VAG לאור האמינות (לא הצד החזק שלהן) ומחיר האחזקה והחלפים (במילה אחת, צ'מפיון).

רכב ב 80K שכבר עבר את תקופת האחריות שלו לא שולחים לאחזקה במוסך מורשה.

בשביל זה יש את רון ל VAG ואת גבע או אורן ל PSA.

על אחת כמה וכמה אם אתה נוסע 8K בשנה, כמה בלאי צובר רכב שמור ומטופל שנקנה עם ק"מ סביר ואתה מעמיס עליו עוד 8K בשנה ?

אם תקרא שרשורים של בעלי VAG בפורום, תבין שאצל רון תקלות שעולות 4 -5 ספרות בצ'מפיון יכולות לעלות גם כמה מאות שקלים אצל רון. דוגמא פרטית, החלפת טורבו שרצו לעשות אצלי בצ'מפיון בגלל הזעה קטנה מהנשם (אמנם במסגרת אחריות, אבל ללקוח פרטי היתה עולה לא פחות מ 10K ש"ח, הסתכמה בהחלפת גומי קרוע. דיאגנוזה + עבודה של 20 דקות אצל רון שעלו סה"כ 150 ש"ח). יש עוד המון, ממליץ לך לקרוא פה בפורום חו"ד על בעלי מקצוע.

בכל מקרה, אם חשקה נפשך ביפנית שיהיה בכיף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
IS250 2007

לא תאמין איזה תמורה לכסף תקבל....

עלויות אחזקה? ביטוח? מוסך??

תמורה טובה לכסף זה נכון - אבל כמה כסף צריך להוציא אחר כך?

אני שואל בשיא הרצינות מפני שאני באותה הדילמה של פותח השרשור

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

IS250 אני לא מבין מה ההתלהבות.

המאזדה יותר יפה,הרכב לא מרגיש ספורטיבי-כן,הוא מאובזר והמושבים נוחים אבל הוא דיי צפוף.

ועוד לקנות אחת שחוטה+- .לך תמכור רכב יוקרה עם 220-240 אלף ק"מ שקנית ב80 אלף

• תוכן חדש...