Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזמנת משהו בתרסיס לחץ?

הסיבה לבדיקת מוצרים כאלה היא לא תרסיסי לחץ.

לאור העובדה שחלק מהחומרים האלה הינן חומרים אורגניים, מכשירי שיקוף מתקדמים שקיימים היום בבידוק בטחוני (גם במכס...) מזהים אותם כחומרים הנ"ל.

חומר אורגני מעלה חשד להימצאות חומרי נפץ (כמעט כל סוגי חומרי הנפץ כיום הינם חומרים אורגניים). עד להשלמת הבדיקה, כנראה שהחבילה תתעכב. מצד שני, לא באמת לוקח יותר מחצי שעה לבדוק את זה. השאלה כמה חבילות כאלה עומדות לבדיקה בתור.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מוזר, עשיתי כמה וכמה הזמנות מCYC והכול עבר חלק ותקין, לא הגיעו אריזות פגומות, לא קרועות ולא יותר מידיי זמן.

כניראה שמישהו במכס באמת החליט לטפח לעצמו את הרכב.

פורסם

סוגיה מעניינת.

עדכנו בהתפתחויות את חברי הפורום.

מקווה שהכל יעבור ללא בעיות :mm_yeah:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הזמנתי שם כמה דברים נחמדים לעשות לאוטו החדש של אבא פרויקט מקיף לפני החורף.

מה שניראה לי שיקרה שבמקום הכל אני אשטוף לו רגיל ואתן שתי שכבות של מנזרה.... איזה באסה

פורסם

הבטחתי לעדכן,

המזל שלי כן העיר פנים, אומנם מעט הכול היה יבש (למעט שני פריטים) אבל עדיין היה חשש שמשהו "יעלם" באופן מסתורי.

ברגע שיצאתי מהדואר הדבר הראשון שבדקתי היה האם החבילה נפתחה ונארזה מחדש, לא ראיתי משהו מיוחד, הגעתי הביתה פתחתי וראיתי את הקלקרים הקטנים, מה יש מתחת ? מה אין מתחת, קודם כל תמונה.

התחלתי בחבילה של CYC (שלמען האמת יותר ציפיתי לה) הכול שם: SONEX לג'אנטים, ווקס ניסיון של דודו (blue velvet), מברשת valetpro (שהזמנתי היא לא הייתה במלאי ואחרי כמה שעות היא חזרה, שלחתי מייל והזמנתי גם אותה, זאת כנראה תשמש לניקוי המנוע), וכפפות. נשמתתי לרווחה קצת ועברתי לחבילה השניה.

החבילה השניה מI4D (היה 50%, לא ננצל את זה ?) מגבת UBER (שלי כבר התחילה לזייף קצת וגם האוטו גדול וצריך 2, אין אפס) מברשת לניקוי בתי הגלגל, ומברשת valetpro נוספת לא שורטת ומסטיק שתוך דקה וחצי עבר לו הטעם.

הכול הגיע בשלום, הפרוייקט הבא ניקוי ואיטום ג'אנטים.

עריכה, המסטיק הזה טוב לבלונים.

IMG_0208.jpg

IMG_0210.jpg

IMG_0211.jpg

IMG_0209.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קיבלתי מתנה, רואים אותו בתמונה של החבילה מI4D (זאת עם המברשת הארוכה), זה נמצא ביחד עם הקבלה (למרות שתמונה קצת מטושטשת) אפשר לראות, זה הדבר העגול הצבעוני הקטן בצד שמאל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

קצת התפתחויות, לדעתי זו הפעם האחרונה שאני מזמין מCYC, וזה בגלל חוסר המענה שלהם לשאלות שלי לגבי התקלה בדואר.

אגב הדואר שלי בכלל לא הגיע ארצה הוא נתקע ברויאל מייל באנגליה, ושם החבליה נחקרת.

שלחתי לרויאל מייל זועם שרושם שהם עובדים הרבה עם האתר, ולמה החבילה שלי יושבת שם שבועיים בלי בדיקה ולא מתקדם כלום.

לא היה להם מה לענות.

אין ספק שזו אכזבה ענקיתף בתור אחד שמזמין המון באינטרנט אני אמנע מלעבוד עם אחת משתי החברות הללו.

הדבר המוזר הוא שעכשיו כבר לא ניתן לאתר את החבילה באתר שלהם.

אני כבר מיואש.

פורסם

לי הגיעו אתמול החבילות אחרי 9 ימים. detailedclean כבר פעם שישית שאני מזמין אצלהם שירות נפלא, עונים מהר לאימיילים ומחירים מעולים ומשלוח זריז.

פעם ראשונה שהזמנתי גם דרך i4detailing.co.uk וגם שם המשלוח היה זריז, מחיר מעולה ושירות לקוחות נהדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לי הגיעו אתמול החבילות אחרי 9 ימים. detailedclean כבר פעם שישית שאני מזמין אצלהם שירות נפלא, עונים מהר לאימיילים ומחירים מעולים ומשלוח זריז.

פעם ראשונה שהזמנתי גם דרך i4detailing.co.uk וגם שם המשלוח היה זריז, מחיר מעולה ושירות לקוחות נהדר.

רק אני נפלתי, עכשיו חזרו אלי ואמרו שהחבילה בדרך למרכז העולמי, ועברה את הבדיקה ונארזה מחדש!!! מעניין מה עשו לחבילה שלי.

פורסם
רק אני נפלתי, עכשיו חזרו אלי ואמרו שהחבילה בדרך למרכז העולמי, ועברה את הבדיקה ונארזה מחדש!!! מעניין מה עשו לחבילה שלי.

מספיק פעם אחת כדי ללמוד לקח,וזה מה שהיה לי עם החבילה מCYC.

יש מספיק אתרים (בנוסף למה שאני משתמש) שנותנים אחלה שירות זו לא חתונה קתולית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

טוב, עדיין לא הגיעה החבילה, החברה מCYC לא ממש עונים לשאלות\תלונות שלי, האם אחרי כמעט חודש ( שלמתי ב29 לחודש שעבר!) יש לי דרך אחרת? להתולנן לפיפאל יעזור? יש למישהו רעיון?

• תוכן חדש...