Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 הזאת משלמה Sixt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקה לא "הכי טובה " {מילה עדינה} . אני בטוח שאילו היית לוקח את הרכב למכון לפי בחירתך היו ממלאים את הדף בהרבה "X"

כל רכב שווה סכום מסויים . תנסה בכל זאת להתמקח איתם על המחיר . אם יסכימו על 37000 ש"ח זה שווה . תגרור אותם למכון

בדיקה ניוטראלי , ועל סמך הבדיקה החדשה תוריד להם במחיר . בהצלחה

פורסם
זה לא מדוייק. אני אישית עושה 40-45 אלף בשנה ויש עוד הרבה כמוני. מחזיק ליסינג תפעולי ופרט לק"מ הגבוה הרכבים שאני נהגתי תמיד שמורים ובמצב מכני מעולה. יש לי קרוב משפחה שעושה 60-65 אלף בשנה ומחליף רכב בתפעולי כל שנה. גם אצלו האוטו תמיד שמור ונקי וללא שום התעללות. הבעיה היא ההלחמות וכל שאריות התאונה למינייהם, לא הקילומטראג'

כנראה אתה לא רגיש לזה שרכב מתפרק עקב ק"מ גבוה.

פורסם

ה 1000 ששילמת מקדמה הם טיפה בים לעומת מה שהיית צריך לשלם אם היית קונה את הרכב.

בקצרה אספר לך: רכבים של שלמה סיקסט עוברים ביתר קלות בדיקות של קמפיוטסט וכדומה (יש הסדר בניהם...)

אם המכון רושם בעיות בגיר ובמנוע, תהיה בטוח שלא מדובר בכסתח הרגיל.

שי.

פורסם

חבל ששילמת מקדמה לפני שהתיעצת לפני לגבי הבדיקה של הרכב..

אגב, ברור שהם כעסו עליך, אם לא יגיע הפרייאר שיקנה את הרכב במחיר שהם דורשים, עוד חודש גג הם יצטרכו למכור את הרכב לסוחר במחיר זנות.

פורסם

תודה לכולם.

לפחות למדתי מכל הסיפור הזה לחקור כל דבר טוב לפני תשלום, אפילו אם מדובר בחברה גדולה ו"רצינית".

שיהיה שבוע מצוין לכולם!

פורסם

תרגיל ידוע לגבות 1000 ש"ח להבאת הרכב מסניף אחר!

פתרונות:

1.להתקשר ולבקש את שלמה שמלצר - אשתי הצליחה להגיע אליו טלפונית.

2.פייסבוק - לפרסם את המקרה.

3.להגיע לסניף ובנוכחות קונים אחרים שנמצאים במקום להרים את הקול ולצעוק שזו חוצפה ושירות חרא - ( עבד בסניף ראשון מערב)

תוך שבוע קיבלנו צ'ק עם סט יינות ופרחים:lol:

בקשר לרכב - תמשיך לחפש יש I20 באלפים...

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

• תוכן חדש...