Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקומך הייתי שם catch tank כזה וזהו.

יש לי את זה על כמה פונטויים של חברים ואין עם זה שום בעיה.

אפשר לשים גם פילטר קטן על צינור הנשם כדי שאדי השמן לא יכנסו למנוע אבל זה לא חוקי ולא עובר טסט:

breather.jpg

את ה oil catch tank אתה יכול לקנות בצבע שחור עם צינורות שחורים וככה לא ישימו לב שיש משהו שונה ברכב.

פורסם

אני לא דואג למיכל איסוף, יש לי הרבה מקום בקופסת הפילטר ואני אדאג למשהו שיאסוף את השמן עד הטיפול כל שנה.

פשוט אשנה את מיקום החיבור של הנשם לבית הפילטר.

עכשיו גם גיליתי שיש מק"ט חדש לצינור הנשם שלי שהוא משודרג ומשופר וגם לא מיתבקע כמו המקורי.

new breather hose part #71769083 (modified/ improved part)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני הרכבתי Oil Catch Tank כזה לפני יותר משנתיים בפונטו שלי, אתה יכול לראות מדריך כאן:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=86513#post86513

ההתקנה מאוד פשוטה והכל נשאר נקי לאחר מכן.

אם תרצה להשאיר את הצינור המקורי של הנשם, תסתכל בתוכו. אמור להיות שם מעין "מלכודת אש" זה כמו כדור ברזל כזה מחורר שמטרתו היא שהשמן לא יטפס עד למצערת.

ככה זה נראה:

untitled%20event-0-850x850_0.jpg

אם חסר לך כזה הוא עולה גרושים, או שתקפוץ אלי ותקבל אותו בחינם.

לפניי כעשור היה לי אונו טורבו כמה בלגן עשה לי החלק הזה עד שעליתי שהוא בכלל קיים ,

הרכב היה מעשן כמו מיסוך עשן.

הוא היה סתום מפיח ולא נתן מעבר של אוויר.

עד שניקיתי אותו והעשן הפסיק.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

עידכון קטן,

אתמול הייתי באירוע, יצאתי ליקראת השעה 1 בלילה והיה קר(האמת תמיד זה קורה שקר יחסית), שניסיתי להניעה שוב חזרה התופעה ולקח כ2 שניות להניעה (תמיד זה מניע בנגיעה קלה).

כמובן המצבר והסטארטר תקינים וסובבו את המנוע בקלות ובעוצמה- ההרגשה הייתה שכאילו מסובבים מנוע ללא דלק.

מצב מיכל הדלק- 25% ואני תמיד מחכה כ5 שניות לפני ההתנעה שהאבחון/לחץ שמן רובוט/משאבת דלק יסתיים.

מה יכולה ליהיות הסיבה?

הפלאגים הוחלפו למקוריים לפני שנה אז הם לא אמורים ליהיות הסיבה.

אני יורד עכשיו לנקות את בית המצערת ליראות מה המצב.

מה שמוזר הוא שאין זכר לתופעה הזו- זה פשוט יכול ליקרות פעם אחד בלבד פעם בכמה חודשים בלי התראה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...