Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני 11 ימים חבילה מCYC, ערך החבילה+ משלוח הגיע ל280 ש''ח.

אז אחרי שאני מחכה ומחכה ועוקב אחרי המשלוח באתר של רואיל מייל היום עלתה ההודעה הבאה:

Parcel subject to examination

This parcel has been identified as containing items suspected of being prohibited or dangerous. The contents are being examined. If found to be compliant, the parcel will be delivered to the intended recipient. Posting prohibited or dangerous items may be a breach of transport regulations and/or Royal Mail terms and conditions. If we do find any such item(s) we may dispose of them.

כייף גדול.

מעניין באיזה מצב יגיעו אלי המוצרים, ואם יגיעו בכלל.

בעקרון אם אני מבין נכון זה בבדיקה של המכס לגבי מוצרים מסוכנים, מישהו יודע מה הפרוצדורה והעיקוב שעומד לפני?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע מבאס.

הזמנתי בעצמי מוצרים מi4detailing לפני כשבועיים בערך ועדיין לא הגיעו.

מה כוללת ההזמנה שלך? שנוכל לדעת מה נחשב כחומר מסוכן.

"יאללה בירי".

פורסם

אתם לא מבינים, איזה בן זו** מהמכס החליט שהוא מתחיל לטפח את הרכב שלו וכל פעם שיש משלוח אשר כולל מוצרי דיטיילינג הוא כנראה מדווח עליו כעל חומרים מסוכנים ולוקח לעצמו מה שבא לו!

פורסם

לא נעים בכלל. גם אם יצמידו אקדח לראשי לא ארכוש סיכה מ CYC.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפני מספר חודשים קרה לי אותו דבר איתם.

בסופו של דבר ההזמנה לא הגיעה ורק לאחר שהתכתבתי איתם הסתבר שבגלל ה SONAX לג'אנטים הייתה הבעיה.

הוצע לי זיכוי או הזמנה של מוצרים אחרים.

ממליץ לך להתכתב איתם באמצעות האפשרות הקיימת באתר באיזור המעקב אחר הזמנות. שם גם תהיה ההודעה שקיבלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הזמנתי חבילה מCYC (שכללה סונקס לג'אנטים), אתמול קיבלתי הודעה שההזמנה הגיע ושאני יכול לבוא לאסוף אותה ביום ראשון, אני מקווה הכול יהיה שם (הזמנתי גם מI4D ואני מקווה שגם שם הכול יהיה בסדר).

יש לנו שבת שלמה להתפלל, אשמח לעזרה :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה מידע מעניין. התייאשתי כבר מהסונקס. באוטוסטור לא הצלחתי במשך חודשים להשיג ואז ההסיפור עם המשלוח.

עכשיו אתה מעדכן שזה אפשרי.

אולי לא בודקים את כל החבילות וזה עניין של מזל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שתדעו שהכנסתם אותי לחרדות (בעיקר adi89) גם ככה לא הייתי שלם עם זה שהזמנתי מחו"ל בגלל שאולי זה ייגנב בדרך, בקיצור מצפים לי 3 לילות וימים ללא שינה, תודה לכולם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני הזמנתי פעם אחת מCYC ופעם אחת מI4D.

בשתי הפעמים החבילות הגיעו תוך 10 ימים בערך (כולל סופ"ש) עם כל המוצרים (וקס מCYC וכל מיני מI4D)

אולי הגודל של החבילה וכמות הנוזלים שהזמנתם עושה רע בעיניים של אנשי המכס או משהו כזה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

את ההודעה הזאת אני רואה אותה קרוב לשלושה שבועות , וההזמנה בוצעה לפני חודש אולי , יכול להיות שבגלל התרסיס לניטרול ריחות החד פעמי הפצצה אני מתכוון למי שמכיר , ( odour bomb) דרך אגב מטהר אוויר לרכב מומלץ מאוד ניסיתי את זה פעם והריח נשאר לכמה חודשים .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...